- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Olur insallah daha yeni sayilirsiniz iki yıl sonra rabbim nasip etti bana da7. Ayim benim
Btneeemmm nasıl sevindim anlatamammmm sanaaaa çook yaklaştığını hissediyodummm biliyordum ohh şükürler olsun rabbime. İnşallah tez zamanda isteyen herkesr nasip eder Rabbim.. Allah kucağına almayı nasip etsin hayatım naptın nasıl oldu yaa valla çok şaşırdım :)Nasıl akinti canm ?
Ekstra bisi yaptin mi pekiOlur insallah daha yeni sayilirsiniz iki yıl sonra rabbim nasip etti bana da
Cok sagol canım amin insallah birsey yapmadim canım gecen ay klomen kullandim nisanin sonunda yani cat ignesi oldum mayista adet olunca tekrar gidecektim rahatsizlandm gidemedim bu ay adet olunca gidecktim kasiklarmda adetten 3 4 gun önce sanci basladı 2 3 gun kala test yaptm cikti c.tesi test yaptirdim 91.82 cikti degerm bugn yine verdim insallah yukselmistir degerimBtneeemmm nasıl sevindim anlatamammmm sanaaaa çook yaklaştığını hissediyodummm biliyordum ohh şükürler olsun rabbime. İnşallah tez zamanda isteyen herkesr nasip eder Rabbim.. Allah kucağına almayı nasip etsin hayatım naptın nasıl oldu yaa valla çok şaşırdım :)
Akıntım dün sarı kremsiydi. Bugün beyaz kremsi ama kuruyan bi akıntı
Yapmadim canım klomen kullandigm ay tutmadi en son 19 mayista adet oldm iste öyleEkstra bisi yaptin mi peki
İnşallah btnem yaa. Yani iğneleri ilaçları bıraktın ara verdin oldu öyle mi :)) rabbim beklenmedik zamanda gönderdi yani hamd olsun :)Cok sagol canım amin insallah birsey yapmadim canım gecen ay klomen kullandim nisanin sonunda yani cat ignesi oldum mayista adet olunca tekrar gidecektim rahatsizlandm gidemedim bu ay adet olunca gidecktim kasiklarmda adetten 3 4 gun önce sanci basladı 2 3 gun kala test yaptm cikti c.tesi test yaptirdim 91.82 cikti degerm bugn yine verdim insallah yukselmistir degerim
Canim bir defa kullandm zaten mayista adet olunca ateslendim enfeksiyn kapmisim o ay gidemedim pazar gunu adet gunumdu cuma.test yaptm öylesine iste cikti hala inanamiyorm aynen canim beklenmedik anda rabbim yil donumu hediyesi gonderdi bize cok sükürİnşallah btnem yaa. Yani iğneleri ilaçları bıraktın ara verdin oldu öyle mi :)) rabbim beklenmedik zamanda gönderdi yani hamd olsun :)
Canım benimki kanamasız ama dün sarıydı bugün beyaz kremsi kuruydu. Benimde bu aydan ümidim yok canım zatenBenimde ara ara oluyor . yarin bakalim ne diyecek doktor . Bu aydan hiç ümidim yok o yuzden ve agrim cok hic gecmiyor.
Mantar başlangici olabilir canim. Hemen krem al ilerlemesin.Kizlar iliski sonrasi yanma oldu bende. Idrar yanmasi gbi ayni. niye kii
Hayırlı olsun canmAminn aminn insallah canim rabbim herkese nasip etsin insallah
Geçmiş olsun canmKızlar sahurda iki üç kaşık çorba iki kaşık yoğurt yedim acayip midem bulandı. Çorbayı döktüm karpuz çıkardım karpuzdanda bi dilim yemeden koydum. Sonra su içtim çok. Bikaç gündür hafiften bulanıyor. Gündüzde bulandı çok oruçtandır dedm ama şimdide bulanıyor sanırım fena üşüttüm. Kusmakta istemiyorum oruç riske girer diye. İnşallah geçer dua edin.
Sagol canim herkese hepinize dua ediyorum her zaman her namazmdaHayırlı olsun canm
Çok sevindim
Dua eder misin
Batlat cok uzak tatlim. Biz de takiliyoruz boyleAyy bence de. İyice öldü bu topik. Eskiden böyle miydik??? Kimse ümitli değil bu aydan hiç seste çıkmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?