- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.661
:)))))))Yanlış anladın tabiki :) S Sessiz_sedasiz ile benim kızlarımız geliyor demek istedim :)
Evet canım hamd olsun öğrendik iki kızımız oldu şimdiden üçüncüyü merakla bekliyoruz :)
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sizinde göbişlerinizi bebislere doldursuuunnn amiiin amiiin Amiin
Amanın mınnak kızımız gelıyo ayagını surtsunde bızede bebıs getırsn ıns.benm bu ay da olmadı beklıyorz nasıbımızı elbet gelecek bırgun ıns.duanda bızede yer ver zelıhacımEvet canım hamd olsun öğrendik iki kızımız oldu şimdiden üçüncüyü merakla bekliyoruz :)
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sizinde göbişlerinizi bebislere doldursuuunnn amiiin amiiin Amiin
Şükür kavuşturana bitanem :)Kizlar mrb sonunda gelebildim int isi halloldu çok şükür artik aranizdayim hamid olan var mi? Zelihacigm kesin kiz deniyorlar bana 5 aylik olduk hala koza benziyor diyorlar hic bi şey alamiyorumZelGN
Kuzum sen çok fazla üşütüyosun bence kalın çorapsız gezme gaz çok fena bişey çok çektim biliyorum sıcak su torbası kulln evde ayaklarını bas çok iyi geliyorBende bi degisiklik yok kizlar. Bi gazim var. Gaz sikismasi oldu bikac kez bugun. Bol gazli bi ay geciriyorum. Hayirlisi olsyn. Ama hamilelik oldugun7 hic sanmiyorum.
Ayy canım benim hiç sıkma canını o hayırlı zamanı bekliyor çok dua edin yalvararak edin hep daha fazlasını isteyin rabbimin hazinesi çoktur ve mutlaka kuran okuyun bilmiyosanız türkçe kısmından okuyun kenzülarş duasını mutlaka okuyun okuyabildiğinz kadar çok okuyun namaz kılın yalvarın rabbime kapatın gözlerinizi konuşurmuş gibi görüyormuş gibi rabbimi isteyin söyleyin. Benim hep aklımdasınız hep duamdasınız Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin insallah amin amin aminAmanın mınnak kızımız gelıyo ayagını surtsunde bızede bebıs getırsn ıns.benm bu ay da olmadı beklıyorz nasıbımızı elbet gelecek bırgun ıns.duanda bızede yer ver zelıhacım
Amın canm cok sagol.41 yasın okudum meryem suresını okudum hep.hacet namazı kıldm ama bı vaktı var demekkı beklıyorm sabırla canm ıns bı gun olacak ınanıyorm ve rabbıme dayanıyorm ondan ıstıyorm canmAyy canım benim hiç sıkma canını o hayırlı zamanı bekliyor çok dua edin yalvararak edin hep daha fazlasını isteyin rabbimin hazinesi çoktur ve mutlaka kuran okuyun bilmiyosanız türkçe kısmından okuyun kenzülarş duasını mutlaka okuyun okuyabildiğinz kadar çok okuyun namaz kılın yalvarın rabbime kapatın gözlerinizi konuşurmuş gibi görüyormuş gibi rabbimi isteyin söyleyin. Benim hep aklımdasınız hep duamdasınız Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin insallah amin amin amin
Allah kabul etsin bitanem benim inşallah rabbim duyuyor görüyor seni devam et olmuyor diye bırakma sakın aynen böyle devam..Amın canm cok sagol.41 yasın okudum meryem suresını okudum hep.hacet namazı kıldm ama bı vaktı var demekkı beklıyorm sabırla canm ıns bı gun olacak ınanıyorm ve rabbıme dayanıyorm ondan ıstıyorm canm
Hayırlısı olsun cnm. Zannetmiyorum bişey olduğunu ama uzan biraz bi süre dinlenarkadaslar bisey sorabilirmiyim ben 1 bucuk aylik hamileyim az once 1 bucuk yasndaki kizin karnima elini basti biraz agrim oldu ama cok degil sizce bisey olurmu korktm simdu
Aynen canm devam sonuna kadarAllah kabul etsin bitanem benim inşallah rabbim duyuyor görüyor seni devam et olmuyor diye bırakma sakın aynen böyle devam..
cok sagol canim uzandim insallah bisey olmaZ persembeye randevumHayırlısı olsun cnm. Zannetmiyorum bişey olduğunu ama uzan biraz bi süre dinlen
Dua et canım Allahın izniyle bişey olmazcok sagol canim uzandim insallah bisey olmaZ persembeye randevum
Öyle düşünme tabikide öyle değildir vardır elbet rabbimin bir bildiği. Hiç birimiz bi kerede hamile kalmadık sonuçta. Dediğin gibi rabbim daha fazla ona yönelmeni istiyor demekki..Kizlar direksiyon sinavndan gecemedm. Zaten darbe olaylarindan gecikmisti sinav. Bide gecemedm. Iyice moralm bozuldu. Hicbirseyim bir kerede olmuyo benim. Rabbim sevdikleri dua etsn diye sinarmis insallah oyledir benimde.
Rabbim hayirlisini versn. Isyerimde usutuyorum bnce canim ya. Gaz oluyo. Bide bata 7 gun kaldi. Ama nedense bu kez olmadigina cok eminim. Hic bi beklentm yokÖyle düşünme tabikide öyle değildir vardır elbet rabbimin bir bildiği. Hiç birimiz bi kerede hamile kalmadık sonuçta. Dediğin gibi rabbim daha fazla ona yönelmeni istiyor demekki..
Sedada hiç beklemiyodu ama şmdi 5 aylık :) hayırlısı gülüm iş yerinde sıkı giyin ve ayaklarına özellikle çok dikkat et bak demiştim sana ayak çok önemli. Eğer sağlığını etkilicekse huzurunu kaçırcaksa çalışmanında bi anlamı yok benceRabbim hayirlisini versn. Isyerimde usutuyorum bnce canim ya. Gaz oluyo. Bide bata 7 gun kaldi. Ama nedense bu kez olmadigina cok eminim. Hic bi beklentm yok
Gercekten cok yogunum. Ama cocuklarla ugrasmak bana iyi geliyor. Havlu cotap giyiyorm aslnda ama nasl usutuyorm bilmiyorum. Grip olcak gibiym. Ya bide az degerlendik. Yogun akintinjn oldugu 2 gun ust uste denedk. Sabah dus aldm. Bidaha olmadi. Istedk ama bi engel cikti hep. Sadece yumurtlama zamani 2 iliski. Bide umutlanmaktan da yoruldm artk. Olmucak bnceSedada hiç beklemiyodu ama şmdi 5 aylık :) hayırlısı gülüm iş yerinde sıkı giyin ve ayaklarına özellikle çok dikkat et bak demiştim sana ayak çok önemli. Eğer sağlığını etkilicekse huzurunu kaçırcaksa çalışmanında bi anlamı yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?