Biz Bize Yeteriz...

hayirlisi insallaj guxel haberlerini aliriz cnm :)

benim de igne olali 7.gunum
ağrılarım devam ediyo..
ya yumurta catliyo ondan agriyo
ya da kiste cevirdi ve cok korkuyorum insallah kist degildir
normalde de kistim yok zaten sadece bi tane varmis o da herkeste olan kist demisti doktorum..
agrik oldugu icin de korkuyorum 3 gundur iliski de olmuyo bi de hastayim zaten offff
ama bugun denicez bakalim
bazen sol tarafa batma oluyo agri oluyo bazen her ikisi
bszen sadece tatli bi batma oluyo kalkip oturunca
bazen de batmadan sonra agrilar yavasca artiyo geri azaliyo
kafam allak bullak...

Canım sen doktorunu arayıp bi sorsan varsa İmkanın ya da bi gitsen kontrole tekrar

lutfen uzulme biz kendimiizi cok dunliyoruz o yuzden olmuyo (
zamanı degiomis demekki cnm
Yok canım üzülmüyorum ben adet olabilmekte sağlıklı bişi sonuçta onu bile olamayanlar var çok şükür Rabbime bebişinde vardır zamanı hep diyorum hayırlısı ile gelsin en hayırlı zamanda sağlıkla

Canım sen doktorunu arayıp bi sorsan varsa İmkanın ya da bi gitsen kontrole tekrar
cnm doktorun asistani cikiyo acaba yonlendirir mi diktoru bana
bi de ozel hastane kontrol icin para vermek istemiyorum zaten sogudum artik o hastaneden doktora soruyorjm cevao vermiyo falan herseye normal diyo takmiyo gibi konusuyo
dayanilmaz agrim yok yatinca agriyo daha fazla kalkip is guc yapabiliyorum
ama yine de doktoru aramyi denicem cnm sagol

aynen cnm cok sukur Allah a ki sana bi tane evlat vermis sana ve babasina bagislasin evladini insallah
ben de bi yandan dusunuyorum arasam doktor gel bakalim diyebilir ben de istemiyorum eger agrilarim cekilmez olursa zaten o zmn ya ona goderjm ya da devlete gorunurum cnm
jet hiziyla aramaktan vazgectim :))
cunku arasam ne dicek yine normal dicek :)

off kzlar nerdesiniz
ignemin 7.gunu
bi hafta daha nasil geçecek bilmiyorum test yapabilmem icin..
kasik agrilarim devam ediyo ama sanki adetliykenki agrilar gibi..
acaba diyorum hamile olabilme ihtimalim varmiki

Kız tinyrose amma çok ban yiyosun nerdeyse her gün :) girme şöyle konulara din muhabbeti herkese anlatılmaz hele burda hiç ban yiyiverirsin işte böyle :)

Merhaba hanımlar, ben de grubunuza yeni katılanlardanım. 9 yıllık evliyim. 8 yaşında bir oğlum var. 1,5 yıldır 2.çocuğumuzu istiyoruz, ama yaklaşık 7 ay önce 4 haftalıkken bir düşük yaptım. kontrole gittiğimde doktorum bana yumurtalıklarımın gayit iyi olduğunu, yalnız normal doğum yapan kadınlarda normal olabilecek yaram olduğunu söyledi. Ben de "Hocam, 2.hamileliğimi hemen istiyoruz" dediğimde "o zaman, doğumdan sonra yaranı tedavi edelim, rahim kanalını bozabilir dondorma ya da yakma işlemi" dedi. kontrole gideli 5 ay oldu, ama hala hamilekalamadım, normal mi, tekrar başka doktora gideyim mi?

Hoşgeldiniz..
Bence Doktora tekrar gidip dediği işlemi uygulamanız lazım demekki önemli bişeyki bu zamana kadar olmamış belki olanda bu yüzden düşmüştür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…