- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.621
tmm cmmtinyrose bana mesaj atar mısın özelden
seftali kadar ha hay masallah cmmGeçen gittiğimizde 5.16 cm di ama maşallah herşeyi belliydi :) bu gittiğimizde tahminen 10 cm falan olmuştur ama daha ağırlığı yok :) yani 20-30 gram bişeydir varsa da :) suyu plasantası derken göbiş ondan şişiyor ama bebişim bi şeftali kadarmış :)
14. Gün belli oluyor mu kesin canım. Dualarım seninle inşallah tutmuştur inşallah bu ay senin ayın olurkizlar yarin ignemin 14.günü
yarin test yapcam artik sabirsizlaniyorum
bama dua edin olur mu
evde yok yarin eczaneye gidicem
evet cnm oyle soyleniyor14. Gün belli oluyor mu kesin canım. Dualarım seninle inşallah tutmuştur inşallah bu ay senin ayın olur
Hadi hayirlisi canim insalal vardir birseylerevet cnm oyle soyleniyor
artik etkisi gecmistir ignenin
test yapiyim da umutlanmayim daha fazla cnm hem
amin cmm cok sagol insallah bende hamileyim diyebilirim buraya
Canim sen nasilsin giremiyorum pek oglum hasta onunla ilgileniyorum bir aydor firsat buldukca bakiyorummm14. Gün belli oluyor mu kesin canım. Dualarım seninle inşallah tutmuştur inşallah bu ay senin ayın olur
Çok geçmiş olsun ablacm yaa üzüldümCanim sen nasilsin giremiyorum pek oglum hasta onunla ilgileniyorum bir aydor firsat buldukca bakiyorummm
amin cnm insallahHadi hayirlisi canim insalal vardir birseyler
Hadi hayırlısı canım inşallah iyi haberlerini bekliyorum ama sonuç ne olursa olsun üzülmek yok dualarım seninle.kizlar yarin ignemin 14.günü
yarin test yapcam artik sabirsizlaniyorum
bama dua edin olur mu
evde yok yarin eczaneye gidicem
amin cnm insallahHadi hayırlısı canım inşallah iyi haberlerini bekliyorum ama sonuç ne olursa olsun üzülmek yok dualarım seninle.
yok xnm ya yaoamadim benimki geldi isten erkentinyrose naptın canım yaptın mı?
Öyle söyleme hiç canım bende beklemiyodum her zamanki gibi yine çıkmıcak diye düşünüyodum ama kıpkırmızıı çizgimi gördüm şok oldum. Sende yinede ümitsiz olma. Ama eğer olurda olmazsa artık dinlen biraz çok yıprandınızyok xnm ya yaoamadim benimki geldi isten erken
bende hep gizli yaparım ondan. olurda pozitif cikarsa ikimizde zorlu sureclerden gectik psikolojik olarak ona supriz yapmak istiyorum
ama bugun esimle alcaz testi.yine de soylemicem pozitif cikarsa
ama kesjnlikle pozitif cikacagini düşünmüyorum emin gibiyim cnm
yok cnm negatifÖyle söyleme hiç canım bende beklemiyodum her zamanki gibi yine çıkmıcak diye düşünüyodum ama kıpkırmızıı çizgimi gördüm şok oldum. Sende yinede ümitsiz olma. Ama eğer olurda olmazsa artık dinlen biraz çok yıprandınız
Canım eşinde bi problem varmı bildiğiniz? Tek sorun sende olmayabilir. Bence eşinw bitkisel bişeyler uygula. Kendine deyok cnm negatif
yine hüsran
gozlerim dolu agladim aglicam
neyse kader kismet nasip ne diyebilirim ki
isyan etmiyorum boyle olmasi gerekiyo demekki
ama artik cocuk fikrini uzak tutmaya caliscam kafamdan
Kıızzz sen nerdesin özlettin kendini valla :) iyi olur senin için bu hem kafanı dağıtır hem heves edersin :) örtmeeeniimmm dicem ssna bundan sonra :)Kizlar napiyonuz. Isim cok yogun. Yazamiyorum size pek. Cocuklarla ugrasiyorum. Bide 1 2 3. Sinif. Onlarin sevimliligini gorunce daha bi ozeniyorum. Onlarla avunuyorum.tinyrose canim uzulme. Napalim rabbim buyuk. Bizimde olucak insallah
Yok canim yaa. Esim epey hastalandi. Bu aralar baska sorunlar vardi. Hicbisi yapmadk bu ay saldik. Bi hamile haberi daha aldk sana bahsediyodum hani birinden hatirlarsan. O da hamile kaldi. Sevindm ama bi yabim buruk. Hastane icin izin alamadm isyerinden gecen ay. Bu ay da bisi olmazsa gidicem artk kararliyim. O yuDen nasilsa dojtora gitcez diye takmiyoruz bu aralar. Yunurtlama bu haftasonu okmasi lazimdi. Iliski olmadi eşim cok atesliydi. bu aksamustu isten gelince yogun bi akintm oldu. Sanirim yunurtlama akintisi kivamliydi. Cunku sperm olamaz iliski olmadi. Yani yumurtlama gecmemis de olabilir.Kıızzz sen nerdesin özlettin kendini valla :) iyi olur senin için bu hem kafanı dağıtır hem heves edersin :) örtmeeeniimmm dicem ssna bundan sonra :)
Ne durumdasın neler yapıyorsun çakşıra devam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?