- 14 Nisan 2016
- 3.318
- 3.249
- 133
- 31
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Yaa evwt canim :) sen ne kipir kipir birseysin ya cok hosuma gidiyorsun :)Tesettürlü tesettürlünün tesettürünü hissedermiş hihihihi
Hihihih :) sende benim çok hoşma gidiyosuunn şekerim :) cıvıl cıvılımdır ben bulunduğum yerde hep neşe saçarm herkesi güldürürüm :) hoşuma gidiyorr napaym :)Yaa evwt canim :) sen ne kipir kipir birseysin ya cok hosuma gidiyorsun :)
Ayy şuan o kadar heyecanlandm ki :) hamile misin canim gercekten ya saglicakla kucagina alirsin insallah :) darisi başimiza:) evet canim 3 aydir kullaniurm. Ama erken oluyrm artik adet .. Bugun baslamam gerek ama bi doktora gideyim tekrar sorayim diyrm sanki bana fayda etmedi. Sende kullaniyormuydun ?Sendemi progestan kullaniosun ne kadr sure oldu baslayali ?
Aynen canim bende senin gibiyim. Evlendigim ilk gunden beri oyle nefret ettim ki insanlardan. Hâlâ hatirladikca düsundukce agliyrm. Beni tam tersi duygusallastirdilar sagolsunlar. En ufak birseye agliyrm. Cok zorlaniyrm ve kimseyle gorusmuyrm artik. Sadece eski arkadaslarim. Herkes kiskanc fesat. Ben insanlarla hep iyi olmayi severdim anlasamadigim kimsem yoktu. Her yaştan insanlarla arkadas cevrem vardi . artik oyle bunaldm ki yeter artik .. Kendime ciddi anlamda zarar veriyrum. Ama dusunmemeye calisiyrm. En azindan benim.icimi.bilen bir Rabbim.var. insanlara asla yaranamazsin bunu anladim. Herkesin iyiligini isterken oyle aklima gelmeyen dusunemedigim.seyleri soyledin diye iftiralar attilar ki Allahindan bulsn herkes. Belki de o yuzden devamli hastalaniyrm. Artik mutlu olalim.. Sende takma hic..Evlendigimden beri biraz olsun uzaklastim insanlardan. Takmamaya calisiyorum. Ama ne kdr becerirsem iste. Benim esim oyle. Takma der. Oyle demek istememistir belki der. Kim ne derse desin bak evde sadece biz variz kime ne der. O takmaz. Bana da kiziyo takiyorum diye. Korkuyorum hastalk sahibi olcan yapma diyo. Bnde bi olumsuzlukta hemen saliyorum kendimi. Hayat cok zor. Insanlar cok kotu. Ben esimle evlenebilmek icin herkesin karsisinda dimdik durdum. cok savastim. Iyi ki evlenmism diyorum pisman degilim. Keske kulak ardi edebilsem daha cok.
Bende oyleyim genelde ama artik insanlarla konusurken yuz kere filan dusunuyrm bu lafimdan ne cikarirlar diye o yuzden suskunlaştm :)) genelde senin gibiyim :)Hihihih :) sende benim çok hoşma gidiyosuunn şekerim :) cıvıl cıvılımdır ben bulunduğum yerde hep neşe saçarm herkesi güldürürüm :) hoşuma gidiyorr napaym :)
Bende lafımı başka yere çeken insanların yanında dediğin gibiyim. Arkadaş ortamımda falan neşeliyim hele şımarmaya bayılırm :) tabi sadece kendi aileme ve eşime şımarırım o ayrı :)Bende oyleyim genelde ama artik insanlarla konusurken yuz kere filan dusunuyrm bu lafimdan ne cikarirlar diye o yuzden suskunlaştm :)) genelde senin gibiyim :)
Canim mantar olabilir ama yinede dikkat li ol dokunma eger cok kaşıntı yapiyorsa doktora gitKızlar yaa size sorum olcak ama azcıkta çekiniyorum açık olursa mazur görün. Benim genelde hiç akıntım olmaz, ama bugün kremsi sarı akıntım var kokusuz. Birde genital bölgenin iç ddk kısmında tam ucunda sivilce gibi bişey çıkmıştı batıyodu çok fena o geçti şimdi dış ddkta sinek ısırığı gibi bişey çıktı ve kaşıntı yapıyor. Sizde nedendir? Çok uzun süre ped veya günlük ped kullanmaktan olabilir mi? Bide akıntı neden sizce üşütmüş olabilir miyim ki?
Kızlar yaa size sorum olcak ama azcıkta çekiniyorum açık olursa mazur görün. Benim genelde hiç akıntım olmaz, ama bugün kremsi sarı akıntım var kokusuz. Birde genital bölgenin iç ddk kısmında tam ucunda sivilce gibi bişey çıkmıştı batıyodu çok fena o geçti şimdi dış ddkta sinek ısırığı gibi bişey çıktı ve kaşıntı yapıyor. Sizde nedendir? Çok uzun süre ped veya günlük ped kullanmaktan olabilir mi? Bide akıntı neden sizce üşütmüş olabilir miyim ki?
Canım adetimin 14. Günündeyim daha olda olsa yumurtlama olur gebelik bekliyorum da belirti şimdiden olmaz ayrıca pekte ümitli değilim bu aydan..Gebelik bekliomusun sarı akinti gebelik işareti ben kizima hamile olduğumu öğrenmeden sarı akintim gelmeye başlamıştı hatta her seferinde adet oldum saniodum . Ama hamileymişim .
Yok canm mantar gibi çok değil mantar olunca travazol kullanıyorm ben çok iyi geliyo. Ama öyle de değil acaba akıntıdan kaynaklı olabilir mi diye düşünmüyo değilimCanim mantar olabilir ama yinede dikkat li ol dokunma eger cok kaşıntı yapiyorsa doktora git
Kokulu pedler ve tuvalet kagidi yapiyor olabilir. Bende adetim bitti mi akintida kan var mi acaba diye tuvalet kagidini cok kullandim aciyor simdiYok canm mantar gibi çok değil mantar olunca travazol kullanıyorm ben çok iyi geliyo. Ama öyle de değil acaba akıntıdan kaynaklı olabilir mi diye düşünmüyo değilim
Benimde öyle sanırım canm bu ay aynı şeyleri yaşamışız belki bende ona bakaym diye silince olmuş olabilir. Bide ayıptır söylemesi ilişkiden sonra kağıt havlu kullanıyorum kapak niyetine :) belki oda yapıyodur daha sert ya. Bilmiyorum artık yaKokulu pedler ve tuvalet kagidi yapiyor olabilir. Bende adetim bitti mi akintida kan var mi acaba diye tuvalet kagidini cok kullandim aciyor simdimantar mi acaba diyrm ama pedler yapiyor bazen
Evet canim bende gideyim carsamba gunu bakalim.bana ne diyecek soylerim sana :) kendi doktoruma alamadim baska doktora aldm bakalim o ne diyecekBenimde öyle sanırım canm bu ay aynı şeyleri yaşamışız belki bende ona bakaym diye silince olmuş olabilir. Bide ayıptır söylemesi ilişkiden sonra kağıt havlu kullanıyorum kapak niyetine :) belki oda yapıyodur daha sert ya. Bilmiyorum artık ya
Hadi bakalım gitte haberdar et bizide :)Evet canim bende gideyim carsamba gunu bakalim.bana ne diyecek soylerim sana :) kendi doktoruma alamadim baska doktora aldm bakalim o ne diyecek
Zeliha senin şu yorumlarını okudukça kendime geliyorum valla komiksin ya KAPAK NİYETİNEBenimde öyle sanırım canm bu ay aynı şeyleri yaşamışız belki bende ona bakaym diye silince olmuş olabilir. Bide ayıptır söylemesi ilişkiden sonra kağıt havlu kullanıyorum kapak niyetine :) belki oda yapıyodur daha sert ya. Bilmiyorum artık ya
Bende gecen ay kullandim adet oldum ondan sordumAyy şuan o kadar heyecanlandm ki :) hamile misin canim gercekten ya saglicakla kucagina alirsin insallah :) darisi başimiza:) evet canim 3 aydir kullaniurm. Ama erken oluyrm artik adet .. Bugun baslamam gerek ama bi doktora gideyim tekrar sorayim diyrm sanki bana fayda etmedi. Sende kullaniyormuydun ?
:) gizli hayranlarım oluşuyor git gide ellaaamm :)) sağol canım benim napayım işte bizde vakit öldürüyoz burada :)Zeliha senin şu yorumlarını okudukça kendime geliyorum valla komiksin ya KAPAK NİYETİNEgizliden gizliden takip ediyorum seni
Bennn hiiiççç iyiii değilim. Sahurda eşimle öyle bi kavga ettik anlatamam. Çok kızgın çok sinirli ve çok üzgünüm. Sahurda bi lokma bile yemedim. Daha yeni uyandım o evden çıkmış. Ve adım atmayı düşünmüyorum çünkü çok yersizdi yaptığı. Perişan oldum resmen. Mubarek ramazan günü öyle kalbim kırıldı ki..Kizlar napiyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?