Biz Bize Yeteriz...

Benim annem kardeşimi 4500 kg doğurdu ama.Şuan bin.pişman. Çok korkuyo bana bile normal yapma.diyo alttan alttan şimdiden :) her yeri dikiş dolu bacağına kadar, ayrıca kardeşim.kanalda kaldı çıkmadı ya anneme bişey olacaktı ya kardeşime sonra en sonunda vakumla çektiler oda üçüncüde çıkmış çıkmasaydı hiç iyi olmucaktı doğunca nefes alamadı doktor suuni.teneffüs yapmş da ağlamış annem desen.perişan olmuş..
O yüzden ben 4 kg üstü olursa cesaret edemem

Aynen canım bende cesaret edemem sanırım ama yinede son ana kadar beklerim sancılarımı çekerim çünkü her anın bebeğe çok faydası varmış hayırlısı hakkımızda inşaAllah

Yok canım ne o bişey söyledi nede benim sormak aklıma gelmedi ama yorgunluktan başka sebep bulamıyorum 2800 km yol yaptım ve bayram gezmeleri de var tabi ağrım vs olmadı çok şükür ağrısız kanama 100 kadından 20sinde olurmuş ilk 4 ayda herihtimale karşı iğne verdi ama bu iğneler mahvetti beni otururken yatarken yürürken acı çekiyorum ama geçecek inşallah. Seni sormadım canım k.bakma sen ne yaptın nasıl meleğin gordunmu bugün.

Allah şifa versin canım bebeğini sağlıkla bağışlasın sana seni de ona inşaAllah

Çok geçmiş olsun btnem inşallah tez vakitte geçer
Gördüm çok şükür btnem rabbime şükürler olsun herşey yolunda inşallah tahlillerimizde temiz çıkar..

Canim ne oldu gittinmi doktora sonuc
Cnm gittim sonuçlarını gösterdim guatr çıkmadı zaten sınırdaydi düştü demekki
Prolaktin de 36 diydi 24 olmuş ama sevinsem mi üzülsem mi bilemedim doktora dedim e iyi bişey mi bu şimdi dedim o da şimdilik bişey diyemem prolaktin tekrar çıkabilir de o belli olmaz tekrar çıkarsa beyinden kaynaklı olabilir dedi
Prolaktin çıkması beyinde iyi huylu zararsız bi tümör den de kaynaklanabiliyo beyin emarı da istenebilir dedi
Çok korktum ...
Üzgünümmüyüm eh ne biliyim tepkisizim notrum alışıyor insan herşeye gerçekten
Bende bugün hastalığımin 2.günü olduğu için bal+corek otu +tarcin karışımı yapıp yedim tadı fena değil bakalım hayırlısı
Sen naptin cnm iyisindir inşallah

Canim gevmis olsun korktugun gibi birsey yoktur umarim ..benim adet gunumdu bugun birsey yok ama zaten ilaci biraktigimdan beri iki yada uc gun gecikir bu ay cok rahatim takmiyorum gunu gelis bile merak etmiyorum her ay testler yapardim bu sy o merakimda yok :))))))

Canim gevmis olsun korktugun gibi birsey yoktur umarim ..benim adet gunumdu bugun birsey yok ama zaten ilaci biraktigimdan beri iki yada uc gun gecikir bu ay cok rahatim takmiyorum gunu gelis bile merak etmiyorum her ay testler yapardim bu sy o merakimda yok :))))))

Canim vitamin verdi ama bulamadim eczanelerde tekrar doktora gitmem gerekiyor demir eksikliği için bir hap yazdi günde bi tane onu kullaniyorum

Canim cok gecmis olsun .. Ama zaten adetin 3. Gunu hormon testi en iyi sonucu verir yani adetliyken.. Belki normal zamanda yuksek cikti. Bu doktorlar ne kadar insanin moralini bozuyorlar ya.. Ben gecen gun özele gittm kistim oldugunu ogrendim. Ama o kadar guzel konusuyordu ki hic uzulmedim. Hic sorun degil sakin canini sıkma bir ayda eritiriz onu sonra duzgun bir tedaviye baslariz dedi .. Suan o kadar rahatim ki anlatamam :) bu ayin gecmesini bekliyrm .. Bak hayit suyu da iciyrm 2 kutu bitti ,onunda yarari oldugunu dusunuyorm. Cunku kist diger hormonlara baski yapar degerleriyle oynar buna ragmen sonuclarin cok iyi dedi doktor doktorlara fazla takilma ,gerekirse hemen filmini cekil aklinda kalmasin ..

Canim vitamin verdi ama bulamadim eczanelerde tekrar doktora gitmem gerekiyor demir eksikliği için bir hap yazdi günde bi tane onu kullaniyorum
Bana da verdi btnem dün kullanabilirsen başla hemen dedi. Demir ilacı verdi ferrum fort, decavit verdi bütün vitamin ve mineralleri içemiyormuş. Bide ben balık yiyemediğim için balık yağı omega 3 verdi ocean diye cnm ben hepsini buldum dünden beri içiyorum

Yok canm ya sadece demir kullaniyorum suan

Eklentiler

• IMG-20160920-WA0002.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 100
Hayırlısı cnm ya artık bende bıktım gerçekten hastaneden bunaldım artık ilaçlardan hem maddiyati olarak da çok zor Allah yoksul insanlara sabır versin herşey parayla bugün iğne aldım 6 tane doktor verdi 400 tl yuh diyorum artık bu zamana kadar 1500 milyar paramız gitmiştir ilaçlara rahim filmine toplam hele tüp bebek tedavisi görenlere Allah sabır versin

Aynen bu doktorlar aliyolar maaşı takır takır hiç üzülür mü üzülmez mi demeden söylüyorlar .soru soruyorsun cevap vermiyo lar.Allah kahretmesin gerçekten bıktım artık

Kizlar bugün de gittim doktora zaten bi haftadır her gün gidiyorum şu gün gel bugün gel diye diye özel hastanede de sıra bekliyorum devlette de bıktım artık devlet hastaneleri kadar beter hastaneler yok özelde de paramla rezil oluyorum soru soruyorum cevap alamıyorum .ha ama bugün sorularımı sordum cevabımı da aldim sonunda ....
Her neyse bugün doktor baktı yine yumurta çatlasın gelişsin diye MERİONAL verdi 6 tane her gün gidip vurulcam adetin 5.günü yani bu pazar başlıcam cuma günü de son. 3 ekimde de yine hastane ....
Hayırlısı diyorum ve de bu son diyorum daha da gitmem olacaksa olur cidden yoruldum 1 sene oldu yeter artık ....
Hastaneye her gittiğimde hep bişeyler çıkıyo bende zaten bal+corek otu+tarcin karıştırıp macun kıvamında yiyorum sabah akşam
Ve artık çok hassaslastim dışarda çocuğu a bağıran vuran anneleri görünce sinirlerim bozuluyor isyan etmek istemiyorum ama bıktım gerçekten
Bugün esime de dedim artık bu sön kontrolden sonra gitmicem bıktım artık dedim bitkisel uğraşçam dedim tmm dedi napsin yapacak bişey yok ya iğne ya bitkisel hormonlarıma tükürüyum ya iniyor çıkıyo Allah im sabır ver artık çocuk mocuk isteğim de yok oluyo sinirlerim çok bozuk kızlar çok dolmusum kusura bakmayın
Bugün doktor 400 tl iğneler deyince ve de hiç bi halta yaramayinca artık dışarı çıktım gözlerim doldu ağladım aglicam eczane eczane gezdim bı de hiç bi yerde yok 3 tane buldum diğer 3 unu de evime yakın yerden alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…