- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.461
Cnm ama yumurtlama günüm taaa 11 ekimde.bu kadar erken çatlama olabilir mi daha catlatma ignesi de vermediCanım yumurtan çatlamış olabilir sanırım çatlatma iğnesi ne gerek kalmayacak siz değerlendirin iğneyi bekleme bide doktoruna danış istersen hadi hayırlısı inşaAllah :)
Cnm kulak çubuguyla esin nasıl sürüyor anlayamadım :)))) ay valla ben de denerim olsun bıktım artık ama özellikle sinüzit beni öldürüyorFarenjit berbat canım yaa çaresi şu sirkeyle gargara yapıyorum ama çok kötü olursa kulak çubuğunu tentirdüyot a batırıp sürüyor eşim tahriş olan yerlere azcık kusacak gibi oluyorum ama çok rahatlıyorum baya bir gidiyor KBB doktotumdan öğrendim bu yöntemi :)
Cnm stres sıkıntı hep etkiliyor böyle şeyleriYaa benim göğüslerim bu ay yumurtlamadan sonra şişmedi kızlar acımıyor hassasiyet te yok bomba gibi olması gerekiyordu şimdi çok takılıyor kafama yumurtlamadım mı acaba diye ama akıntım geldi ağrım oldu yumurtlamış olmam lazım inşaAllah öyledir
Bayağı sürüyor işte kafamı arkaya yatırıyorum sürüyor dişçi koltupundaki gibi aynıCnm kulak çubuguyla esin nasıl sürüyor anlayamadım :)))) ay valla ben de denerim olsun bıktım artık ama özellikle sinüzit beni öldürüyor
Cnm sirke ne sirkesi kullaniyosun
Stres yapmadım canım hiç yumurtlama akıntım oldu evet çok şükür :)Cnm stres sıkıntı hep etkiliyor böyle şeyleri
Şeffaf uzayan akintin oldu dimi
Sen yine de gün aşırı değerlendir ne olur ne olmaz
Ya cnm ilişkiden sonra yatıyomusun ben bi 5 10 dk yatıyorum normal ve de banyoya gidiyorum ya
O iğneyi hiç duymadım canım ama kürler etkiliyor yumurtlamayı ben mesela zeytinyağında beklemiş incir yiyorum yumurtlamam 15. Günden 11. Güne geriledi adet döngüm de kısaldı ve artık bol akıntılı ve ağrılı yumurtluyorum doktora gittiğimde yumurtaların çok güzel ve hızlı büyüyor ne yapıyorsan devam et çok sağlıklı dedi bana seninde hem kür hem iğne erkene almış olabilir ondan öyle yazdım ama en doğrusunu doktorun bilir tatlımCnm ama yumurtlama günüm taaa 11 ekimde.bu kadar erken çatlama olabilir mi daha catlatma ignesi de vermedi
Bende bu ay hem balcorektoutarcin yiyorum hem 5 gündür her gün iğne vuruluyorum.ama ilişkiden önce böyle akinti aşırı değildi.iki gün önce ilişki oldu ben de de fena akintilar başladı. Ben iğnenin etkisi diye düşünüyorum aslında ama kafam karıştı ya
İçimizde merional iğne kullanan oldu mu ki
Bi de nedense hiç beklentim. Yok bu ay o kadar çaba göstermeme rağmen anlayamadım
Cnm boğazına mi sürüyor ben de eşime diyim de yapsin çok merak ettim :)Bayağı sürüyor işte kafamı arkaya yatırıyorum sürüyor dişçi koltupundaki gibi aynı
Haklısın cnm öyle düşünmemiştim hiç ama zaten degerlendirdikO iğneyi hiç duymadım canım ama kürler etkiliyor yumurtlamayı ben mesela zeytinyağında beklemiş incir yiyorum yumurtlamam 15. Günden 11. Güne geriledi adet döngüm de kısaldı ve artık bol akıntılı ve ağrılı yumurtluyorum doktora gittiğimde yumurtaların çok güzel ve hızlı büyüyor ne yapıyorsan devam et çok sağlıklı dedi bana seninde hem kür hem iğne erkene almış olabilir ondan öyle yazdım ama en doğrusunu doktorun bilir tatlım
Cnm peki öyle olması şart mı hamile kalabilmek için ben ne biliyim çok inanmıyorum öyle şeylereStres yapmadım canım hiç yumurtlama akıntım oldu evet çok şükür :)
Ben az bişi bacaklarımı diktikten sonra uyuyorum hiç kalkmıyorum sabaha karşı kalkıp yıkanıyorum canım
Haklısın cnm ben böyle düşünmemiştim ama neyseki esimle değerlendirdik hayırlısı bakalım cnm hala akintim bitmedi 4 gündür şeffaf uzayan akinti inşallah hayra alamettir :)O iğneyi hiç duymadım canım ama kürler etkiliyor yumurtlamayı ben mesela zeytinyağında beklemiş incir yiyorum yumurtlamam 15. Günden 11. Güne geriledi adet döngüm de kısaldı ve artık bol akıntılı ve ağrılı yumurtluyorum doktora gittiğimde yumurtaların çok güzel ve hızlı büyüyor ne yapıyorsan devam et çok sağlıklı dedi bana seninde hem kür hem iğne erkene almış olabilir ondan öyle yazdım ama en doğrusunu doktorun bilir tatlım
Abla çok şükür olmadım ama hala aynıyım bazen çok kötü oluyorum bazen iyiyim baş ağrım ve mide yanmam çok arttı sürekli nefes.nefese kalıyorum daha şimdiden ilerde ne yapçam Allah yardımcım olsun inşallahZelGN nasıl oldun tatlım grip olmadın inşallah
Bende fena grip olucam sanırım boğazlarım çok yanıyor farenjitim var yıllardır liseden beri kronik kışı hep hasta geçiriyorum yazın bişi yok
Ben bacaklarımı dikmedim hiç sadece ilişkiden snra uyudum bide secde pozisyonunda durmuştum bikaç kereHaklısın cnm öyle düşünmemiştim hiç ama zaten degerlendirdik
Cnm peki öyle olması şart mı hamile kalabilmek için ben ne biliyim çok inanmıyorum öyle şeylere
Aaaaaa cnm onu hiç duymadım ama secde pozisyonunda durunca akmiyormuyduBen bacaklarımı dikmedim hiç sadece ilişkiden snra uyudum bide secde pozisyonunda durmuştum bikaç kere
Bende inanmıyordum cnm zaten öylesine yapmıştım çokta durmamıştım boynum acıyınca yattım uyudum öyle. Aynen öyle bu Allâhın nasip etmesiyle alakalı sen istediğini yap korunurken bile hamile kalıyo insanlar o yüzden bol bol dua aslında önemli olan.Aaaaaa cnm onu hiç duymadım ama secde pozisyonunda durunca akmiyormuydu
Ben altıma yastık aldığım zaman da olmuştu bi kere de direk yatmıştım olmadı
ama maşallah millet kazara hamile kaliyo ben o kadar uğraşıyorum yine de olmuyo
Allah in takdiri işte bende inanmıyorum artık öyle şeylere
Cnm kenzül arş duasını yağmur yağarken okursan duaların kabul olurmuş bende o ani bekliyorum okicam inşallah dua kitabında öyle yazıyordu benim.Bende inanmıyordum cnm zaten öylesine yapmıştım çokta durmamıştım boynum acıyınca yattım uyudum öyle. Aynen öyle bu Allâhın nasip etmesiyle alakalı sen istediğini yap korunurken bile hamile kalıyo insanlar o yüzden bol bol dua aslında önemli olan.
Ben o ay iki kez kenzülarş duasını okudum namazdan sonra ama içten okudum inanarak. Sonra açtım.elimi yalvardım rabbime. Çok şükür kabul etti hamd olsun
Cnm ishal için bol bol su içmek lazım bebiş su ihtiyacını mi arttırıyor acaba hamilelikte ishal normal biseymiKızlar bugün su gibi akıntım oldu resmen dışardaydım eve geldm ilk defa bu kadar çok ve su gibiydi çok kötü kokmuyor. Bide çok fena ishal olmşm bugün çok üşüdüm sanırım ondan
Yok be kuzum ben yağmuru falan beklemedim sende neden bekliyorsun ki ben anca iki kez okuyabildim sen elinden geliyosa hergün oku yağmur yağarsa da üstüne ek olur :) duaların daha çabuk rabbime iletildiği vakittir yağmur ama birde gece kalkıp namaz kılıp herkes uyurken dua etmekte çok önemli o zamanda rabbime çabuk iletilirmiş..Cnm kenzül arş duasını yağmur yağarken okursan duaların kabul olurmuş bende o ani bekliyorum okicam inşallah dua kitabında öyle yazıyordu benim.
Bol bol dua başka çaremiz yok cnm
İshal korkulacak bişey değil, mikrobik olmadığı sürece canım. Beni çok halsiz bırakıyor o var sadece. Canımda hiç bişey istemiyor..Cnm ishal için bol bol su içmek lazım bebiş su ihtiyacını mi arttırıyor acaba hamilelikte ishal normal biseymi
Bir de haşlanmış patates ye
Ah keşke gece kalkıp kilabilsem sabah namazlarimi asla kacirmazdim uykusuzluk en dayanamadığım şey cnmYok be kuzum ben yağmuru falan beklemedim sende neden bekliyorsun ki ben anca iki kez okuyabildim sen elinden geliyosa hergün oku yağmur yağarsa da üstüne ek olur :) duaların daha çabuk rabbime iletildiği vakittir yağmur ama birde gece kalkıp namaz kılıp herkes uyurken dua etmekte çok önemli o zamanda rabbime çabuk iletilirmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?