Biz Bize Yeteriz...

Dusununce evet haklisin. Ama yeri geliyo i san patlayiveriyo. Insallah tez zamanda bebisim gelsin de bende ona yogunlasayim.

Evlendigimden beri biraz olsun uzaklastim insanlardan. Takmamaya calisiyorum. Ama ne kdr becerirsem iste. Benim esim oyle. Takma der. Oyle demek istememistir belki der. Kim ne derse desin bak evde sadece biz variz kime ne der. O takmaz. Bana da kiziyo takiyorum diye. Korkuyorum hastalk sahibi olcan yapma diyo. Bnde bi olumsuzlukta hemen saliyorum kendimi. Hayat cok zor. Insanlar cok kotu. Ben esimle evlenebilmek icin herkesin karsisinda dimdik durdum. cok savastim. Iyi ki evlenmism diyorum pisman degilim. Keske kulak ardi edebilsem daha cok.

Değer mi yaaa başkaları için kendini üzmeye evinin huzurunu kaçırmaya? Bak eşin yanında. Ya birazdan ölürsem diye düşün ve üzülmenin ne kadar yersiz olduğu aklına gelsin :)

Bence dee canım bem içinde öyle içimi döküyor derdime derman buluyorum çok iyi geliyor :)

Bir iki kulak arkasi yaparsan alisirsin. Bak diyorsun esin hak veriyor o zaman umursama hic herkes seni kotu bilsin kocan arkandasin sana yeter iki kere dunyaya gelmiyoruz. Umursama ki onlar patlasin daha cildiriyorlar emin ol onlar cildirinca sende keyif alirsin. Sonra yaninda sen kocan ve bebisin ohhhhh ne guzel

Ayy o kdr kiskanc insanlar var ki. Herseyimde gozleri kaliyo. Dedigim gbi canim. Elmden geldigince takmamaya calisiyorum

Kızlar yaa size sorum olcak ama azcıkta çekiniyorum açık olursa mazur görün. Benim genelde hiç akıntım olmaz, ama bugün kremsi sarı akıntım var kokusuz. Birde genital bölgenin iç ddk kısmında tam ucunda sivilce gibi bişey çıkmıştı batıyodu çok fena o geçti şimdi dış ddkta sinek ısırığı gibi bişey çıktı ve kaşıntı yapıyor. Sizde nedendir? Çok uzun süre ped veya günlük ped kullanmaktan olabilir mi? Bide akıntı neden sizce üşütmüş olabilir miyim ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…