- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.601
Sağol canım iyiyiz çok şükür korkularımızı atlattık Allahın izniyle testlerimizde güzel geldi çok şükür. Haftaya salı cinsiyet bakmaya gidicez heyecanla onu bekliyoruz :)
Ben biraz kendi derdime düştüm buralara hiç bakamadım ama senin yazılarını hemen hemen hepsini okudum canım kafana çok takiyosun seni anlıyorum insan çok isteyince herşeye acaba diyo ben 5.6 ay boyunca her ay hamilelik belirtisi yaşadım ama hep boş çıktı kendini dinlemekten vazgeç rabbim hayırlı zamanda verir inşallah..kizlar ya hep kendi kendime yaziyomus gibi oluyorum nerdesiniz :)
bende dun aksam yemegini yer yemez mide bulantisi oldu ama benim hep olur sonra kvye gittik giderken bas dönmesi ooldu donerken de
ama oyle bariz belli bi bas donmesi olmadi sanki olur gibi oldu degisik
sonra dedim kendime sacmalama ne hamileligi :)
o kadar artik uzakki bana hamilelik fikri kendi kendime triplere girmişimdir ondandir baş dönmeleri diyorum :)
oh oh masallah yarin daSağol canım iyiyiz çok şükür korkularımızı atlattık Allahın izniyle testlerimizde güzel geldi çok şükür. Haftaya salı cinsiyet bakmaya gidicez heyecanla onu bekliyoruz :)
haklisin cnmBen biraz kendi derdime düştüm buralara hiç bakamadım ama senin yazılarını hemen hemen hepsini okudum canım kafana çok takiyosun seni anlıyorum insan çok isteyince herşeye acaba diyo ben 5.6 ay boyunca her ay hamilelik belirtisi yaşadım ama hep boş çıktı kendini dinlemekten vazgeç rabbim hayırlı zamanda verir inşallah..
İnşallah canım Allâh razı olsun @ZeLGN doktorunun bi tahmini vardı bakalım doğrumu çıkacak gerçi ne olursa olsun sağlıklı sıhhatli olsun meleklerimiz inşallah biz birlikte az beklemedik @ZeLGN le :)oh oh masallah yarin daZelGN gitcek doktora cinsiyet ve bebegin sagkigi icin cnm
insallah sen de hayırlısiyla sag salim bebeğini alirsin kucagina cnm
aynen cmmİnşallah canım Allâh razı olsun @ZeLGN doktorunun bi tahmini vardı bakalım doğrumu çıkacak gerçi ne olursa olsun sağlıklı sıhhatli olsun meleklerimiz inşallah biz birlikte az beklemedik @ZeLGN le :)
Haklısın canım etrafımızdaki bu tarz insanlar büyük sıkıntı yaş kaçtı canım senin ve ne kadarlık evlisin bu kadar niye doluyosun ve bu kadar çok takiyosun üzülme allaha sığın herşeyden o herşeyin hayırlısını bilir bizim için.haklisin cnm
ama gelde takma
daha demin disari bakkala giderken komsi direk bebek var mi diye sordu yok dedim
gekdim eve agladim
dolmusum iyice
disari cikmak istemiyorum artik biktim burdaki insanlardan nefretediyorum
Aynen canım sağlıklı olsun diyoruz ama gonül istiyo iste bende erkek istiyorum ilk bebeğimi :) Abi olsunaynen cmm
insallah sag salim hayirli evlatlar olsunlar da cnm
ama iste jnsanin gonlunden de gecmiyor degil
benim ginlumden de kiz geciyor :)
yas 25 cnmHaklısın canım etrafımızdaki bu tarz insanlar büyük sıkıntı yaş kaçtı canım senin ve ne kadarlık evlisin bu kadar niye doluyosun ve bu kadar çok takiyosun üzülme allaha sığın herşeyden o herşeyin hayırlısını bilir bizim için.
hayirlisini diliyorum cnm :)Aynen canım sağlıklı olsun diyoruz ama gonül istiyo iste bende erkek istiyorum ilk bebeğimi :) Abi olsun
Hayırlısı olsun inşallah canim. Soranlara düşünmüyoruz şuan de zamanı var herşeyin de nebilim benim gibi size ne dogursam sizmi bakacaksiniz maddi olarak hazır değiliz de tersle ama kendi icindede başka şeylere yönel takmaya çalış.yas 25 cnm
burada yobaz insanlar cok yas 25 olunca gec kalmis izlenimi veriyolar
birde esimin akrabalari burda dolu cnm heryer akraba
akrabalari da cok geri kafali bi kac tane anlastigim var gerisini sevmem hic
bi de habire hamilelik haberleri almak canimi sıkıyor
benden sonra evlenenler doguracak nerdeyse cnm
ben kafama hic takmazdim ama beni zorla taktirdilar
sinirlerim bozuldu
ilk bebek olcak insallah olursa
Sağol canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim hep dua ediyorum.hayirlisini diliyorum cnm :)
cnm saklayamam burasi hep akraba.kv yetistirmis herkese birine dese bile gider o ona o ona..Hayırlısı olsun inşallah canim. Soranlara düşünmüyoruz şuan de zamanı var herşeyin de nebilim benim gibi size ne dogursam sizmi bakacaksiniz maddi olarak hazır değiliz de tersle ama kendi icindede başka şeylere yönel takmaya çalış.
amin cnm insallahSağol canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim hep dua ediyorum.
Yarın değil kız salı günü gitçem büyük ihtimalle Allahın izniyle valla öyle bi uyuyosun ki o masaya yatarken kalbim uçacak gibi oluyor ama insanın aklına gelmeyen kalmıyor valla :) ne görcem acaba diye panikliyormbol duayla git hastaneye cnm hahah merak etme daha cok gorceksin insallah :))
tabi ki merak olmaz mi hele ki cinsiyeti belli olcak ben olsay uyuyamazdim bugu herakde :)
o halde sali gunu hayirli haberlerini bekliyoruz :)Yarın değil kız salı günü gitçem büyük ihtimalle Allahın izniyle valla öyle bi uyuyosun ki o masaya yatarken kalbim uçacak gibi oluyor ama insanın aklına gelmeyen kalmıyor valla :) ne görcem acaba diye panikliyorm
Olmaz mı hiç kız :) kafası daha şekilleniyor, kolları bacakları uzuyor, gövdesi uzuyor, suyu az mı çok mu bakılıyor cinsiyet görülüyor organlara kemiklerr bakılıyor daha neler neler :) takip önemlio halde sali gunu hayirli haberlerini bekliyoruz :)
cnm her kontrole gittiginde bebisde değişiklikler mi oluyo :)
Olmaz mı hiç kız :) kafası daha şekilleniyor, kolları bacakları uzuyor, gövdesi uzuyor, suyu az mı çok mu bakılıyor cinsiyet görülüyor organlara kemiklerr bakılıyor daha neler neler :) takip önemliay nasıl meraklıyım varya boyu uzamışmı çok merak ediyorum ben burnunu ağzını ellerini bile gördüm 12. Haftamda çok muhteşem bişey rabbim tez zamanda size de nasip eder inşall
:)))
amin cnm insallah
ayy kiyamam boyu da mi uzuyomus minik bebişin :)))
onun agzini burnunj yerim ya masallah subhanallah cnm :)
Olmaz mı hiç kız :) kafası daha şekilleniyor, kolları bacakları uzuyor, gövdesi uzuyor, suyu az mı çok mu bakılıyor cinsiyet görülüyor organlara kemiklerr bakılıyor daha neler neler :) takip önemliay nasıl meraklıyım varya boyu uzamışmı çok merak ediyorum ben burnunu ağzını ellerini bile gördüm 12. Haftamda çok muhteşem bişey rabbim tez zamanda size de nasip eder inşallah
Geçen gittiğimizde 5.16 cm di ama maşallah herşeyi belliydi :) bu gittiğimizde tahminen 10 cm falan olmuştur ama daha ağırlığı yok :) yani 20-30 gram bişeydir varsa da :) suyu plasantası derken göbiş ondan şişiyor ama bebişim bi şeftali kadarmış :)amin cnm insallah
ayy kiyamam boyu da mi uzuyomus minik bebişin :)))
onun agzini burnunj yerim ya masallah subhanallah cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?