- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.541
Ins ıyıdr canm rabbım korusunOğlum düşmüş okulda dua edin nolur iyidir inşallah
Ay yok canım iyi çok şükür kafa üstü düşmüş film falan çektiler bişi yok ama ömrümden 10 yıl gittiBırsey yok demı tostos
Gecmıs olsn canm cok sukurAy yok canım iyi çok şükür kafa üstü düşmüş film falan çektiler bişi yok ama ömrümden 10 yıl gitti
bana da doktor sabah akşam fark etmez dedi bende ilk gün akşam aldım ve bir anda bi kaç saat sonra sarhoşluk hissi verdi göz kapaklarım kapanıyordu ondan sonra hep gece alıyorum artıkCanim progestan biraz agir gece icmende fayda var. Bana doktor ozellikle gece ic demisti.
Çok geçmis olsun tostoscumAy yok canım iyi çok şükür kafa üstü düşmüş film falan çektiler bişi yok ama ömrümden 10 yıl gitti
Sağol canımÇok geçmis olsun tostoscum
ben iki onceki mesajimda yazdim cnmKızlar napıyosunuz hiç sesiniz çıkmıyor artık unuttunuz burayı
cnm sen nasilsin son durumn neCanim bu aralar giremiyorum cocuklar hastaydi .simdide ben yoksa aklim sizde yani
Bebişim iyidir inşallah kuzucum bende iki gündür az öğürmeyle devam ediyorum. Birde rüyamda sezeryan olduğumu gördüm dün gece bu günde doktorum çatın çok dar normal doğuramazsın diyodu. Malum mu oldu yoksa normal mi olacak hiç bilmiyorum beynim bunu düşünmeye başladı şimdide :)
cnm senin ilk hamiligindi dimiBebişim iyidir inşallah kuzucum bende iki gündür az öğürmeyle devam ediyorum. Birde rüyamda sezeryan olduğumu gördüm dün gece bu günde doktorum çatın çok dar normal doğuramazsın diyodu. Malum mu oldu yoksa normal mi olacak hiç bilmiyorum beynim bunu düşünmeye başladı şimdide :)
Şimdiden doğumu düşünme tatlım işi vücuduna bırak çünkü hiçbir zaman planlandığı gibi gitmez doğumBebişim iyidir inşallah kuzucum bende iki gündür az öğürmeyle devam ediyorum. Birde rüyamda sezeryan olduğumu gördüm dün gece bu günde doktorum çatın çok dar normal doğuramazsın diyodu. Malum mu oldu yoksa normal mi olacak hiç bilmiyorum beynim bunu düşünmeye başladı şimdide :)
Ins bebıs gelır kırmızılar yerıne.ne zaman test yapıcaksnKızlar bugün bat dünden beri ağrım var ama gelen giden yok normalde geldikten sonra ağrım başlardı dün gece ilişki oldu tetiklemesi gerekiyordu olmadı bugün ağır temizlik yapıyorum buna da kayıtsız kalmazdı sevgili adetim ama tık yok ağrı dışında çok şaşkınımmerakla bekliyorum hayirlisi inşaAllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?