- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.721
Ayyy cok sevindimm yaa. Bizim eski tayfa hamile kaldi hep. ben haric. Bende persembe doktora gidicem adetimin 3. Gunu olucak. umarim cok onemli bisi yoktur.Aynen canim benim rabbim isteyen herkese versin
Ins canim benim en kisa zamanda senden de mutlu haberi alirizAyyy cok sevindimm yaa. Bizim eski tayfa hamile kaldi hep. ben haric. Bende persembe doktora gidicem adetimin 3. Gunu olucak. umarim cok onemli bisi yoktur.
Her zaman duamdasın, yine olucaksın. Allah yardımcın olsun inşallah bitanemEveeet kizlaaar. Konu sahibi olaraktan konusuyorum. hepimiz bircok badireler atlattik bilenler su an gulumsuyor eminim. Doktorlar , kürler, testler, elle bakmalar, gobek pit pit kontrolu, limonla gebelik testi, gibi bircok seyle ugrastik durduk. Aylardir burdayim. Gormeden gonlumde yer edinen arkadaslara sesleniyorum. (Onlar kendini biliyor) Tabularimi yiktim. Kabugumdan ciktim. Erteledigim o doktora yarin gidiyorum. Dualariniza ihtiyacım var. Nolur eksik etmeyin...
Hayirli haberlerle donersin insEveeet kizlaaar. Konu sahibi olaraktan konusuyorum. hepimiz bircok badireler atlattik bilenler su an gulumsuyor eminim. Doktorlar , kürler, testler, elle bakmalar, gobek pit pit kontrolu, limonla gebelik testi, gibi bircok seyle ugrastik durduk. Aylardir burdayim. Gormeden gonlumde yer edinen arkadaslara sesleniyorum. (Onlar kendini biliyor) Tabularimi yiktim. Kabugumdan ciktim. Erteledigim o doktora yarin gidiyorum. Dualariniza ihtiyacım var. Nolur eksik etmeyin...
Amin canimHer zaman duamdasın, yine olucaksın. Allah yardımcın olsun inşallah bitanem
Insallah canimHayirli haberlerle donersin ins
Cok ıyı canm rabbımde ıns guzel bı bebıs verır bu sonuclara.hormon degerlerın nasıl canm lh fsh prolaktın e2 falanKizlar rahim ve yumurtalikklar temiz.
Hormon testi de temiz
Hepsine normal dddi canim. Fsh 7.41Cok ıyı canm rabbımde ıns guzel bı bebıs verır bu sonuclara.hormon degerlerın nasıl canm lh fsh prolaktın e2 falan
Iyi super artik sira bebisteKizlar rahim ve yumurtalikklar temiz.
Hormon testi de temiz
Insallah canim. 21. Gun gidicem bakicak. bide esimden sperm analizi istedi. Onun sonucunu da getrin dediIyi super artik sira bebiste
Hg canim. Hadi bize kendinden bahsethanımlar progestan ilacı kullananız var mı?
hoşbulduk canım..Hg canim. Hadi bize kendinden bahset
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?