- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.701
Ay Allâh korusun kız :)aynen cnm komsumuz da oyle demisti
soguyana kadar otur demisti
bende tahminen 1 saat dedim cnm o saate sogur tamamen diye
ustune oturcak kivama gelince oturcam
bi taraflarimi yakarsam mazallah bu sefer bi ay cocuk mocuk da yapamayız :)))))
Kesinlikle eşine ve doktoruna derhal haber vermelisin. Gün içinde doktorunu aradın mı? Uyurken ters bi şekilde bacaklarını uyuşturmuş fark etmemiş olabilir misin? ben çok korkardım yaa nasıl durdunKizlar bugün uyandigimda yataktan inerken bi şey yoktu ama ayağa kalkar kalmaz yere düştüm iki ayagimida hissetmiyordumbir kaç saniye sonra geçti ayağa öyle kalktim sonra iki adim artik baktim ayagimda uyuşma var düşerim diye yatagin bir kenarina oturdum sizde neden boyle olmuştur? Eşime anlatmadim ona soylemelimiyim?
Esim şehir İsinda canim aksam gelecek onu panik etmek istemedim uyuşukluk yoktu sabah uyandim hafifçe kalktim oturdum yatakta ayaklarim yere degiyordu sonra ayağa kalmak istedim biraz zorlandim kalktim ama aninda düştüm doktoru da aramadim int net bi şey bulamadim.sadece bir yerde dediğin gibi yaziyordu bacak uyusuklugu uUn sure hareketsiz kalmasindan dolayi felan diye. Bilmiyorum canm çok skkinKesinlikle eşine ve doktoruna derhal haber vermelisin. Gün içinde doktorunu aradın mı? Uyurken ters bi şekilde bacaklarını uyuşturmuş fark etmemiş olabilir misin? ben çok korkardım yaa nasıl durdunAllah korusun hemen eşine söyle olmazsa doktora gidin. Haberdar et bizide ben çok merak ederim cnm çok geçmş olsn
Doktornu mutlaka ara bu ihmal edilecek bi durum değil cnm tansiyon düşüklüğü desem bilmiyorum ihtimal veremedim büyük ihtimalle hareketsiz kaldığın içindir ama dikkat et ve mutlaka doktoruna söyle eşinde gelince söyle ama muhtemelen neden o zaman söylemedin diye kızacak..Esim şehir İsinda canim aksam gelecek onu panik etmek istemedim uyuşukluk yoktu sabah uyandim hafifçe kalktim oturdum yatakta ayaklarim yere degiyordu sonra ayağa kalmak istedim biraz zorlandim kalktim ama aninda düştüm doktoru da aramadim int net bi şey bulamadim.sadece bir yerde dediğin gibi yaziyordu bacak uyusuklugu uUn sure hareketsiz kalmasindan dolayi felan diye. Bilmiyorum canm çok skkin
Yorgundu beni pek dinlemedi bile bide cani skkndi galiba gelir gelmez uyudu bakalim bi daha olacak mi inş. OlmazDoktornu mutlaka ara bu ihmal edilecek bi durum değil cnm tansiyon düşüklüğü desem bilmiyorum ihtimal veremedim büyük ihtimalle hareketsiz kaldığın içindir ama dikkat et ve mutlaka doktoruna söyle eşinde gelince söyle ama muhtemelen neden o zaman söylemedin diye kızacak..
Bugün bide ayagimi kapiya carptim parmagim kesin kirildi dedim o kadar agri vardiki bir saat agladim bugün bütün aksilikler üst üste geldi şuan ayak küçük parmagim morardi hala agri var ama ilk agrinin yaninda hic bi şey galiba kirilmadi :) sadece çok şiddetli darbe aldi ezildi galibaDoktornu mutlaka ara bu ihmal edilecek bi durum değil cnm tansiyon düşüklüğü desem bilmiyorum ihtimal veremedim büyük ihtimalle hareketsiz kaldığın içindir ama dikkat et ve mutlaka doktoruna söyle eşinde gelince söyle ama muhtemelen neden o zaman söylemedin diye kızacak..
Ah be kuzum yaaBugün bide ayagimi kapiya carptim parmagim kesin kirildi dedim o kadar agri vardiki bir saat agladim bugün bütün aksilikler üst üste geldi şuan ayak küçük parmagim morardi hala agri var ama ilk agrinin yaninda hic bi şey galiba kirilmadi :) sadece çok şiddetli darbe aldi ezildi galiba
Tatlim TESK.ediyorum bu arada benim.karnim top gibi önde sadece zaten çok bir karnimda yok ama top gibi bide çok kilo aliyorum çok yemiyorum ama şimdiden 8 kg aldim 21. Haftadayiz sende nazil durumlarAh be kuzum yaaçok geçmş olsun nazar falan olabilir sende bi oku kendini.
Ay sen baya almışsın sana diyorum ama senden farksızımTatlim TESK.ediyorum bu arada benim.karnim top gibi önde sadece zaten çok bir karnimda yok ama top gibi bide çok kilo aliyorum çok yemiyorum ama şimdiden 8 kg aldim 21. Haftadayiz sende nazil durumlar
Ben 58 kg ile hamile kaldim boyun 1.76 canim zayif olunca çok kilo aliyormussun anlamda benimle beraber hamile kaldi aramizda bir iki gün var 21 haftalik hic kilo almadi 85 ile hamile kaldi çok yemiyorum dikkat ediyorum ama aiyorum ilk uç ay uç kilo aldim sonrasi facia :)Ay sen baya almışsın sana diyorum ama senden farksızım75 le kaldım şuan 77-78 gidiyorm üç kilo yarın 17 doluyor 18. Haftaya giriyorum. Ay şaka gibi 18 oldum bile. Karnım benimde çıktı cnm hareketleri de hissediyorum çok şükür :)
Boyun var kilon az valla manken gibisindir muhtemelen ben 64 e düşünce bile dehşet oluyodum seni düşünemiyorm yani :) çok zayıflıkta iyi değil boşver al azcık sen :) 60 lar 1,70 i geçen kadınlar için ideal rakam bence :) ne güzel ablan almamış aslında kilolu olanlarda almaya çok meyil oluyo örnek ben :) genetikte biraz sanırım kuzumBen 58 kg ile hamile kaldim boyun 1.76 canim zayif olunca çok kilo aliyormussun anlamda benimle beraber hamile kaldi aramizda bir iki gün var 21 haftalik hic kilo almadi 85 ile hamile kaldi çok yemiyorum dikkat ediyorum ama aiyorum ilk uç ay uç kilo aldim sonrasi facia :)
Çokta almak istemiyorum bide bunun doğumdan sonra vermesi var eşim bu konuda çok dikkatli sürekli formunu koruyor benimde kilolu olmami istemez herhalde bazen şakayla karisik birşeyler söylüyor ne kadar dikkat edersem edeyim aliyorum hep 56-57 kgyumdur hic 60 olduğumu hatirlamam KV gecen artik eskisi gibi olmazsin dedi valla doğumu 12 kg ile bitirsem ne güzel olacak ama zor görünüyor bir 5-6 kg doğumda gidiyormuş zaten bide ilk uç ay düşük tehlikem vardi ki mil diyemiyor dün şimdide plasentada kanama var hic bi şey yapamiyorum ben çok hareketliyimdir normalde.ye iç ötur kilolar geliyor yurus yapamiyorum spor yapamiyorum korkuyorum plasentadan dolayi yormamam gerekiyormus bacaklarimiBoyun var kilon az valla manken gibisindir muhtemelen ben 64 e düşünce bile dehşet oluyodum seni düşünemiyorm yani :) çok zayıflıkta iyi değil boşver al azcık sen :) 60 lar 1,70 i geçen kadınlar için ideal rakam bence :) ne güzel ablan almamış aslında kilolu olanlarda almaya çok meyil oluyo örnek ben :) genetikte biraz sanırım kuzum
İnşallah meleğin seninledir canım benim çok sevinirim inşallah aramıza katılırsın mutlaka haber ver bekliyorum dört gözle :)Slm kizlar nasilsiniz benim bugun adet tarihim ama hala olmadim aylardan sonra ilk defa bu ay değerlendirdim sizce hamile arkadaslarin arasında yer alacakmiyim
İnşallah meleğin seninledir canım benim çok sevinirim inşallah aramıza katılırsın mutlaka haber ver bekliyorum dört gözle :)
Canim ins.vadir mutlaka haberlerini bekliyoruzzzSlm kizlar nasilsiniz benim bugun adet tarihim ama hala olmadim aylardan sonra ilk defa bu ay değerlendirdim sizce hamile arkadaslarin arasında yer alacakmiyim
Ayyyy gerçekten miii??? Çok sevindiimm bitanemmm Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. İlaç gibi gelmiştir meleğin şimdi sana :) oyy ne güzel duygular bunlar. :)Hamileyim canim test yaptım pozitif
Aynen canim benim rabbim isteyen herkese versinAyyyy gerçekten miii??? Çok sevindiimm bitanemmm Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. İlaç gibi gelmiştir meleğin şimdi sana :) oyy ne güzel duygular bunlar. :)
aaa ne güzel maşallah cok sevindim adina Rabbim sag salim kucagina almani nasip etsinHamileyim canim test yaptım pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?