Biz Bize Yeteriz...

Sendemi progestan kullaniosun ne kadr sure oldu baslayali ?
Ayy şuan o kadar heyecanlandm ki :) hamile misin canim gercekten ya saglicakla kucagina alirsin insallah :) darisi başimiza:) evet canim 3 aydir kullaniurm. Ama erken oluyrm artik adet .. Bugun baslamam gerek ama bi doktora gideyim tekrar sorayim diyrm sanki bana fayda etmedi. Sende kullaniyormuydun ?

Aynen canim bende senin gibiyim. Evlendigim ilk gunden beri oyle nefret ettim ki insanlardan. Hâlâ hatirladikca düsundukce agliyrm. Beni tam tersi duygusallastirdilar sagolsunlar. En ufak birseye agliyrm. Cok zorlaniyrm ve kimseyle gorusmuyrm artik. Sadece eski arkadaslarim. Herkes kiskanc fesat. Ben insanlarla hep iyi olmayi severdim anlasamadigim kimsem yoktu. Her yaştan insanlarla arkadas cevrem vardi . artik oyle bunaldm ki yeter artik .. Kendime ciddi anlamda zarar veriyrum. Ama dusunmemeye calisiyrm. En azindan benim.icimi.bilen bir Rabbim.var. insanlara asla yaranamazsin bunu anladim. Herkesin iyiligini isterken oyle aklima gelmeyen dusunemedigim.seyleri soyledin diye iftiralar attilar ki Allahindan bulsn herkes. Belki de o yuzden devamli hastalaniyrm. Artik mutlu olalim.. Sende takma hic..

Hihihih :) sende benim çok hoşma gidiyosuunn şekerim :) cıvıl cıvılımdır ben bulunduğum yerde hep neşe saçarm herkesi güldürürüm :) hoşuma gidiyorr napaym :)
Bende oyleyim genelde ama artik insanlarla konusurken yuz kere filan dusunuyrm bu lafimdan ne cikarirlar diye o yuzden suskunlaştm :)) genelde senin gibiyim :)

Bende oyleyim genelde ama artik insanlarla konusurken yuz kere filan dusunuyrm bu lafimdan ne cikarirlar diye o yuzden suskunlaştm :)) genelde senin gibiyim :)
Bende lafımı başka yere çeken insanların yanında dediğin gibiyim. Arkadaş ortamımda falan neşeliyim hele şımarmaya bayılırm :) tabi sadece kendi aileme ve eşime şımarırım o ayrı :)

Canim mantar olabilir ama yinede dikkat li ol dokunma eger cok kaşıntı yapiyorsa doktora git

Gebelik bekliomusun sarı akinti gebelik işareti ben kizima hamile olduğumu öğrenmeden sarı akintim gelmeye başlamıştı hatta her seferinde adet oldum saniodum . Ama hamileymişim .

Gebelik bekliomusun sarı akinti gebelik işareti ben kizima hamile olduğumu öğrenmeden sarı akintim gelmeye başlamıştı hatta her seferinde adet oldum saniodum . Ama hamileymişim .
Canım adetimin 14. Günündeyim daha olda olsa yumurtlama olur gebelik bekliyorum da belirti şimdiden olmaz ayrıca pekte ümitli değilim bu aydan..

Canim mantar olabilir ama yinede dikkat li ol dokunma eger cok kaşıntı yapiyorsa doktora git
Yok canm mantar gibi çok değil mantar olunca travazol kullanıyorm ben çok iyi geliyo. Ama öyle de değil acaba akıntıdan kaynaklı olabilir mi diye düşünmüyo değilim

Yok canm mantar gibi çok değil mantar olunca travazol kullanıyorm ben çok iyi geliyo. Ama öyle de değil acaba akıntıdan kaynaklı olabilir mi diye düşünmüyo değilim
Kokulu pedler ve tuvalet kagidi yapiyor olabilir. Bende adetim bitti mi akintida kan var mi acaba diye tuvalet kagidini cok kullandim aciyor simdi mantar mi acaba diyrm ama pedler yapiyor bazen

Kokulu pedler ve tuvalet kagidi yapiyor olabilir. Bende adetim bitti mi akintida kan var mi acaba diye tuvalet kagidini cok kullandim aciyor simdi mantar mi acaba diyrm ama pedler yapiyor bazen
Benimde öyle sanırım canm bu ay aynı şeyleri yaşamışız belki bende ona bakaym diye silince olmuş olabilir. Bide ayıptır söylemesi ilişkiden sonra kağıt havlu kullanıyorum kapak niyetine :) belki oda yapıyodur daha sert ya. Bilmiyorum artık ya

Evet canim bende gideyim carsamba gunu bakalim.bana ne diyecek soylerim sana :) kendi doktoruma alamadim baska doktora aldm bakalim o ne diyecek

Zeliha senin şu yorumlarını okudukça kendime geliyorum valla komiksin ya KAPAK NİYETİNE gizliden gizliden takip ediyorum seni

Bende gecen ay kullandim adet oldum ondan sordum

Zeliha senin şu yorumlarını okudukça kendime geliyorum valla komiksin ya KAPAK NİYETİNE gizliden gizliden takip ediyorum seni
:) gizli hayranlarım oluşuyor git gide ellaaamm :)) sağol canım benim napayım işte bizde vakit öldürüyoz burada :)

Kizlar napiyonuz
Bennn hiiiççç iyiii değilim. Sahurda eşimle öyle bi kavga ettik anlatamam. Çok kızgın çok sinirli ve çok üzgünüm. Sahurda bi lokma bile yemedim. Daha yeni uyandım o evden çıkmış. Ve adım atmayı düşünmüyorum çünkü çok yersizdi yaptığı. Perişan oldum resmen. Mubarek ramazan günü öyle kalbim kırıldı ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…