Biz Bize Yeteriz...

Kizlar az once wcde asagidan baktm. Cok yukarda su an ve cok yumusak. Gerci vakti var daha. Ama cok ilginc bisi oldu. Yogun bi akintm geldi. Beyaz cok acik sari ama cok yogun. Jel gibi. Krem gibi ilk kez oluyo bu. Ne olabikir

Haftaya göreceğiz canim bizde.valla kaç tane doktora gittim net bi şey soylemiyorlar koza benzettik diyorlar ama ayrintilida kesin belli olurmuş. Bence %100 kiz :) ama yinede nedense doktordan duymak istiyorum

Haftaya göreceğiz canim bizde.valla kaç tane doktora gittim net bi şey soylemiyorlar koza benzettik diyorlar ama ayrintilida kesin belli olurmuş. Bence %100 kiz :) ama yinede nedense doktordan duymak istiyorum
Kız ayrı ayrı doktorlarda aynı şeyi söylüyosa kızdır o zaman :) ben başka doktora gitmedim hiç sadece ayrıntılıya başka doktor bakacak

Kız ayrı ayrı doktorlarda aynı şeyi söylüyosa kızdır o zaman :) ben başka doktora gitmedim hiç sadece ayrıntılıya başka doktor bakacak
Lüzum memlekette gittik kiza benziyo dedi ama bacaklari kapaliydi sirt ustu yatmisti eski evin orda mi doktorda bir kiz dedi bir erkek dedi bu hafta gittim yeni evin ordakine bas asagiya duruyordu göremedi sanki kiz gibi dedi bende anlamadim ayrintilida kesin belli olurmuş. Bu arada plasentada kanama var dedi bu beni çok korkutuyor

Aaaa nedenmiş kuzum yaaa plasanta neden kanarmış ki ayrılmaya falan mı çalışıyo

Aaaa nedenmiş kuzum yaaa plasanta neden kanarmış ki ayrılmaya falan mı çalışıyo
Bende ayrilmadan çok korkuyorum canim eğer ayilma olsa doktor mutlaka söylerdi değil mi? Yada ilaç yada başka bi şey yapardi pek aciklamada yapmadi bebeğe zarar yok gayet saglikli dedi bir haftadir korku içindeyim bazen oynamiyor korkuyorum melegimiz allaha emanet inş.birşey olmaz

Bişey olmaz Allahın izniyle riskli bi durum olsaydı doktor uyarırdı mutlaka canım o yüzden hiç sıkıntı yapma kendine zehir etme bu günlerini. Her zaman kıpırdamasını bekleme annesi arada uyuyorlarda :) ben ne zaman uyandığını hissediyorum artık :) anası gibi biraz uykucu öğlene doğru kalkıyo :)

Kızlar polikistik over hastasıyım adetlerim 35-45 günlük döngüyle gerçekleşir. 3 bucuk ay önce 7 haftalık gebeliğim kalp atışı olmaması sebebiyle alındı. Şimdi klomen kullandım ve yumurta takibim yapılıyor. Bugun adetin 12. Günü doktor 14 mm yumurta var ama yetersiz dedi. Siz ne düşünüyorsunuz yumurtamın büyüklüğü ile ilgili?
Sevgiler

Kizlar az once wcde asagidan baktm. Cok yukarda su an ve cok yumusak. Gerci vakti var daha. Ama cok ilginc bisi oldu. Yogun bi akintm geldi. Beyaz cok acik sari ama cok yogun. Jel gibi. Krem gibi ilk kez oluyo bu. Ne olabikir
Kuzum ben hep aynı şeyleri söyleyip sıkmak istemedim ondan yazmadım :) ben alttan bakma ve akıntı hakkında hep aynı şeyleri düşünüyorum söylüyorm hiç belli olmuyor onlar

cnm gerekli aciklamayi doktor yapmis zaten
sanirim yinurta catlamasi icin buyuklugu 18 19 20 vs. mm seklinde olmasi gerekiyor
burdan okuduklarim o yonde cnm
20 kusurse yumurtan gayet olgunlasmis catlamaya elverisoi demek oluyor

kizlar benik bugun adetimin son gunuydu
yarindan itibaren süt buharini denicem ama nasol oturcam 1 saat bilmiyorum gercekten :)
umarim dayanabilirim

yarindan itibaren süt buharini denicem ama nasol oturcam 1 saat bilmiyorum gercekten :)
umarim dayanabilirim
1 saat diye bi şart yokki bitanem :) evinde kova varsa sütle maydonozu kovaya dök ona oturması daha kolay oluyo leğenle zor oluyor. Ben popişi yaktım leğenle
Canım eşinde sende keçiboynuzu özü içebilirsiniz. Bide avicenna diye bi karışım var Aksuvital markalı hep söylüyorum yine söyleyim ondan alın günde bi tatlı kaşığı yiyin ikinizde. Bunlar doğal yollar. Eşinde sorun var yada yok çakşır suyu içebilir. Belki sorun sende değil ondadır. Belki vesile olur. Haydiii deneee bunları bu aaayy :)

umarim dayanabilirim
Bi püf nokta daha. Çok kaynar şekilde oturma. Biraz ılınsın ama buhar çıkacak şekilde olsun önemli olan buharı. Bi saatt diye bi şart yok ne kadar oturabilrsen otur sonra belini bi örtüyle sar uzan dinlen

cnm esimde sorun yok test yaptırmistik ona
ben deneyim de cnm bi süt buharini
keci boynuzu da deneriz sonra
bu ay testere diski aslan pencrsi cayina da baslicam cunku ikisini bir karistirmayim benim prolaktin hormonum yuksek onu dusuruyum cnm
cnm ya icine degil ustune oturcaz dimi
sen ke kadar durmustun cnm soguyana kadar durmadin mi

Bi püf nokta daha. Çok kaynar şekilde oturma. Biraz ılınsın ama buhar çıkacak şekilde olsun önemli olan buharı. Bi saatt diye bi şart yok ne kadar oturabilrsen otur sonra belini bi örtüyle sar uzan dinlen
aynen cnm komsumuz da oyle demisti
soguyana kadar otur demisti
bende tahminen 1 saat dedim cnm o saate sogur tamamen diye
ustune oturcak kivama gelince oturcam
bi taraflarimi yakarsam mazallah bu sefer bi ay cocuk mocuk da yapamayız :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…