- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.361
MaşaAllah tatlım ya çok mutlu oldum çok güzel :)) Zümra güzel isimmiş anlamını merak ettim ilk defa duyuyorum :) Rabbim minik meleğine sağlıkla doğmayı nasip etsin inşaAllah tatlım :)Ablaaaaa çoook mutluyum rabbime şükürler olsun meleğim sağlıklı..
Elini ayağını bacağını burnunu ağzını herşeyini gördüm rabbime hamd olsun :))
Veeeeeeeee...
Sanırııım KIZIMIZ geliyorrrr :)
Doktor kıza benziyor bidahaki gelişinde kesin belli olur dedi
O sağlıklı olsunda hiiç problem değil cinsiyeti ama sanırım ZÜMRA mız geliyor :)
Canim ne oldu gittinmi doktora sonucBu ilaçlar haplar artık son almıcam artık bıktım cnm ya olacaksa kendi kendine olsun yeter artık şu an ağrım çok fazla zaten yarın guatr için gidicem cuma da doktor ikinci günü gel demişti cuma gitcem
Ya cnm cuma gitsem olur mu bugün akşam hasta oldum sonuçta yarın değil de cuma gitsin bi sıkıntı olur mu ki sonuçta çatlak ignesi vercem sana dedi onun için çağırcak ve catlatma ignesi adet bittikten sonra vuruluyo zaten
Canim 16 haftaligiz haftada iki uç defa yinede cikariyorum 12. Haftadan sonra biraz azaliyor galiba senin bebiste kiz tatlimBtnem bulantılar kusmaların ne durumda ben bugün mahvoldum yine 11+3 üm şuan ne zaman geçer
Cok sevindim canim hayirli olsunAblaaaaa çoook mutluyum rabbime şükürler olsun meleğim sağlıklı..
Veeeeeeeee...
O sağlıklı olsunda hiiç problem değil cinsiyeti ama sanırım ZÜMRA mız geliyor :)
Gecmis olsun canimKanamam oldu canım çok korktum sabah akşam iğne verdi doktor cumartesi kontrol istedi tekrar inşallah kötü bişey olmaz kanama sonrası hemen kostum doktora bebeğim iyi görünüyo du onu görünce rahatladım
Kanama olur olmaz hemen gittim canım çok şükür bebeğim çok iyi maşallah progestan iğne verdi dün ve bugün sabah akşam kullanılacak dedi cumartesi kontrole çağırdı tekrar bakılacak. İnşallah kötü bişey olmaz acayip yiprandim 2 gündeAhh bitanem kıyamam yaa biliyorm o ne kötü bi histir çok iyi anlıyorum seni
Doktora gittin mi cnm bebeğin ne durumda?
Bazı arkadaşların böyle kanamaları oluyor bebek sağlıklıysa progestan verip kanamayı durduruyorlar gerçi doktora gitmişsen söylemiştir ama ihmal etme btnem
Çok yorma kendini artık yat uzan bol su iç
Banada 12 haftalikken önce kiza benziyor sonra yanildim galiba erkek dedi doktor 15. Haftada kesin kiz dedi canm hayirli olsun zumramiz kiz senesi galiba bu yil :) annem de hazirlik yapma bir ay bekle dedi ben zaten hic erkek hissetmemistim hep kiz hissediyordumAblaaaaa çoook mutluyum rabbime şükürler olsun meleğim sağlıklı..
Veeeeeeeee...
Oyy çok iyi anlıyorum seni şuanda. Ama bak bebeğin iyiymiş sağlıklıymş şükürler olsun üzme sende kendini üzdükçe.o seni hissediyor btnemKanama olur olmaz hemen gittim canım çok şükür bebeğim çok iyi maşallah progestan iğne verdi dün ve bugün sabah akşam kullanılacak dedi cumartesi kontrole çağırdı tekrar bakılacak. İnşallah kötü bişey olmaz acayip yiprandim 2 gündedün bebeğimi görene kadar içim cikarcasina ağladım ama meleğimi gördüm rahatladım şimdi cumartesiyi bekliyorum büyük bi heyecanla biraz korku biraz umut bekliyorum bakalım.
Cok mutlu oldm canm rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nadıp etsn evet kız demıstm ıcımdekı ses dogru soyledıAblaaaaa çoook mutluyum rabbime şükürler olsun meleğim sağlıklı..
Veeeeeeeee...
Amin inşallah canım benim ya evet kız dedn kesin netleşmemiş olsada kızmış sanırım :)Cok mutlu oldm canm rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nadıp etsn evet kız demıstm ıcımdekı ses dogru soyledı
Amin inşallah canım benim ya evet kız dedn kesin netleşmemiş olsada kızmış sanırım :)
İnşallah kesin olarakta öğreniriz bidahaki aya ablam :)6.hissim cok kuvvetlidir canim
çok güzel bir isimmiş adıyla büyüsün inşallah :)Kahraman, daima insanlara yardım eden, zeki, zarif ve bilgin kadın” demek ablacım zümra :) T tostos16
Bilmiyorum btnem ben ne hissedeceğimi hiç bilmiyorum şuan. Ben hep erkek.gördüm rüyamda sadece dün gece doktor kız demiş zümra isminin yanına bi isim söyledi eşim ama hatırlamıyorum şuan acaba mı dedim yani :) doktorda bugün kıza benziyor dedi :) İnşallah hayırlısı olr sağlıklı olsunda bitanem hiç problem değil kız erkek ne olursa kabulümdür :) S Sessiz_sedasiz canım sana vitamin nelrr verdi?
İnşallah ablacım hayırlısıyla bi doğsunda :)çok güzel bir isimmiş adıyla büyüsün inşallah :)
Bende bi önceki gebeliğimde sürekli kürtajı araştırıyodum sebepsiz.yere. Meğersem olacakmışım.ben kafayı yedim galiba daha bebek yok bişi yok ortada tüm gün boş vakit buldukça doğum hikayeleri okuyorum o kadar bilgi sahibi oldum ki doktorluk değil ama ebelik yaparım o kadar yaniAllah akıl fikir versin inşallah
ayy inşallah tatlım yaa valla sebepsiz yere taktım kafaya inşallah malum olmuştur kızıyorum kendime ama engel olamıyorum bi bakmışım açıp okuyorum normal doğurmayada taktım kafayı bu aradaBende bi önceki gebeliğimde sürekli kürtajı araştırıyodum sebepsiz.yere. Meğersem olacakmışım.
Belki sende doğuracaksındır yakında ondan bakıyosundur :)
İnşallah yapabilirsin ablacm bende normal istiyorum inşallah bi aksilik olmazsa..ayy inşallah tatlım yaa valla sebepsiz yere taktım kafaya inşallah malum olmuştur kızıyorum kendime ama engel olamıyorum bi bakmışım açıp okuyorum normal doğurmayada taktım kafayı bu arada
inşallah canımİnşallah yapabilirsin ablacm bende normal istiyorum inşallah bi aksilik olmazsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?