- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.561
5 gün gecikmeden yapmam canım sabredebilirsem tabii :)Ins bebıs gelır kırmızılar yerıne.ne zaman test yapıcaksn
Hadı bakalm beklıyorz guzel haberını ıns canm5 gün gecikmeden yapmam canım sabredebilirsem tabii :)
Ablaam tostosum neler duyuyorum neler :) kaç gün geçti battan5 gün gecikmeden yapmam canım sabredebilirsem tabii :)
Bugün bat tı canım gelmedi hala gecikmedi henüz ama gelmesi için çok sebep vardı gelmedi dünden beride ağrı var ped bile taktım ama tık yok :)Ablaam tostosum neler duyuyorum neler :) kaç gün geçti battan
İnşallah canım :)Hadı bakalm beklıyorz guzel haberını ıns canm
Aha tam benm gibi olmuşsun. Hadi bakalım haberlerini bekliyorum :)Bugün bat tı canım gelmedi hala gecikmedi henüz ama gelmesi için çok sebep vardı gelmedi dünden beride ağrı var ped bile taktım ama tık yok :)
hayirlisi insallaj guxel haberlerini aliriz cnm :)Kızlar bugün bat dünden beri ağrım var ama gelen giden yok normalde geldikten sonra ağrım başlardı dün gece ilişki oldu tetiklemesi gerekiyordu olmadı bugün ağır temizlik yapıyorum buna da kayıtsız kalmazdı sevgili adetim ama tık yok ağrı dışında çok şaşkınımmerakla bekliyorum hayirlisi inşaAllah :)
Yok canım güzel haber gelmeye başladı lekeler çok ağrım var bu ayda olmadı hayırlısı böyleymişhayirlisi insallaj guxel haberlerini aliriz cnm :)
Yok canım bebiş gelmeye başladı adetim çokta sancım var hayırlısı inşaAllah çalışmaya devam :)Aha tam benm gibi olmuşsun. Hadi bakalım haberlerini bekliyorum :)
lutfen uzulme biz kendimiizi cok dunliyoruz o yuzden olmuyoYok canım güzel haber gelmeye başladı lekeler çok ağrım var bu ayda olmadı hayırlısı böyleymiş
Canım sen doktorunu arayıp bi sorsan varsa İmkanın ya da bi gitsen kontrole tekrarbenim de igne olali 7.gunum
ağrılarım devam ediyo..
ya yumurta catliyo ondan agriyo
ya da kiste cevirdi ve cok korkuyorum insallah kist degildir
normalde de kistim yok zaten sadece bi tane varmis o da herkeste olan kist demisti doktorum..
agrik oldugu icin de korkuyorum 3 gundur iliski de olmuyo bi de hastayim zaten offff
ama bugun denicez bakalim
bazen sol tarafa batma oluyo agri oluyo bazen her ikisi
bszen sadece tatli bi batma oluyo kalkip oturunca
bazen de batmadan sonra agrilar yavasca artiyo geri azaliyo
kafam allak bullak...
Yok canım üzülmüyorum ben adet olabilmekte sağlıklı bişi sonuçta onu bile olamayanlar var çok şükür Rabbime bebişinde vardır zamanı hep diyorum hayırlısı ile gelsin en hayırlı zamanda sağlıklalutfen uzulme biz kendimiizi cok dunliyoruz o yuzden olmuyo(
zamanı degiomis demekki cnm
cnm doktorun asistani cikiyo acaba yonlendirir mi diktoru banaCanım sen doktorunu arayıp bi sorsan varsa İmkanın ya da bi gitsen kontrole tekrar
aynen cnm cok sukur Allah a ki sana bi tane evlat vermis sana ve babasina bagislasin evladini insallahYok canım üzülmüyorum ben adet olabilmekte sağlıklı bişi sonuçta onu bile olamayanlar var çok şükür Rabbime bebişinde vardır zamanı hep diyorum hayırlısı ile gelsin en hayırlı zamanda sağlıkla
Hadi yaa olsun aynen yola devam pes etmek yook :)Yok canım bebiş gelmeye başladı adetim çokta sancım var hayırlısı inşaAllah çalışmaya devam :)
Hoşgeldiniz..Merhaba hanımlar, ben de grubunuza yeni katılanlardanım. 9 yıllık evliyim. 8 yaşında bir oğlum var. 1,5 yıldır 2.çocuğumuzu istiyoruz, ama yaklaşık 7 ay önce 4 haftalıkken bir düşük yaptım. kontrole gittiğimde doktorum bana yumurtalıklarımın gayit iyi olduğunu, yalnız normal doğum yapan kadınlarda normal olabilecek yaram olduğunu söyledi. Ben de "Hocam, 2.hamileliğimi hemen istiyoruz" dediğimde "o zaman, doğumdan sonra yaranı tedavi edelim, rahim kanalını bozabilir dondorma ya da yakma işlemi" dedi. kontrole gideli 5 ay oldu, ama hala hamilekalamadım, normal mi, tekrar başka doktora gideyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?