Biz Bize Yeteriz...

Kizlar nasilsiniz ?hic goremiyorrum kayinvalidembhasta onunla ilgileniyorum ama aklimdasiniz opuyorum sizi arada yazarim

Hanımlar size bişey soracam 4 ay önce kürtaj oldum ben 4 aydır hep günümde adet oldum ama bu ay adet olmadım 1 gün geçikti idrar testi yaptım negatif çıktı acaba neden adet olmadım ki yada hamileyim geç döllenmemiki beklesemmi yoksabeklemeden doktoramı gitsem

Kürtajdan sonra 10 güne kadar gelmemeleri normal sayıyorlar canım. Bir gün normalde strestn bile gecikir. Sen biraz daha bekle bi 3-4 gün kadar gelmezse yine test yap

progestan kullanan var mi diye sormussunuz bi yazinizda cevap vermek istedim
ben kullandim kesinlikle gece yatmadan once icin uyku sarhosluk yapiyo uykusuzluga birebir :)
ben gario bi sekilde ilk kez bi ikaci cok sevdim :)
uyku problemim vardi uykumu getiridi icin keske hic bitmeseydi diyorum :)
hamike degilim.doktor catlatma ignesi verdigi zaman hamile kalirsam dusmesin bebek tutunsun diye vermisti bunu
cunku bende prolaktin yuksekti

Hayıt tohumu civan perçemi testere dişli aşkan pençesi bu ucu var bnde etki sini görür muyum
proklatin hormonun yuksekse testere disli aslan pencesi icin
hayir tohumu adet duzenleyici.zaten kadin tohumu diye geciyo.kadin hastaliklarina birebir
sorununuz neyse ona gore kür uygulayin

Bisi daha sorcm adet olunca aşılama yapacağım bu ay rahim filmi çekildi temiz tek sorun yumurtlama problemi sizce hâmile kalır miyim
asilama yumurtda gelisimi icin mi verildi
ignenin adi ne ?
bana da yumurta gekisimi icin verilmisti 6 gun boyunca gitmistim merionaldi igneni adi

kizlar meraba ben bayadir girmedim.
ama biletek girmedim.
buraya girince aklimdan hic cikmiyor.
kendi kendime belirtilerim oluyo.
bi iki aydir oh mis ne belirti ne agri
ama stres sıkinti biter mi hic tabi ki bitmiyo
hayirlisi diyorum sadece ama onceki aylara gore cok cok rahatim
tedaviyi biraktim artik

yalniz kurtaj olduktan 6 ay sonra gebelik dusunmemeniz gerekiyo dusuk olmasin diye bildigim kadariyla
bi sure daha dusunmeyin bence

ben de kullanmayı düşündüdm de doktora da gitmek zoruma gitti ama bir arkadaşım herkes de kullanabiliyor doktor hamilelik olsun diye de veriyor zaten demişti de bu ay değilse de diğer aya kullanayım diyorum ben de uykuya zor dalıyorum ne güzel uyutur

Canım hayırlısı olsun evladın :) Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :) çok sevindim

Ay öyle yapma ama ben öyle yapınca tersi olacak diye düşünürüm hep hakkında hayırlısı olsun
ama çok umutluyum bu ay sol kasığımda daha doğrusu kasıklarımda batmalar ağrılar çok adetime bir hafta var karnımda acıma falan var akıntım var bir de eşimle de en son cumartesi günü karı koca olduk yani bu akıntı ilişkiden de alakalı değil bilemedim idrarım hep koyu

Sen yine de çok fazla bağlama cnm kendini çok üzülüyor insan sonra. Birde bu kadar takarsan belirtileri kendinde sen oluşturursun psikolojik olarak. O yüzden relax ol başka şeyler düşün kuzum. Yine insanın aklının bi köşesinde oluyor çok iyi anlıyorum seni ama birazda rahat olmak gerekiyor. Kasığındaki batma ne tarafta? Bide yazılarımı okuduysan benm sol tarafta kemirilme cimdirilme gibi bi his oluyodu. Solumdaydı orda bişey olduğunu çok net hissediyodum yani bebek olmasaydı kist vardı herhalde derdim yani

benim de sol tarafta çok orasının içinde bir şey varda fazlalık o rahatsız ediyormuş gibi ama kendimi çok umutlandırmayayım gerçekten de belki de üşüttüm ondan

benim de sol tarafta çok orasının içinde bir şey varda fazlalık o rahatsız ediyormuş gibi ama kendimi çok umutlandırmayayım gerçekten de belki de üşüttüm ondan
Olabilirde canım bak benden bi tavsiye ayaklarının altına sıcak su torbası koy özellikle yumurtlama dönemlerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…