- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.641
Sagol canmÇok geçmiş olsun ablacm yaa üzüldümrabbim şifa versin
Valla bir bilgim yok canimKızlar çok kötüyüm benim gastritim var normalde ama iki senedir tutmuyodu şuan çok fena kıvranıyorum kustum braz daha iyi olur gibi oldu ama hala aynı sırtıma vuruyo ağrısı uyuyamıyorum eşimde gececi işe gitti hoş olsa bile ilaç almak istemiyorum off iyi gelen bildiğinz bişey varmı
Sut iyi gelir canim. Bnmde o sorunum var. Ilik sutu yudum yudum ic. Yavas yavasKızlar çok kötüyüm benim gastritim var normalde ama iki senedir tutmuyodu şuan çok fena kıvranıyorum kustum braz daha iyi olur gibi oldu ama hala aynı sırtıma vuruyo ağrısı uyuyamıyorum eşimde gececi işe gitti hoş olsa bile ilaç almak istemiyorum off iyi gelen bildiğinz bişey varmı
Çok şükür geçti kıvrana kıvrana uyumuşum btnem ya çok kötü bi ağrı bende de eşimde de var rabbm düşmanıma vermesin inşallah evladımda olmaz.Sut iyi gelir canim. Bnmde o sorunum var. Ilik sutu yudum yudum ic. Yavas yavas
kolay geksin cnm sanaKizlar napiyonuz. Isim cok yogun. Yazamiyorum size pek. Cocuklarla ugrasiyorum. Bide 1 2 3. Sinif. Onlarin sevimliligini gorunce daha bi ozeniyorum. Onlarla avunuyorum.tinyrose canim uzulme. Napalim rabbim buyuk. Bizimde olucak insallah
cok gecmis olsun cnmÇok şükür geçti kıvrana kıvrana uyumuşum btnem ya çok kötü bi ağrı bende de eşimde de var rabbm düşmanıma vermesin inşallah evladımda olmaz.
Teyzeleri nasipse biz saat 10 da meleğimizi görücez. :)
Bide biraktigin yerde duranlar var tatlim☺Slm kizlar nasılsınız bayagi oldu giremeyeli masallah hamile olup cinsiyetlerini bile ogrenenlerimiz varmis rabbim saglik sihhat versin hepsine opuyorum bebisleri
Senden farkli degilim canim.Bide biraktigin yerde duranlar var tatlim☺
Evet canım hamd olsun öğrendik iki kızımız oldu şimdiden üçüncüyü merakla bekliyoruz :)Slm kizlar nasılsınız bayagi oldu giremeyeli masallah hamile olup cinsiyetlerini bile ogrenenlerimiz varmis rabbim saglik sihhat versin hepsine opuyorum bebisleri
Rabbim en iyisini bilir.Senden farkli degilim canim.
aaaaaa yoksa ikiz mi :))))))Evet canım hamd olsun öğrendik iki kızımız oldu şimdiden üçüncüyü merakla bekliyoruz :)
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sizinde göbişlerinizi bebislere doldursuuunnn amiiin amiiin Amiin
sen nasilsin cnm bende hala ayni yerdeyimSlm kizlar nasılsınız bayagi oldu giremeyeli masallah hamile olup cinsiyetlerini bile ogrenenlerimiz varmis rabbim saglik sihhat versin hepsine opuyorum bebisleri
Yanlış anladın tabiki :) S Sessiz_sedasiz ile benim kızlarımız geliyor demek istedim :)a
aaaaaa yoksa ikiz mi :))))))
yanlis mu anladim yoksa :))
masallah cnm benim de gonlumden hep kiz gecerdi :)
Ayni valla degisik birsey yok aylar sonra bu ay ilk denemem oldu bakalim hayirlisi ile ne olacaksen nasilsin cnm bende hala ayni yerdeyim
bunay hayal kirikligi oldu ama bende
senin nasil.gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?