Biz Bize Yeteriz...

MaşaAllah tatlım ya çok mutlu oldum çok güzel :)) Zümra güzel isimmiş anlamını merak ettim ilk defa duyuyorum :) Rabbim minik meleğine sağlıkla doğmayı nasip etsin inşaAllah tatlım :)

Canim ne oldu gittinmi doktora sonuc

Cok sevindim canim hayirli olsun

Kanama olur olmaz hemen gittim canım çok şükür bebeğim çok iyi maşallah progestan iğne verdi dün ve bugün sabah akşam kullanılacak dedi cumartesi kontrole çağırdı tekrar bakılacak. İnşallah kötü bişey olmaz acayip yiprandim 2 günde dün bebeğimi görene kadar içim cikarcasina ağladım ama meleğimi gördüm rahatladım şimdi cumartesiyi bekliyorum büyük bi heyecanla biraz korku biraz umut bekliyorum bakalım.

Banada 12 haftalikken önce kiza benziyor sonra yanildim galiba erkek dedi doktor 15. Haftada kesin kiz dedi canm hayirli olsun zumramiz kiz senesi galiba bu yil :) annem de hazirlik yapma bir ay bekle dedi ben zaten hic erkek hissetmemistim hep kiz hissediyordum

Kahraman, daima insanlara yardım eden, zeki, zarif ve bilgin kadın” demek ablacım zümra :) T tostos16
Bilmiyorum btnem ben ne hissedeceğimi hiç bilmiyorum şuan. Ben hep erkek.gördüm rüyamda sadece dün gece doktor kız demiş zümra isminin yanına bi isim söyledi eşim ama hatırlamıyorum şuan acaba mı dedim yani :) doktorda bugün kıza benziyor dedi :) İnşallah hayırlısı olr sağlıklı olsunda bitanem hiç problem değil kız erkek ne olursa kabulümdür :) S Sessiz_sedasiz canım sana vitamin nelrr verdi?

Oyy çok iyi anlıyorum seni şuanda. Ama bak bebeğin iyiymiş sağlıklıymş şükürler olsun üzme sende kendini üzdükçe.o seni hissediyor btnem Allahım evladınızı size bağışlasın inşallah. Ben.inanıyorm.o.sağlıklı olacak Allahın izniyle..
Neden olmuş peki kanama cnm söyledimi.bişey?

Cok mutlu oldm canm rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nadıp etsn evet kız demıstm ıcımdekı ses dogru soyledı

çok güzel bir isimmiş adıyla büyüsün inşallah :)

ben kafayı yedim galiba daha bebek yok bişi yok ortada tüm gün boş vakit buldukça doğum hikayeleri okuyorum o kadar bilgi sahibi oldum ki doktorluk değil ama ebelik yaparım o kadar yani Allah akıl fikir versin inşallah

Bende bi önceki gebeliğimde sürekli kürtajı araştırıyodum sebepsiz.yere. Meğersem olacakmışım.
Belki sende doğuracaksındır yakında ondan bakıyosundur :)

Bende bi önceki gebeliğimde sürekli kürtajı araştırıyodum sebepsiz.yere. Meğersem olacakmışım.
Belki sende doğuracaksındır yakında ondan bakıyosundur :)
ayy inşallah tatlım yaa valla sebepsiz yere taktım kafaya inşallah malum olmuştur kızıyorum kendime ama engel olamıyorum bi bakmışım açıp okuyorum normal doğurmayada taktım kafayı bu arada

ayy inşallah tatlım yaa valla sebepsiz yere taktım kafaya inşallah malum olmuştur kızıyorum kendime ama engel olamıyorum bi bakmışım açıp okuyorum normal doğurmayada taktım kafayı bu arada
İnşallah yapabilirsin ablacm bende normal istiyorum inşallah bi aksilik olmazsa..

İnşallah yapabilirsin ablacm bende normal istiyorum inşallah bi aksilik olmazsa..
inşallah canım
normal doğum çok güzel bişimiş okudukça bilinçlendim ve oğluma haksızlık yaptığımın farkına vardım çünkü keyfi hiçbir sorunum olmadığı halde sezeryan oldum gerçi çok iriydi normal doğarmıydı hiç bilmiyorum doktorum normal doğumun adını bile etmemişti çünkü 36. haftada 4500 gram doğdu paşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…