Biz Bize Yeteriz...

çok mu konuştum ne
arkadaşlar bu progestan ilacını kullananlarınız bana akıl versin lütfen sanki benim bebeğim tutunamıyor bebek isteyenlere vermiş doktorlar ama ben devlete gitsem yine sallamayacak doktor beni

çok mu konuştum ne
arkadaşlar bu progestan ilacını kullananlarınız bana akıl versin lütfen sanki benim bebeğim tutunamıyor bebek isteyenlere vermiş doktorlar ama ben devlete gitsem yine sallamayacak doktor beni
Onun öncesinde kullnan hic duymmisti. Progestani.bence doktor onermezse kullanma kendini riske atma

canım sen özele mi gittin ? hamile kalmak için de veriyormuş doktorlar öyle hamile kalan var mı
Ben hamile kalmak için hic doktora gitmedim canim şubatta hali biraktim bir buçuk seni hapla korunduk haziranda hamile kaldim. O yüzden yaptigim hic bir kur felan yok sadece iki ay ovulasyon testi kullandim baktim hamile değilim üçüncü ay biraktim hatta hic umursamadim ramazan ayiydi zaten öyle günü gününe bir ilişkide yasamadim hic bi şey takip etmedim adetinin 10.12.14. Günlerini değerlendirdim koskoca bir ayda ve sonuç hamileyim. Herşeyin basit stres doğru zamanda bebegin gelecektir

ahh canım ben de belki önemsemesem olurdu bilemedim 2.5 senedir olmadı nasip işte

ALLAH RAZI OLSUN CANIM
Merhaba canım, hoşgeldin :)
İlk önce derhal kilo vermen lazım. Kilo bebeğe aşırı engel. Ama sağlıklı kilo vermen lazım yoksa kilo verirkenki denemelerinde boşuna olabilir. Yaşadığım için böyle söylüyorum.
Sonra kafandan tamamen çıkarman lazım bebek düşüncesini.
Benim uyguladığım kürler var denemen açısından onlarıda söylerim sana istersen.
Progesteron ilacı spermle yumurta döllendikten sonra bebeğin rahime tutunması için rahimi kalınlaştıran bi ilaç. Sana hiç rahimin kalınlaşmıyor dendi mi?
Bu hamile kalmayı kolaylaştıran bi ilaç değil dediğim gibi rahimi kalınlaştırıp bebeğin o rahime daha kolay yerleşmesini sağlıyor. Ama asıl önemli olan spermle yumurta dölleniyor mu?
Sorcağın herhangi bişey olursa seve seve yardımcı olurum. Ben zamanında çok araştırdım :)

hiç hamile kalmadım canım 2.5 sene boyunca hiç derinlemesine bakmadılar kalınlaşıp kalınlaşmadığını da bilmiyorum hep içimde döllenme zor oluyor heralde diyorum insan o kadar zamandan sonra bilmez mi?
kürleri evet anlatmanı isterim canım
kilo vermem lazım dikkat etmeye başladım zaten hayırlısı artık bakalım ne olacak

Canı
Canm bi ablam var, tam 5 sene boyunca denemediği şey kalmamış, tüm doktorlar hiç bi problem yok diyormuş ne eşinde ne onda. En son tamam demiş benim çocuğum olmuyor kabullenmiş en sonunda. Şimdi 2 aylık minik bi prensesi var :) vazgeçtiği anda gelmiş meleği. Birazda akıldan tamamen çıkartmak gerekiyor sanırım

Allah tamamına erdirsin nasıl olmuş peki hic mi bi hastalığı yoktu

ahh ahh onu bir yapabilsem

Gece gündüz aklımda nasıl atılır ki allahım isteyenlere ve bana nasip eder inşallah amin amin amin

Bana yardımcı olur musunuz yas23 boy 1.65 kilo60 pko var bnde hangi kur içilir kaç kilo vermem gerek

Bana yardımcı olur musunuz yas23 boy 1.65 kilo60 pko var bnde hangi kur içilir kaç kilo vermem gerek
Canım merhaba, yani vermeyi kafana koy verebildiğin kadar ver ben hamile kalmadan önceki ay 6 kilo vermiştim. Ben bununda işe yaradığını düşünüyorum.
Bi arkadaşımız pko için hayıt otu kullanmıştı bi araştır istersen canım

Hayıt tohumu civan perçemi testere dişli aşkan pençesi bu ucu var bnde etki sini görür muyum

ahh ahh onu bir yapabilsem
Canm inan bende son aylarda olmaz diye bekliyodum bi ümit yine kür denemelerine devam ediyodum pes etmeden. Ama yine bi beklentim yoktu hatta hastaneye gitmeyi düşünüyodk eşimle. Ama hiç gerek kalmadan çok şükür rabbm nasip etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…