Biz Bize Yeteriz...

Allah yardımcın olsun sabır versin inşallah bitanem.. Acaba bikaç ay ara mı versen? Psikolojin çok etkilenmiş biraz oluruna bıraksan?

Cnm onu bende düşündüm bi ara ama süt hormonu yuksek kişiler incir yememeliymis bende vazgeçtim
Bal corek otu tarcin yapıyorum bende hormonlar icin
Ben daha fazla yumurta catlasin doye yaptim faydasi var ilk defa yumurtladigimi gordum hemde ne akinti ne baska sey sadece soddetli sirtim agridi testte pozif gordum ve adetimi gununde getirdi bir mucize resmen ..evet bende senin uyguladiklarini gordum .bende bal tarcin ve salizi ucunu birlestitip gun boyu cigniyorum cok faydasi varmis tukurukle salgiliyormus

Çörek otu öğütülmüş aldım cnm ben macun gibi oldu
Sen Çiğniyorum deyince ogutulmeden yediğini düşündüm de cnm ondan açıklama gereği duydum hazır öğütülmüş al cnm daha iyi tarif de öyle diyor zaten
Bende normal market balı kullanıyorum
İnşallah faydasını görürüm hiç bi şeyden değil sadece bu küre umut bağladım bakalım hayırlısı

Canim bence faydasi olur bitkisel mucize gibi birsey..bende normal market bali kullaniyorum

Kızlar Aksuvital avicenna diye bi marka var kuvvet macunu diye. Onu kadınlar da kullanıyormuş bi araştırsanız? Ben eşime onuda yedirdim içinde polen bal arı sütü ne istersenz var

Kızlar dün gece yumurtam çatladı ve ilişki oldu dua edin nolur ilk defa çatladığı günü yakaladık ZelGN namazlarında dua et nolur benim için kulun kula ettiği dua kabul olurmuş hem sen hamişsin inşaAllah kabul olur adımı biliyorsun adımla dua edermisin tostos ablam deme

Canim insallah nasip olur bu ay dualarimizdasin

Ederim ablacım.tabikide İnşallah bu ay hayırlısıyla gelir meleğin edicem inşallah :)

Kızlar Aksuvital avicenna diye bi marka var kuvvet macunu diye. Onu kadınlar da kullanıyormuş bi araştırsanız? Ben eşime onuda yedirdim içinde polen bal arı sütü ne istersenz var
Cnm önce bu kurumu deneyim olmadı onu da deneriz
Soğan kürünu de denicem sonra

Cnm nasıl anladın
İnşallah iyi haberlerle gelirsin

Bugün merional iğnemi vurulduğum ilk gün kızlar
Göbekten vuruldum
Hayırlısı inşallah bakalım
Yumurta geliştirici iğne kızlar cuma gününe kadar gitcem
Kürüme de devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…