Biz Bize Yeteriz...

Cnm nasıl anladın
İnşallah iyi haberlerle gelirsin
Canım 2 gündür Kasıklarım ağrıyordu ve akıntım geliyordu az az ama sürekli bu olgun çatlamak üzere olan yumurtanın habercisi çatladığı gecede çok yoğun şeffaf uzayan akıntım oldu ve bi anlık daha yoğun bir kasık ağrım sonra buda çatladı demek çok şükür ilk defa bu anı değerlendirdik çatladıktan sonra 12 ila 24 saat arası canlı kalıyor yumurta biz hep kaçırıyoduk :))

Sanırım bir kez bende yakalamıştım o günü olmamıştı galiba inşallah senin olur cnm
Peki yumurta çatlama dan önceki günlerde de degerlendiriyomuydunuz

Amin cnm inşallah ben zaten hep kışın hamile kalmak istemişimdir inşallah da öyle olur
Kışın hamilelik yazın doğum daha iyi derler hep
Benim için hiççç farketmiyor ama ben oğlumu Eylül de doğurdum çok rahattı zaten bebişle dışarısı zor ilk aylar kışı güzel güzel sıkılmadan evimizde geçirdik rahat rahat emiştik çünkü ilk 6 ay memeden inmiyorlar yazın da büyümüştü artık bol bol gezdik denize girdik kamplara gittik yeni doğmuş bebişle bunları yapmak çok zor en iyisi sonbaharda doğurup kışın evde bebişi büyütüp yazın keyfini çıkarmak ama tabii en hayırlısını Rabbim bilir ben sadece deneyimledim ordan biliyorum çok rahattı :))

Doğrudur cnm ben de hep şöyle duydum
Yazın hamilelik çok zor oluyomus sıcaklar basıyomus kışa denk gelenler bile kalın giyinemiyomus sıcak basması olduğu için bende hiç sıcağa dayanamam o yüzden demiştim
Aman Olsun da hayirli saglikli ister yaz ister kış olsun cnm işte gönülden geçenler de olmuyo değil böyle ama :)

Aynen tatlım :) Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin gönlüne göre versin inşaAllah

Bal şerbeti nasıl oluyor ablacm
Ilık su ya da süte bi tatlı kaşığı bal koy karıştır iç canım ben oğluma hiç ilaç kullanmadım anladığımda hasta olacağını yapıp içiriyorum olmuyor doğal antibiyotik bal tarçında atabilirsin içine ana gebelikte olur mu bilmiyorum araştırman lazım Rabbim şifa versin inşaAllah

İnşallah ablacım sağolasın denerimm onuda ben öksürünce balın içine karabiber atıp yiyodum mesir macunu gibi çok iyi geliyor öksürüğe bilgin olsun :)

Kizlar. Bikac gundur mide yanmam var. Cok fena geri geri geliyo yaniyo bogazima kadar. Oluyodu bende bu ama bu aralar inanilmaz artti. Ve bicok seyden tiksiniyorm. Sucuk gormeye bile tahammul edemiyorum mesela.

Kizlar. Bikac gundur mide yanmam var. Cok fena geri geri geliyo yaniyo bogazima kadar. Oluyodu bende bu ama bu aralar inanilmaz artti. Ve bicok seyden tiksiniyorm. Sucuk gormeye bile tahammul edemiyorum mesela.
Benim her zaman ki gibi gazdan bol bişiyim yok anlam veremiyorum yumurtlamadan sonra bat a kadar fena gazım oluyor kanama geldimi bitiyor

Az kalmış ne güzel belirtilerin de güzel inşaAllah vardır bebiş hayırlısıyla
Benim daha çokk var bat a
Bilmiyorum canim ya. Inanilmaz karin agrim vardi. Hatta adet erken gelcek heralde dedm. Ishalmis meger. Pilavi severm ama bugun yiyemedm mesela. Bnce usutmekten. Belirtiye erken bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…