Biz Bize Yeteriz...

Eveeet kizlaaar. Konu sahibi olaraktan konusuyorum. hepimiz bircok badireler atlattik bilenler su an gulumsuyor eminim. Doktorlar , kürler, testler, elle bakmalar, gobek pit pit kontrolu, limonla gebelik testi, gibi bircok seyle ugrastik durduk. Aylardir burdayim. Gormeden gonlumde yer edinen arkadaslara sesleniyorum. (Onlar kendini biliyor) Tabularimi yiktim. Kabugumdan ciktim. Erteledigim o doktora yarin gidiyorum. Dualariniza ihtiyacım var. Nolur eksik etmeyin...

Her zaman duamdasın, yine olucaksın. Allah yardımcın olsun inşallah bitanem

Hayirli haberlerle donersin ins

Bende yaptırdm bu ay ondan sordum benmde lh 13 fsh 7 e2 49 prolaktın 10 testesteron 28 tsh 6 cıktı bıraz tsh yuksek dedı ılac verdı o kadar ama lh bana yuksek geldı.nette arastırdm fsh dan yuksek olmaması daha ıyıymıs ama doktor bırsey demedı

Hg canim. Hadi bize kendinden bahset
hoşbulduk canım..
31 yaşındayım 3 senelik evliyim 2.5 senedir bebeğim olmuyor
bir sürü testler yapıldı sorun yok dendi rahim filmi çekindim 1 sene önce açık çıktı tüplerim eşimde de sorun çıkmadı 3 kez klomen kullandım ama doktorum ilk kullandğımda çatlatma iğnesi verdi daha sonra vermedi bile sallamadı gibi sanki ben yine gitsem yine klomeni verip yollayacaktı..
7 ay korunduk eşim korundu ama şimdi çok pişmanım 85 kiloydum sonra klomenden falan sonra 100 kilo oldum son 7-8 aydır adet düzensizliğim var ..
rüyamda evladımın ismini falan da gördüm çok heyecanla beklemedeyim son 1 aydır adetim gecikti zorla civanperçem içerek sökülmesini çabalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…