- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Dusununce evet haklisin. Ama yeri geliyo i san patlayiveriyo. Insallah tez zamanda bebisim gelsin de bende ona yogunlasayim.Ahhh bebeğim ahhbenimkilerden kalır yanı yok yaşadıklarının. Ama ben senin kadar kendime zarar vermiyorum. Umursamıyorum ben Allâh tan bunu becerebiliyorm :) bide unutuyorum yani bana zarar veren ne varsa hepsini unutuyorum tekrar aynı yarayı almamak için. Tabiki bana kimin yaptığını unutmuyorum o kadar saf değilim :) ama kinci de değilim Allâha havale ederim ki çok şükür ettiğim herkesin de nasıl çektiğine bir bir şahit olurum. Sende boşver Allâha havale et ve izle karşıdan kendine hiç sıkıntı yapma bişeyi.
Öyle de düşünme herşey zor oluyor diye Allâh demekki senin daha çok dua etmeni seni görmeyi istiyor. Sabrını sınıyor ve sen daha çok sevap kazanıyorsun :) ben olaya böyle bakıyorum :)
Evlendigimden beri biraz olsun uzaklastim insanlardan. Takmamaya calisiyorum. Ama ne kdr becerirsem iste. Benim esim oyle. Takma der. Oyle demek istememistir belki der. Kim ne derse desin bak evde sadece biz variz kime ne der. O takmaz. Bana da kiziyo takiyorum diye. Korkuyorum hastalk sahibi olcan yapma diyo. Bnde bi olumsuzlukta hemen saliyorum kendimi. Hayat cok zor. Insanlar cok kotu. Ben esimle evlenebilmek icin herkesin karsisinda dimdik durdum. cok savastim. Iyi ki evlenmism diyorum pisman degilim. Keske kulak ardi edebilsem daha cok.Canlar hicbir seyi kafaniza takmayin yeter ki saglil olmasi hersey gelir gecer sen ve esinden otesini gecici olarak gor yaptiklarini gorme hayatiniza bakin. Rabbin saglik vermesin bak benim arkadas ile benim evlenmem arasinda 6 ay yok cocuk cok istiyordu ama rabbim onu saglikla sinadi kizimin doğduğu gun onun rahmini aldilar gencecik kiz ve hic cocugu olmayacak bunu neden mi anlattim kucuk şeyleri takipta tadinizi kacirmayin herseyin basi saglik ben kimseyi takmiyorum cevaplarinida vermiyorum ama kendi bildigimi yapiyorum sizde oyle yapin
Patlama canım benim patlama :) belkide meleğinin sana gelmesi için senin bişeyleri atlatman gerekiyodurDusununce evet haklisin. Ama yeri geliyo i san patlayiveriyo. Insallah tez zamanda bebisim gelsin de bende ona yogunlasayim.
Değer mi yaaa başkaları için kendini üzmeye evinin huzurunu kaçırmaya? Bak eşin yanında. Ya birazdan ölürsem diye düşün ve üzülmenin ne kadar yersiz olduğu aklına gelsin :)Evlendigimden beri biraz olsun uzaklastim insanlardan. Takmamaya calisiyorum. Ama ne kdr becerirsem iste. Benim esim oyle. Takma der. Oyle demek istememistir belki der. Kim ne derse desin bak evde sadece biz variz kime ne der. O takmaz. Bana da kiziyo takiyorum diye. Korkuyorum hastalk sahibi olcan yapma diyo. Bnde bi olumsuzlukta hemen saliyorum kendimi. Hayat cok zor. Insanlar cok kotu. Ben esimle evlenebilmek icin herkesin karsisinda dimdik durdum. cok savastim. Iyi ki evlenmism diyorum pisman degilim. Keske kulak ardi edebilsem daha cok.
Sendemi progestan kullaniosun ne kadr sure oldu baslayali ?Benimde 30 haziran :) beklenen ama erkende olabilirim progestan bitince oluyorum hemen
Ayyyyyy öğrendiiinnn miii hamile misiiinnn canııım ayy nasıl sevindiimm kıyamam :) Allâh kucağına almayı nasip etsin inşallahSendemi progestan kullaniosun ne kadr sure oldu baslayali ?
Diger arkadaslara soylesek boyle anlamaz bizi. Burda herkesle kardes gibi olduk ne guzel.Bence dee canım bem içinde öyle içimi döküyor derdime derman buluyorum çok iyi geliyor :)
Diger arkadaslara soylesek boyle anlamaz bizi. Burda herkesle kardes gibi olduk ne guzel.
Canim tebrik ederim:)Sendemi progestan kullaniosun ne kadr sure oldu baslayali ?
Saol kuzum darisi basijiza insallah....:)Canim tebrik ederim:)
Test yaptim pozitif evet kuzum saol allah ragzi olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin....:)Ayyyyyy öğrendiiinnn miii hamile misiiinnn canııım ayy nasıl sevindiimm kıyamam :) Allâh kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah btnemm sende isteyenlere bol bol dua edersin inşallah :)Test yaptim pozitif evet kuzum saol allah ragzi olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin....:)
İnşallah btnemm sende isteyenlere bol bol dua edersin inşallah :)
Bir iki kulak arkasi yaparsan alisirsin. Bak diyorsun esin hak veriyor o zaman umursama hic herkes seni kotu bilsin kocan arkandasin sana yeter iki kere dunyaya gelmiyoruz. Umursama ki onlar patlasin daha cildiriyorlar emin ol onlar cildirinca sende keyif alirsin. Sonra yaninda sen kocan ve bebisin ohhhhh ne guzelEvlendigimden beri biraz olsun uzaklastim insanlardan. Takmamaya calisiyorum. Ama ne kdr becerirsem iste. Benim esim oyle. Takma der. Oyle demek istememistir belki der. Kim ne derse desin bak evde sadece biz variz kime ne der. O takmaz. Bana da kiziyo takiyorum diye. Korkuyorum hastalk sahibi olcan yapma diyo. Bnde bi olumsuzlukta hemen saliyorum kendimi. Hayat cok zor. Insanlar cok kotu. Ben esimle evlenebilmek icin herkesin karsisinda dimdik durdum. cok savastim. Iyi ki evlenmism diyorum pisman degilim. Keske kulak ardi edebilsem daha cok.
Ayy o kdr kiskanc insanlar var ki. Herseyimde gozleri kaliyo. Dedigim gbi canim. Elmden geldigince takmamaya calisiyorumBir iki kulak arkasi yaparsan alisirsin. Bak diyorsun esin hak veriyor o zaman umursama hic herkes seni kotu bilsin kocan arkandasin sana yeter iki kere dunyaya gelmiyoruz. Umursama ki onlar patlasin daha cildiriyorlar emin ol onlar cildirinca sende keyif alirsin. Sonra yaninda sen kocan ve bebisin ohhhhh ne guzel
Var evet cok var ama yipratmaktan baska ise yaramiyor canim moralini cok yüksek tut yumurtaliklar iyi.olgunlassinAyy o kdr kiskanc insanlar var ki. Herseyimde gozleri kaliyo. Dedigim gbi canim. Elmden geldigince takmamaya calisiyorum
Evet haklisin canim insallahVar evet cok var ama yipratmaktan baska ise yaramiyor canim moralini cok yüksek tut yumurtaliklar iyi.olgunlassin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?