Biz Bize Yeteriz...

Canim progestan biraz agir gece icmende fayda var. Bana doktor ozellikle gece ic demisti.
bana da doktor sabah akşam fark etmez dedi bende ilk gün akşam aldım ve bir anda bi kaç saat sonra sarhoşluk hissi verdi göz kapaklarım kapanıyordu ondan sonra hep gece alıyorum artık

kizlar salı günü catlatma ignemi oldum bugün iğne olalı 4 gün oldu
carsamba veya persembe tam hatirlamiyorum sol kasığıma ağrı değil de minik minik batmalar oldu heralde dedim catladi ve ilişki oldu ama sonra ne akinti ne ağrı oldu.
sadece dün temizlik yaptım ağır da kaldırmadim.ama çok eğilip kalktığım için belim çok fena ağrıdı temizlik bitti dinlendim ağrım da geçti
göğüslerim zaten ay başından beri ağrıyordu onu belirti olarak görmüyorum artık
ya bı de eşim çok hastaydı adamla hasta hasta mecbur ilişki oldu :))
haliyle bana da bulaştı bugün üşütmüşüm ne yapcam bilmiyorum inşaallah kotu bi etkisi olmaz kizlar ya yani adam iyilesti ben busefer hasta oldum iyi mi :)

S Satos74 _Ravzaa_ cnm sizi de merak ettik
ZelGN cnm senin bebis nasil insallah iyidir
Bebişim iyidir inşallah kuzucum bende iki gündür az öğürmeyle devam ediyorum. Birde rüyamda sezeryan olduğumu gördüm dün gece bu günde doktorum çatın çok dar normal doğuramazsın diyodu. Malum mu oldu yoksa normal mi olacak hiç bilmiyorum beynim bunu düşünmeye başladı şimdide :)

cnm senin ilk hamiligindi dimi
ben rahim filminden sonra o korkuyla şimdiden diyorum sezeryanla dogum yaparom diye :)
Allah yardimcin olsun cmm

Şimdiden doğumu düşünme tatlım işi vücuduna bırak çünkü hiçbir zaman planlandığı gibi gitmez doğum

Kızlar bugün bat dünden beri ağrım var ama gelen giden yok normalde geldikten sonra ağrım başlardı dün gece ilişki oldu tetiklemesi gerekiyordu olmadı bugün ağır temizlik yapıyorum buna da kayıtsız kalmazdı sevgili adetim ama tık yok ağrı dışında çok şaşkınım merakla bekliyorum hayirlisi inşaAllah :)

Ins bebıs gelır kırmızılar yerıne.ne zaman test yapıcaksn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…