- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.481
Cnm haşlanmış patates aslında herkesin rahat yiyebilcegi sevdiği bişey patates onu yiyebilirsin sadece kendine bi tane hasla sana tuzlayip yesen oh valla canım çekti kız gece gece :)İshal korkulacak bişey değil, mikrobik olmadığı sürece canım. Beni çok halsiz bırakıyor o var sadece. Canımda hiç bişey istemiyor..
AbowwwBol bol değerlendirme yapıyoruz cnm
Canm mrb aklim sizde ama int yok giremiyorum siteye eve henüz int cektirmedik başvuru yaptik ama kablo çekilmemiş siteye bakalim ne zaman halledecekler hepinizi ayri ayri merak ediyorum
Napayım işte herzaman ki gibi beklemece sabretmece
Hahahahaha cnm bu ay da iyice değerlendirelim de bu da işe yaramazsa kendi halime bırakcam :)))Abowww
Kolay gele canım benim :) Allah işinizi rast getirsin inşallah :)
Adet döngün kaç gün canım ne kadar çok varmış bat a ovulasyondan 14 gün sonra olmuyor mu kanamaKizlar 2 3 gundur goguslerimde cok fena agri var ve bu sabah fark ettim göğüslerim de ve kol altıma doğru damarlarım o kadar belirginki.hiç böyle görmemiştim.aslında hamilelik olduğunu da düşünmüyorum.çünkü bata taaa 22 gün var.iğnenin etkisi diye düşünüyorum ben bakalim bugün birazdan doktora gidicem öğrenirim zaten neyin ne olduğunu
Cnm 11 Ekim yumurtlama günüm daha bi hafta var ve bu belirtiler hamilelik olamaz gibi geliyo bana iğneden sonra ilk ilişkinin üstünden 6 gün geçti dahaAdet döngün kaç gün canım ne kadar çok varmış bat a ovulasyondan 14 gün sonra olmuyor mu kanama
aaa ben senin yumurtlaman geçti diye biliyordum yanlış kalmış aklımdaCnm 11 Ekim yumurtlama günüm daha bi hafta var ve bu belirtiler hamilelik olamaz gibi geliyo bana iğneden sonra ilk ilişkinin üstünden 6 gün geçti daha
Yok cnm daha çok var hatta sormuştum cok akintim oluyo seffaf diye yine sen de demiştin hem iğne hem balcorekotutarcin macunu hepsi bi arada belki çok erken yumurtlamış olabilirsin demiştinaaa ben senin yumurtlaman geçti diye biliyordum yanlış kalmış aklımda
İşte sen o zaman yumurtladın sandım ben canım inşaAllah bebek için vesile olur tüm bunlar :)Yok cnm daha çok var hatta sormuştum cok akintim oluyo seffaf diye yine sen de demiştin hem iğne hem balcorekotutarcin macunu hepsi bi arada belki çok erken yumurtlamış olabilirsin demiştin
Ve akintim hala devam ediyo bayagi etkili iğneymis
İnsallah cnm hastanedeyim şu an sıra bekliyorum bakalım bi de özel hastane burayı bi görseniz varya önümde 20 kişi var şu anİşte sen o zaman yumurtladın sandım ben canım inşaAllah bebek için vesile olur tüm bunlar :)
Ayy ben onu cok hayal ettimİnsallah cnm hastanedeyim şu an sıra bekliyorum bakalım bi de özel hastane burayı bi görseniz varya önümde 20 kişi var şu an
Sonuçları paylaşıcam cnm
Keşke doktor ultrasona baksa ve hamilesin dese :))
Ohhh MaşaAllah sana vesile olsun inşaAllah canımKizlar nasilsiniz bu aradabende giremiyorum hic musait olamiyorum. Bu ay zaten kist gitmesi icin tedavi sürecim insallah önümüzdeki ay gitmis olur hormonlarim cok iyi cikti kist olmasina ragmen .. Hayit suyunun etkisi olabilir diye dusunuyrm 3 kutu bitirdim cunku
Ayy her kontrole gidişimde hayal etmiştim ama hiç olmadı :)) Rabbim hayallerini hayırlısı ile gerçek kılsın inşaAllah canımİnsallah cnm hastanedeyim şu an sıra bekliyorum bakalım bi de özel hastane burayı bi görseniz varya önümde 20 kişi var şu an
Sonuçları paylaşıcam cnm
Keşke doktor ultrasona baksa ve hamilesin dese :))
Nerde eee cnm yok ya progestan verdi çocuk tutulsun diye ve de bi tane catlatma ignesi verdi salı çarşamba ilişki olacak bakalım hayırlısı 4 tane yumurtam varmış kasik ağrın olabilir korkma dediAyy ben onu cok hayal ettimkeske olsa ama olmuyor insallah sende olur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?