Biz Bize Yeteriz...

Dini boyutunu bilemiyorum ben bilimsel olarak ele aldım namaz kilmadigim için bekliyorum ama dediğim gibi bunlar sadece süreci hızlandırmak için yıllarca kadın doğum doktorunun yanında çalıştım neler var
Ya rabbim dilerse ol dese olur. Ama bz sabirsizlaniyoruz. Sonuc itibariyle epey yaticam. Mumkun oldugu kadar. Sagol canim

Canım evet iki ezan arasında duş almak lazım. Mesela yatsıyı kıl yat, sabah ezanından 15 dk önce uyan duşunu al zqten abdestli olacaksın ezan okununca da namazını kıl :) şimdi sahura kalkıyoruz zaten :)

Canım evet iki ezan arasında duş almak lazım. Mesela yatsıyı kıl yat, sabah ezanından 15 dk önce uyan duşunu al zqten abdestli olacaksın ezan okununca da namazını kıl :) şimdi sahura kalkıyoruz zaten :)
Evet canim. Ama ben calistigim icin sabah ise gitmeden de kilabiliyorum namazi. O yuzden ezan gecms oluyo neyse sahura kadr halletcez artk:)) esim vardiyali. 11bucukta gelcek gece bu hafta. Zaten pek vakit kalmiyo sahura. Neyse artik bakicaz.

Evet canim. Ama ben calistigim icin sabah ise gitmeden de kilabiliyorum namazi. O yuzden ezan gecms oluyo neyse sahura kadr halletcez artk:)) esim vardiyali. 11bucukta gelcek gece bu hafta. Zaten pek vakit kalmiyo sahura. Neyse artik bakicaz.
Benimki de vardiyalı canm ben ev hanımıyım ama malum ramazan gündüz bişi olmuyo :) artık gece ne kadar olursa fırsat bulursak :))

Bende sıkılıyorum yaa yapçak bişey yok anca çamaşır yıkıyorum :) yatıyorum. Başım ağrıyor bide arada mide bulantısı geliyo diye uzanıyorm
Aslinda halilarimi yikamaya verdim. Bayram ustu diye gec gelecekms. Ifyara kmseyi de cagiramiyorum halisiz. Zaten esim de vardiyali. her zaman uygun olamiyoruz misafir icin. oyle yani kafamda deli sorular.

Aslinda halilarimi yikamaya verdim. Bayram ustu diye gec gelecekms. Ifyara kmseyi de cagiramiyorum halisiz. Zaten esim de vardiyali. her zaman uygun olamiyoruz misafir icin. oyle yani kafamda deli sorular.
Hohovv kıyamam sana :) bende aynı durumdayım eşim 4-12 olcak iki hafta ili hafta kmseyi çağıramıyorm anca kendi arkadaşlarım vs :) amaan boşver başka hafta çağırırsın :) yat dinlen sendee salla gitsin :)

Yatamiyorum. Halilar gelene kdr temzlk yapmam lazm derinden sooooyle bir guzEl:) ama baslayamadm bugun. Aman ya. Zaten bebis de olmuyo. Puff

Yatamiyorum. Halilar gelene kdr temzlk yapmam lazm derinden sooooyle bir guzEl:) ama baslayamadm bugun. Aman ya. Zaten bebis de olmuyo. Puff
Kız sen niye ramazana bıraktın bu işleri oruç oruç :) ben ramazan temizliği yaptım bütün halılar kapılar pencereler elden geçti. Sen baya geç kalmışın zorlancan şmdi adetliyken yapsaydın keşke. Bebiş nerden geldi hemen aklına yaa :) bi gelmesin aklına bak insan yumurtasını bile etkiliyor bu durum yumurtan küçük güçsüz olsun ister misin? O yüzden takma kafanaaaaaa

Ben ramazan temizligi yaptim aslnda. Ama halilari vermemistim bayrama yakin olsun diye. Aman ne bilim. 1 senelk evliym. O kdr tecrubeli deglm daha:)) bebek mevzusunu herhangi bi konuya bi sekilde baglayabilen bi kisilige sahibim:))

Ben ramazan temizligi yaptim aslnda. Ama halilari vermemistim bayrama yakin olsun diye. Aman ne bilim. 1 senelk evliym. O kdr tecrubeli deglm daha:)) bebek mevzusunu herhangi bi konuya bi sekilde baglayabilen bi kisilige sahibim:))
Bende 22 aylık evliyim ama 1 senelik evimdeyim :) 1 sene eşimden ayrı annemlerde durdum arada kv ve kp e gittim falan amaan çok zordu Allâh kimsenin başına vermesin büyük imtihanlardan geçtik ama bitti şükür :)

Bende 22 aylık evliyim ama 1 senelik evimdeyim :) 1 sene eşimden ayrı annemlerde durdum arada kv ve kp e gittim falan amaan çok zordu Allâh kimsenin başına vermesin büyük imtihanlardan geçtik ama bitti şükür :)
Sonumuz guzel olaun insallah. Bizde cok zOr sartlarda evlendk. Cok seyler yasadik. o yuzden smdi sinirlerim bozuk. En ufacik biseye parliyorum. Stresli oldum. Aslnda cok uysaldim kucuklugumde. Yasadiklarim hircinlastirdi beni. Bi duvar orsum etrafima karsi. Smdi stresten olmuyo bebegim biliyorum. Rahat olsam olcak. Cnku genetik degil. Cocugu olmayan kmse yok herkesn en az 2 cocugi var. Hemde hemen oldu. Ama iste. Malesef bn boyleym. Cekmeden ugrasmadan cabalamadan hicbiaeyim olmaz benim. Universiteye bile 2. Sene yerlestm. Sirf yasadigim sehir degil diye. Uzaga yollamicaklardi. 1 puan icin 1 yil calistim tekrar. Ayy ne cok konustum basinizi agrittim iftar saati

Ahhh bebeğim ahh benimkilerden kalır yanı yok yaşadıklarının. Ama ben senin kadar kendime zarar vermiyorum. Umursamıyorum ben Allâh tan bunu becerebiliyorm :) bide unutuyorum yani bana zarar veren ne varsa hepsini unutuyorum tekrar aynı yarayı almamak için. Tabiki bana kimin yaptığını unutmuyorum o kadar saf değilim :) ama kinci de değilim Allâha havale ederim ki çok şükür ettiğim herkesin de nasıl çektiğine bir bir şahit olurum. Sende boşver Allâha havale et ve izle karşıdan kendine hiç sıkıntı yapma bişeyi.
Öyle de düşünme herşey zor oluyor diye Allâh demekki senin daha çok dua etmeni seni görmeyi istiyor. Sabrını sınıyor ve sen daha çok sevap kazanıyorsun :) ben olaya böyle bakıyorum :)

Canlar hicbir seyi kafaniza takmayin yeter ki saglil olmasi hersey gelir gecer sen ve esinden otesini gecici olarak gor yaptiklarini gorme hayatiniza bakin. Rabbin saglik vermesin bak benim arkadas ile benim evlenmem arasinda 6 ay yok cocuk cok istiyordu ama rabbim onu saglikla sinadi kizimin doğduğu gun onun rahmini aldilar gencecik kiz ve hic cocugu olmayacak bunu neden mi anlattim kucuk şeyleri takipta tadinizi kacirmayin herseyin basi saglik ben kimseyi takmiyorum cevaplarinida vermiyorum ama kendi bildigimi yapiyorum sizde oyle yapin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…