- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.521
sanki sende var bişiler gibi geliyor bana canım hadi bakalım hayırlısı inşallah :)goguslerimdekı ag4i hiç bitmiyor kızlar ya çok fena ağrım var dokunamıyorum bile.ve damarlar da çok belli oluyor
Cnm ama daha bat 25 Ekimsanki sende var bişiler gibi geliyor bana canım hadi bakalım hayırlısı inşallah :)
Ins bebıse ısarettır canm bat ne zamangoguslerimdekı ag4i hiç bitmiyor kızlar ya çok fena ağrım var dokunamıyorum bile.ve damarlar da çok belli oluyor
Ins hayırla sonuclanır canm.catlatma ıgnesı progesteron ıcerıyo o yuzden olabılırCnm ama daha bat 25 Ekim
ve benim bu ağrılarim bi haftadır var artık çok rahatsız olmaya başladım
birde yumurta geliştirme ignesi bittikten sonraki ilişkiden sonra göğüs ağrım başladı.
ve hala devam ediyor 28 29 Eylül de falan ilişki oldu ve o gün bugündür ağrıyo
hamilelik için çok erken cnm ya bence ondan değil bilemiyorum ama yumurta geliştirme ignesinin etkisi bence
doktor kasiklarinda ağrı olabilir 4 yumurtan var dedi korkma dedi tmm ama bende hiç bi kaşık ağrısı yok dedim olsun olabilir dedi
catlatma ignesinden sonra ilk ilişki oldu dün bakalım hayırlısı cnm
bu ay artık oldu oldu diğer aylar hiç bi çabam olmicak yeter artık kendi halime bırakcam kendimi
Cnm sorun orda işte kafamı kurcalayan da oIns bebıse ısarettır canm bat ne zaman
Cnm doktor zaten ekstra bebek tutunsun diye progestan verdiIns hayırla sonuclanır canm.catlatma ıgnesı progesteron ıcerıyo o yuzden olabılır
Cnm senin hikayen ne peki ne zamandır bebek istiyosunuzIns hayırla sonuclanır canm.catlatma ıgnesı progesteron ıcerıyo o yuzden olabılır
Cnm senin son durumun ne inşallah sende de hayırlı haberler duyarızsanki sende var bişiler gibi geliyor bana canım hadi bakalım hayırlısı inşallah :)
11 aylık evlıym ama kpss ye hazırlandıgım ıcın 6 ay esım korundu bu ay 5.ayımız olacak bebıs ısteyelı.henuz bı tedavı gormedm 3 ay once vajınal muayene oldum doktor yumurtalıkların ıyı dedı bı sorun yok dedı.melegımızı beklıyoruz ıns bu ay gelır.bu ayda olmazsa hormonlara baktırmayı dusunuyorm canmCnm senin hikayen ne peki ne zamandır bebek istiyosunuz
Evet canım 2. Olacak inşallah Rabbim nasip ederse bekliyorum sabırla napayım yarın 3 gün kalmış oluyor bat a ovulasyon testi yapıcam cesaret edebilirsem hiç belirtim yok geçen ay da çok belirtim vardı olmadı nasip artıkCnm senin son durumun ne inşallah sende de hayırlı haberler duyarız
ikinci çocuk dusunuyodunuz dimi inşallah
Uuuu 4 yumurtamı 4 üz olurmuş bide :)))Cnm ama daha bat 25 Ekim
ve benim bu ağrılarim bi haftadır var artık çok rahatsız olmaya başladım
birde yumurta geliştirme ignesi bittikten sonraki ilişkiden sonra göğüs ağrım başladı.
ve hala devam ediyor 28 29 Eylül de falan ilişki oldu ve o gün bugündür ağrıyo
hamilelik için çok erken cnm ya bence ondan değil bilemiyorum ama yumurta geliştirme ignesinin etkisi bence
doktor kasiklarinda ağrı olabilir 4 yumurtan var dedi korkma dedi tmm ama bende hiç bi kaşık ağrısı yok dedim olsun olabilir dedi
catlatma ignesinden sonra ilk ilişki oldu dün bakalım hayırlısı cnm
bu ay artık oldu oldu diğer aylar hiç bi çabam olmicak yeter artık kendi halime bırakcam kendimi
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin cnm inşallahEvet canım 2. Olacak inşallah Rabbim nasip ederse bekliyorum sabırla napayım yarın 3 gün kalmış oluyor bat a ovulasyon testi yapıcam cesaret edebilirsem hiç belirtim yok geçen ay da çok belirtim vardı olmadı nasip artık
ayyyy cnm tamam çocuk istiyorum da 4 uz falan aman Allah im :))Uuuu 4 yumurtamı 4 üz olurmuş bide :)))
Aslında hormonlara baktırsan iyi olur cnm sadece kan veriyosun doktor ona göre ilaç veriyor11 aylık evlıym ama kpss ye hazırlandıgım ıcın 6 ay esım korundu bu ay 5.ayımız olacak bebıs ısteyelı.henuz bı tedavı gormedm 3 ay once vajınal muayene oldum doktor yumurtalıkların ıyı dedı bı sorun yok dedı.melegımızı beklıyoruz ıns bu ay gelır.bu ayda olmazsa hormonlara baktırmayı dusunuyorm canm
Canim progestan biraz agir gece icmende fayda var. Bana doktor ozellikle gece ic demisti.Cnm doktor zaten ekstra bebek tutunsun diye progestan verdi
yatmadan önce içiyorum gece
gece içmek daha mı doğru acaba yoksa sabah mı içsem
doktor sabah akşam fark etmez dedi günde bir tane iç dedi de
Canım yormasaydın kendini bu kadar artık dinlen dün nasıl geçti iyisin dimiKızlar nasılsınız? üç gündür haldır haldır temizlik yapıyorum bugünde kp ve görümcemler gelecek yemeğe. Onları ağırlayacağım. Belim çok ağrıdı dün. Sanırım biraz fazla yüklendim. Bugünde biraz akıntım oldu ama şeffaf çok şükür. Ama her yerim tutulmuş resmen kollarım bile et kırmış...
Yordum maalesef çok korktum sonra yormasaydım keşke dedm ama iş işten geçti çok şükür bişey olmadı inşallah meleğimde iyidir sanırım artık hissediyorum yavaş yavaş bi kıpırtılar ama çok hafif :)Canım yormasaydın kendini bu kadar artık dinlen dün nasıl geçti iyisin dimi
Benimde adet sancılarım başladı 9 ekim ama erken gelcek gibi geçen ayda 1 gün erken geldi hayırlısı bakalım
Aaa erken hissediyosun baya MaşaAllah mesleğine en güzel zamanlara geldin zaten :)Yordum maalesef çok korktum sonra yormasaydım keşke dedm ama iş işten geçti çok şükür bişey olmadı inşallah meleğimde iyidir sanırım artık hissediyorum yavaş yavaş bi kıpırtılar ama çok hafif :)
Aaa diyosun ee denemeler nasıldı bu ay ümit yokmu
Her zaman hissetmiyorum ama ara ara çok fena oluyo kuduruk çorap giymeye eğildiğimde mesela sıkıştığında falan :) ben vicudumda olanları çok hissederim ondan herhalde :)Aaa erken hissediyosun baya MaşaAllah mesleğine en güzel zamanlara geldin zaten :)
Ya canım çok güzel çalıştık hem de öyle çocuk için değil aşkla ama biliyorsun Rabbim ol demeden olmuyor bilmiyorum ki belkide gelmez gelsede üzülmem hayırlı değişmiş demek ki derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?