Biz Bize Yeteriz...

İshal korkulacak bişey değil, mikrobik olmadığı sürece canım. Beni çok halsiz bırakıyor o var sadece. Canımda hiç bişey istemiyor..
Cnm haşlanmış patates aslında herkesin rahat yiyebilcegi sevdiği bişey patates onu yiyebilirsin sadece kendine bi tane hasla sana tuzlayip yesen oh valla canım çekti kız gece gece :)

Napayım işte herzaman ki gibi beklemece sabretmece gezmekten deneme de yapamıyoz biz yumurtlamadan sonrası yine tırt 4 günde 1 anca napalım ya nasibi varsa gelir meleğimiz :) bu sabah farklı uyandım göğüslerim acımaya başlamış ve belimde bir acı var ağrı gibi batıyor sanki Kasıklarım acıyor gibi hayırlısı bakalım hiç beklentim yok

Kizlar 2 3 gundur goguslerimde cok fena agri var ve bu sabah fark ettim göğüslerim de ve kol altıma doğru damarlarım o kadar belirginki.hiç böyle görmemiştim.aslında hamilelik olduğunu da düşünmüyorum.çünkü bata taaa 22 gün var.iğnenin etkisi diye düşünüyorum ben bakalim bugün birazdan doktora gidicem öğrenirim zaten neyin ne olduğunu

Adet döngün kaç gün canım ne kadar çok varmış bat a ovulasyondan 14 gün sonra olmuyor mu kanama

aaa ben senin yumurtlaman geçti diye biliyordum yanlış kalmış aklımda
Yok cnm daha çok var hatta sormuştum cok akintim oluyo seffaf diye yine sen de demiştin hem iğne hem balcorekotutarcin macunu hepsi bi arada belki çok erken yumurtlamış olabilirsin demiştin
Ve akintim hala devam ediyo bayagi etkili iğneymis

İşte sen o zaman yumurtladın sandım ben canım inşaAllah bebek için vesile olur tüm bunlar :)

İşte sen o zaman yumurtladın sandım ben canım inşaAllah bebek için vesile olur tüm bunlar :)
İnsallah cnm hastanedeyim şu an sıra bekliyorum bakalım bi de özel hastane burayı bi görseniz varya önümde 20 kişi var şu an
Sonuçları paylaşıcam cnm
Keşke doktor ultrasona baksa ve hamilesin dese :))

İnsallah cnm hastanedeyim şu an sıra bekliyorum bakalım bi de özel hastane burayı bi görseniz varya önümde 20 kişi var şu an
Sonuçları paylaşıcam cnm
Ayy ben onu cok hayal ettim keske olsa ama olmuyor insallah sende olur ..

Kizlar nasilsiniz bu arada bende giremiyorum hic musait olamiyorum. Bu ay zaten kist gitmesi icin tedavi sürecim insallah önümüzdeki ay gitmis olur hormonlarim cok iyi cikti kist olmasina ragmen .. Hayit suyunun etkisi olabilir diye dusunuyrm 3 kutu bitirdim cunku

Ohhh MaşaAllah sana vesile olsun inşaAllah canım
Valla iyiyim çok şükür iş yoğun ev daha yoğun kocam da leylek sürüsü görmüş sanırım havada baya yoğun geçiyor günler :)

Sonuçları paylaşıcam cnm
Ayy her kontrole gidişimde hayal etmiştim ama hiç olmadı :)) Rabbim hayallerini hayırlısı ile gerçek kılsın inşaAllah canım

Ayy ben onu cok hayal ettim keske olsa ama olmuyor insallah sende olur ..
Nerde eee cnm yok ya progestan verdi çocuk tutulsun diye ve de bi tane catlatma ignesi verdi salı çarşamba ilişki olacak bakalım hayırlısı 4 tane yumurtam varmış kasik ağrın olabilir korkma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…