- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.401
Cnm bu çok iyi bişey demekki bi sıkıntı yok cnmKizlar kac aydir ilk defa adet gunumde adet oldum ..
Bu ay incir kuru yaptim onun etkisiblabilir diye dusunuyorumCnm bu çok iyi bişey demekki bi sıkıntı yok cnm
Canim banami dedin ?Allah yardımcın olsun sabır versin inşallah bitanem.. Acaba bikaç ay ara mı versen? Psikolojin çok etkilenmiş biraz oluruna bıraksan?
Cnm onu bende düşündüm bi ara ama süt hormonu yuksek kişiler incir yememeliymis bende vazgeçtimBu ay incir kuru yaptim onun etkisiblabilir diye dusunuyorum
Ben daha fazla yumurta catlasin doye yaptim faydasi var ilk defa yumurtladigimi gordum hemde ne akinti ne baska sey sadece soddetli sirtim agridi testte pozif gordum ve adetimi gununde getirdi bir mucize resmen ..evet bende senin uyguladiklarini gordum .bende bal tarcin ve salizi ucunu birlestitip gun boyu cigniyorum cok faydasi varmis tukurukle salgiliyormusCnm onu bende düşündüm bi ara ama süt hormonu yuksek kişiler incir yememeliymis bende vazgeçtim
Bal corek otu tarcin yapıyorum bende hormonlar icin
Çörek otu öğütülmüş aldım cnm ben macun gibi olduBen daha fazla yumurta catlasin doye yaptim faydasi var ilk defa yumurtladigimi gordum hemde ne akinti ne baska sey sadece soddetli sirtim agridi testte pozif gordum ve adetimi gununde getirdi bir mucize resmen ..evet bende senin uyguladiklarini gordum .bende bal tarcin ve salizi ucunu birlestitip gun boyu cigniyorum cok faydasi varmis tukurukle salgiliyormus
Canim bence faydasi olur bitkisel mucize gibi birsey..bende normal market bali kullaniyorumÇörek otu öğütülmüş aldım cnm ben macun gibi oldu
Sen Çiğniyorum deyince ogutulmeden yediğini düşündüm de cnm ondan açıklama gereği duydum hazır öğütülmüş al cnm daha iyi tarif de öyle diyor zaten
Bende normal market balı kullanıyorum
İnşallah faydasını görürüm hiç bi şeyden değil sadece bu küre umut bağladım bakalım hayırlısı
Hayırlısı o zmn cnm benim daha ikinci günümdü bakalım 12 gün sürecek kür sonra çalışmalar başlasın :))Canim bence faydasi olur bitkisel mucize gibi birsey..bende normal market bali kullaniyorum
Ben onu bulamadım canım yaşadığım yerde yok bide merkezde araştırıcamKızlar Aksuvital avicenna diye bi marka var kuvvet macunu diye. Onu kadınlar da kullanıyormuş bi araştırsanız? Ben eşime onuda yedirdim içinde polen bal arı sütü ne istersenz var
Canim benim alamam biliyorsun burda bulamamKızlar Aksuvital avicenna diye bi marka var kuvvet macunu diye. Onu kadınlar da kullanıyormuş bi araştırsanız? Ben eşime onuda yedirdim içinde polen bal arı sütü ne istersenz var
Canim insallah nasip olur bu ay dualarimizdasinKızlar dün gece yumurtam çatladı ve ilişki oldu dua edin nolur ilk defa çatladığı günü yakaladıkZelGN namazlarında dua et nolur benim için kulun kula ettiği dua kabul olurmuş hem sen hamişsin inşaAllah kabul olur adımı biliyorsun adımla dua edermisin tostos ablam deme
Ederim ablacım.tabikide İnşallah bu ay hayırlısıyla gelir meleğin edicem inşallah :)Kızlar dün gece yumurtam çatladı ve ilişki oldu dua edin nolur ilk defa çatladığı günü yakaladıkZelGN namazlarında dua et nolur benim için kulun kula ettiği dua kabul olurmuş hem sen hamişsin inşaAllah kabul olur adımı biliyorsun adımla dua edermisin tostos ablam deme
Allah razı olsun canım benim :)Ederim ablacım.tabikide İnşallah bu ay hayırlısıyla gelir meleğin edicem inşallah :)
Amin canım inşaAllah Allah razı olsun :)Canim insallah nasip olur bu ay dualarimizdasin
Cnm önce bu kurumu deneyim olmadı onu da denerizKızlar Aksuvital avicenna diye bi marka var kuvvet macunu diye. Onu kadınlar da kullanıyormuş bi araştırsanız? Ben eşime onuda yedirdim içinde polen bal arı sütü ne istersenz var
Cnm nasıl anladınKızlar dün gece yumurtam çatladı ve ilişki oldu dua edin nolur ilk defa çatladığı günü yakaladıkZelGN namazlarında dua et nolur benim için kulun kula ettiği dua kabul olurmuş hem sen hamişsin inşaAllah kabul olur adımı biliyorsun adımla dua edermisin tostos ablam deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?