- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Hayirdir canim? Sorun neBennn hiiiççç iyiii değilim. Sahurda eşimle öyle bi kavga ettik anlatamam. Çok kızgın çok sinirli ve çok üzgünüm. Sahurda bi lokma bile yemedim. Daha yeni uyandım o evden çıkmış. Ve adım atmayı düşünmüyorum çünkü çok yersizdi yaptığı. Perişan oldum resmen. Mubarek ramazan günü öyle kalbim kırıldı ki..
Boşver canım tekrar hatırlamak istemiyormHayirdir canim? Sorun ne
Tamam tatlim. Dusunmemeye calisBoşver canım tekrar hatırlamak istemiyorm
Nasil bir akinti bu canimBenim akıntı hala devam ediyor. Çok ilginç..
Nasıl akinti canm ?Benim akıntı hala devam ediyor. Çok ilginç..
Hayirli olsun canim. Rabbim kucagina almayi nasip etsinKızlarr hamileyim beni taniyanlar bilir iki yıl sonra rabbim nasip etti bu ay :)
Aminn aminn insallah canim rabbim herkese nasip etsin insallahHayirli olsun canim. Rabbim kucagina almayi nasip etsin
Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim :)Kızlarr hamileyim beni taniyanlar bilir iki yıl sonra rabbim nasip etti bu ay :)
Aminn insallah canm Allah razi olsunRabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim :)
Benimde ara ara oluyor . yarin bakalim ne diyecek doktor . Bu aydan hiç ümidim yok o yuzden ve agrim cok hic gecmiyor.Benim akıntı hala devam ediyor. Çok ilginç..
Canim kanama seklinde akinti miBenimde ara ara oluyor . yarin bakalim ne diyecek doktor . Bu aydan hiç ümidim yok o yuzden ve agrim cok hic gecmiyor.
Evet canim akintinin icindr kan varCanim kanama seklinde akinti mi
Bizim adetimiz yeni bitti canim. 14.gundeyiz hamilelik yok yaniKzlar akinti sulu acik sari gibiyse bir de kasiklarda ayni adet sancisi varsa adetinizede 2 3 gun varsa test yapin derim.
Anladim canim yumurtlama dônemindesiniz yani takip etmeyin adetiniz bitince gün asiri beraber olun esinizle takmayin stres yapmayinBizim adetimiz yeni bitti canim. 14.gundeyiz hamilelik yok yani
Sagol canim ama nasip bu isler.Anladim canim yumurtlama dônemindesiniz yani takip etmeyin adetiniz bitince gün asiri beraber olun esinizle takmayin stres yapmayin
Tabi ki canm ne kadar suredir istiyorsunz?Sagol canim ama nasip bu isler.
7. Ayim benimTabi ki canm ne kadar suredir istiyorsunz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?