- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.441
Ben bugün okudum güvenilir bir sitede Dr. Kağan kocatepe nin sitesinde aslında belirtiler yerleşme tamamlandığı anda başlarmış hcg salgılandığı ve progesteron yükselmeye başladığı için bulantılar bile 2 haftalıkken başlayabilirmiş progesteron miktarı ile alakalıymışBilmiyorum canim ya. Inanilmaz karin agrim vardi. Hatta adet erken gelcek heralde dedm. Ishalmis meger. Pilavi severm ama bugun yiyemedm mesela. Bnce usutmekten. Belirtiye erken bnce
Canım bide haşlanmış patates ye bol bol sakın yağlı hiç bişi yeme bol su ve patates 1 günde geçer inşallahBilmiyorum canim ya. Inanilmaz karin agrim vardi. Hatta adet erken gelcek heralde dedm. Ishalmis meger. Pilavi severm ama bugun yiyemedm mesela. Bnce usutmekten. Belirtiye erken bnce
Inan kalkck halim bile yom. Esim iate. Yarin ise gtcem. Fena. Bu arada 2 haftalikken belirtiler baslarsa smdiye kdr baslama ihtimali var yani oyle miCanım bide haşlanmış patates ye bol bol sakın yağlı hiç bişi yeme bol su ve patates 1 günde geçer inşallah
Bende geçen ay kıvrandım sancıdan kötü İshal oldum patates ekmek su başka hiç bişi yemedim
Öyle okudum tatlım ama bu progesteron hormonuna bağlıymış belirtileri bulantı vs. Yapan hcg değil progesteronmuş meğer ne kadar yüksek olursa o kadar ağır geçermiş gebelik bulantı vs. Yönünden bulabilirsem o yazıyı atayım buraya kopyalayıpInan kalkck halim bile yom. Esim iate. Yarin ise gtcem. Fena. Bu arada 2 haftalikken belirtiler baslarsa smdiye kdr baslama ihtimali var yani oyle mi
Daha neler ogrencez bakalm. Hayirlisi canim. Varsa nasipte olurÖyle okudum tatlım ama bu progesteron hormonuna bağlıymış belirtileri bulantı vs. Yapan hcg değil progesteronmuş meğer ne kadar yüksek olursa o kadar ağır geçermiş gebelik bulantı vs. Yönünden bulabilirsem o yazıyı atayım buraya kopyalayıp
inan çok hem de çok mutlu olucam senden hamilelik haberi gelirse hadi bakalım inşallah canım ya :)Cok sukur bugun daha iyiyim kizlar. Yalnz arada adet olicam gbi oluyor wcye gidiyorm beyaz akinti sadece. Hayirlisi artk. Ne umutluyum ne umutsz. Isyerinde herkes sen hamilemisin diyo. Sucuk kokusuna sarimsaga dayanamiyorum. midemi usuttum diyedir diyorum ama salgn var burda bicok kisi ishaldi ve kmsenin boyle bi sikayeti olmadi diyolar . Ben dusunmemeye calisirken bebek istedigimi bilmeyen insanlar bana sen hamilemiain deyince esegin aklina karpuz kabuğunu sokuyorlar yaniii
Belki de bu ay bi degisiklik olur he☺inan çok hem de çok mutlu olucam senden hamilelik haberi gelirse hadi bakalım inşallah canım ya :)
benim de her ay ovulasyon bittikten sonra bomba gibi olan acıyan ağrıyan beni umutlandıran göğüslerimden hala tık yok gayet rahat takılıyorlar bu ay arada mıncıklıyorum falan acı bile yok
İnşallah canım :)Belki de bu ay bi degisiklik olur he☺
Günaydın canım :)Gunaydin kizlar
Eskiden sucuk çok seviyomuydun cnm :)Kizlar. Bikac gundur mide yanmam var. Cok fena geri geri geliyo yaniyo bogazima kadar. Oluyodu bende bu ama bu aralar inanilmaz artti. Ve bicok seyden tiksiniyorm. Sucuk gormeye bile tahammul edemiyorum mesela.
Canım yumurtan çatlamış olabilir sanırım çatlatma iğnesi ne gerek kalmayacak siz değerlendirin iğneyi bekleme bide doktoruna danış istersen hadi hayırlısı inşaAllah :)Kizlar üç gündür fena şekilde akintim var şeffaf.acaba iğneden mi Merional iğnemin de son günü bugün.
Bat 25 Ekim daha cooooook var.yumurtlama günüm de 11 Ekim.
İki gün önce eşimle değerlendirme yaptıktan sonra akintim çok arttı ne olur ne olmaz belki iğneden dolayi erken yumurtlama olduysa diye de dünü de değerlendirdik.
Bu iğne lerin amacı yumurta geliştirme ignesi.Bu iğneden sonra da catlatma ignesi verecek.
Acaba bu kadar akintim yoksa yumurta catladigi icin mi yoksa iğnenin etkisi mi ya da hem iğne hem de iliskiden mi
Ay çok kafam karıştı
Ay şu faransite bi çaren var mı cnmZelGN nasıl oldun tatlım grip olmadın inşallah
Bende fena grip olucam sanırım boğazlarım çok yanıyor farenjitim var yıllardır liseden beri kronik kışı hep hasta geçiriyorum yazın bişi yok
Farenjit berbat canım yaa çaresi şu sirkeyle gargara yapıyorum ama çok kötü olursa kulak çubuğunu tentirdüyot a batırıp sürüyor eşim tahriş olan yerlere azcık kusacak gibi oluyorum ama çok rahatlıyorum baya bir gidiyor KBB doktotumdan öğrendim bu yöntemi :)Ay şu faransite bi çaren var mı cnm
Bende sinüzit de var mahvediyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?