Biz Bize Yeteriz...

Maşallah cnm inşallah sonu mutlulukla sonlanır

Ayy her kontrole gidişimde hayal etmiştim ama hiç olmadı :)) Rabbim hayallerini hayırlısı ile gerçek kılsın inşaAllah canım
Bende bi an acaba dedim belki de hamileyim ama yok :)
doktor progestan verdi cnm çocuk düşmesin tutunsun diye.
Bi de catlatma ignesi verdi
Salı çarşamba ilişki olacak
Hap her gün bi tane icilecek
3 ay gelme dedi

3 ay gelme dedi
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşaAllah
Nasıl yani 3 ay gelme niye dedi ki ya hamile kalırsan nolcak

3 ay gelme dedi
O zaman batın değişecek canım bilgin olsun çatlatma iğnesi nin üzerine 14 gün koyarak hesap yapacaksın peki testi ne zaman yapacağını söyledimi 12. Günde yapıyorlar genelde ama 12 günden önce yapma çünkü iğnenin içindeki hcg nin etkisi 12 günde yokoluyormuş
Ayy çok heyecanlı :)

ZelGN sen nasılsın tatlım minik kızımız neler yapıyor :)
Ayy dur abla kız deme :) net belli değil bebişim erkekse üzülmesin :)
Bugün ikili test sonucumu aldım çok şükür hamd olsun rabbime düşük çıktı riskli grupta değilim olasılık çok düşükmüş. Temiz yani şükürler olsun.
Kaşıntı başladı kollarımda bacaklarımda ve ishal var bikaç gündür ilaçlarımı bıraktırdı bi süre hiç ilaç kullanmıcam geçmesse karaciğer yağlanmasına bakçak inşallah geçer mide yanması içinde gaviscon yazdı birde b12 düşük çık tı biraz balık yiyemediğim içüün

Canim bu aralar giremiyorum cocuklar hastaydi .simdide ben yoksa aklim sizde yani

Ohhh MaşaAllah sana vesile olsun inşaAllah canım
Valla iyiyim çok şükür iş yoğun ev daha yoğun kocam da leylek sürüsü görmüş sanırım havada baya yoğun geçiyor günler :)
İnsallah canim bakalim.. Tasincam ama gidecegim yerde iyi doktor bulabilecek miyim bilmiyrm. . kontrol zamani buraya gelebilir miyim bir sürü soru isaretim var :) tamda iyi bir doktor bulmustum

Nerde eee cnm yok ya progestan verdi çocuk tutulsun diye ve de bi tane catlatma ignesi verdi salı çarşamba ilişki olacak bakalım hayırlısı 4 tane yumurtam varmış kasik ağrın olabilir korkma dedi
Aaaa ne guzel 4 yumurta oluşmuş :) ikiz oluyormus birde :) ay ben cok heves ediyorum ama önümüzdeki aylarda bakacagiz insallah .. Bir tane de yeter :)

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşaAllah
Nasıl yani 3 ay gelme niye dedi ki ya hamile kalırsan nolcak
yani iğne 3 ay etkili cnm
bu benim 2.catlatma iğnem.
doktor öncesinde de aynı şeyi söylemişti cnm hatta demişti haziranda kesin çocuğun olur olmazsa 3 ay gelme ağustosta gel demişti
olmazsa daha da gitmem zaten başka doktora giderim.
değerlerimi bi de devlet hastanesine gösteririm cnm
inşallah olur bu artık son umudum....

Aaaa ne guzel 4 yumurta oluşmuş :) ikiz oluyormus birde :) ay ben cok heves ediyorum ama önümüzdeki aylarda bakacagiz insallah .. Bir tane de yeter :)
Ay cnm Allah mi söyletti
ama ben ikiz istemiyorum cnm ya çok korkuyorum ben daha kendime yetemiyorum iki çocuğa birden yetişemem ay çok korkutucu geliyo bana ikiz :)
ama hayırlısı Rabbim verirse boynumuz kıldan ince

Ay cnm benim keşke o heyecan bende de olsa ..
inan ki tüm heyecanımi yitirdim ilk zamanlardaki gibi değilim
sanki bu durumlar bende çocuk isteğini azalttı neden bilemiyorum...
istemsiz bi şekilde böyle düşünüyorum...
sonra ya böyle düşünme bak Allah vermez yoksa diyorum ama cidden istemsiz bi şekilde oluyo...
öncesinden bildiğim için test mevzusunu doktor bi açıklama yapmadı cnm.
aynen biliyorum öncesinde değerler yüksek çıktığı için pozitif çıkabiliyo o yüzden iğneden sonra 12 gün geçince test yapmak daha doğru oluyomuş
cnm benim ilk catlatma ignemde bi değişim olmadı adetimde.
sadece normalde adet olduğum tarihten bi gün önce adet oldum cnm
ama şimdi bilemem belki değişir

Slm kızlar bı sorum olacak.bundan oncekı aylarda yumurtlama akıntısı olurdu anlardm oyle.ama bu ay gormedm hıc acaba yumurtlamadım mı dıye dusunuyorm.yanı ılla akıntının olması gerekıyor mu yumurtlama ıcın

Canım eğer şüphen varsa ovulasyon testi kullan bence o zaman teyit edebilirsin yumurtladığını ben akıntı olması gerekli diye biliyorum

Canım eğer şüphen varsa ovulasyon testi kullan bence o zaman teyit edebilirsin yumurtladığını ben akıntı olması gerekli diye biliyorum
Ovulasyon testı kullandm ıkı ay onda akıntm oldu ve bı gun sonra test pık oldu hep.bu ayda almadm nasılsa akıntmdan bıgun sonrası yumurtlama oluyo gerek yok dedım ama bu ayda akıntı olmadı aksılık ıste.o yuzden kafam karıstı ıyıce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…