Biz Bize Yeteriz...

oldu ki ne öldü
bugun ignemin 10.gunu
test yapmak icin sabirsizlaniyorum
sadece gogsume dokununca agrj oluyo damarlarim hala cok belirgin
ama igneden once de belirgindi damalarlarim ve de gogsum de agriyodu....
kasik agrim artik yok
ay ZelGN cnm napiyim ya kafam cok karisik test yapsam da erken

Canım senin en büyük sorunun çok fazla kafana takman. Bence senin bi süre dinlenmeye ihtiyacın var. Bence kafandan çıkar bi süre oluruna bırak. Çok düşünüyosn çok dinliyosun kendini bak bende sırf bu yüzden 6 ay bekledm kafama çok takmışm hep kendimi dinliyodum. Yapma kendine bunu adet gününü bliyosan hiç belirti arama kendinde

cnm haklisim ama iste elimde degil bu son sansim doktor 3 ay gelme dedi..
e yine olmazsa yine catlatma ignesi verecek...
surekli catlatma ignesi olmak istemiyorum...
kafama takiyorum cunku esim hanire bebek resimleri videolari bakip bana gosteriyo...
yapma şöyle diyorum öküz anlamiyo..
benden cok istiyo cocuk ..
dedim ki farkinda misin bu son sansimiz ciddiyeti anlasin kafama taktigimi anlasi diye dedim o da sustu kafa salladi evet der gibi ..
o da kafayi takiyo da iste belli etmiyo..
cok karmasik duygular icindeyim
bakma sen ben burda dokuluyorum beni disarda goren kafasına takmiyo sanar cnm...
bu ay bi gecsin adet olursam daha da dogal yolla bitkiselle denicem 2 3 ay
yine olmazsa devlete sonuclarimi gostercem bakiyim ne diyo ona gore yol izlicem
akisina biraktim da simdi bu ay kasik agrilarimi igne batmalarim oldugu icin merak ediyorum cnm cunku onceki ignemde hic biyle olmamisti
oturup kalkarke igne batiyordu resmen
ignenn etkisi olsa ilkinde de oyle olmazmiydi

cnm icin rahat etmediyse baska doktira da git istersen baska ddoktor ne dicek ikisi de ayni seyi soyluyosa daha kurcalama cnm
hoşgeldin bu arada :)
burasi bu ara cok sessiz

Mrb kizlar..benim oglum hasta onunla ilgileniyorum...pek girmiyorum bende dirumlar ayni bu ay hic ugrasmadim takip etmefim ilac almadim bosverdim yani

kizlar ya hep kendi kendime yaziyomus gibi oluyorum nerdesiniz :)
bende dun aksam yemegini yer yemez mide bulantisi oldu ama benim hep olur sonra kvye gittik giderken bas dönmesi ooldu donerken de
ama oyle bariz belli bi bas donmesi olmadi sanki olur gibi oldu degisik
sonra dedim kendime sacmalama ne hamileligi :)
o kadar artik uzakki bana hamilelik fikri kendi kendime triplere girmişimdir ondandir baş dönmeleri diyorum :)

Ben bakıyorum kuzucum arada ama herkes takmıyo pek sanırım burayı. Yada pek yoğunlar :)
Kendinde belirti arama canım olmuşsa da bi bahane bul geç üstünde durma. Baş dönmesi öyle o kadar basit olmuyo böyle zank diye kafana bişeyle vurulmuş gibi oluyor bi durup afallıyosun.

hmm anladim cnm cok sagol ben demekki o an oyle psikolojik oldu arabadaydim bi de yanlis hossettim demekki cnm
aynen kimse tinlamiyo
ne guzeldi burda hep dertlesiyoduk falan ozledim valla ya

hmm anladim cnm cok sagol ben demekki o an oyle psikolojik oldu arabadaydim bi de yanlis hossettim demekki cnm
aynen kimse tinlamiyo
ne guzeldi burda hep dertlesiyoduk falan ozledim valla ya
Aynen canım öyleydi herkes uçtu gitti vardır elbet işleri. Muhtemelen yanlıştır cnm ayrıca adetin geçmeden baş dönmesi yaşaman pek normal değil yani yaşamazsın muhtemelen benim bile 8. Haftadan snra başladı hem kusma hem baş dönmesi

Teyzesi bize dua et pazartesi yada salı meleğimizi görmeye gideceğiz inşallah cinsiyet net belli olur bende oh derim :)

hmm anladim cnm zaten baska da belirtim yok artik
senin bebisin nasil :)

Teyzesi bize dua et pazartesi yada salı meleğimizi görmeye gideceğiz inşallah cinsiyet net belli olur bende oh derim :)
aaa hadi hayirlisi cnm cinsiyeti mi belli olcak :)
ne guzel masallah duacinim cnm
insallah hayirli saglikli bi sekilde bebegini kucagina alirsin cnm

İ
aaa hadi hayirlisi cnm cinsiyeti mi belli olcak :)
ne guzel masallah duacinim cnm
insallah hayirli saglikli bi sekilde bebegini kucagina alirsin cnm
İnşallah btnem inşallah evet belli olur büyük ihtimal 15 haftayı doldurduk çok şükür karnımda baya çıktı mideme doğru çıkıyor şimdi besbelli oluyor :)

İ

İnşallah btnem inşallah evet belli olur büyük ihtimal 15 haftayı doldurduk çok şükür karnımda baya çıktı mideme doğru çıkıyor şimdi besbelli oluyor :)
masallah cnm varligini hissetmen de bebisin iyi oldugunjn kaniti bence
hayirlisi cnm insallah yarina guzel haberlerle gel

masallah cnm varligini hissetmen de bebisin iyi oldugunjn kaniti bence
hayirlisi cnm insallah yarina guzel haberlerle gel
Öyle canım ama yinede çok merak içindeyim inan biran önce görmek istiyorum elimde olsa heran görmek istiyorum :)

Öyle canım ama yinede çok merak içindeyim inan biran önce görmek istiyorum elimde olsa heran görmek istiyorum :)
bol duayla git hastaneye cnm hahah merak etme daha cok gorceksin insallah :))
tabi ki merak olmaz mi hele ki cinsiyeti belli olcak ben olsay uyuyamazdim bugu herakde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…