Biz Bize Yeteriz...

Kızlaarrr bii akıntıı geldi sormayın ben şok bitek kürtajdan sonra böyle akıntım gelmişti bide şimdi.
Jole gibi ama rengi sarı hafif. Uzuyo böyle uff çok fena. Vıcık vıcık bide. Takvimim uygulamasına göre yumurtlama günüm. Sanırım yumurtladım. Ama değerlendiremiyorm. Nasip bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah

Kizlar benim çalışmalar sifir yani ramazan kotu vurdu beni bu ara hamileliğin üzerine dusmeyecegim dusunmeyecegim dedim ama buda cok fena oldu yaaa

Ovulasyon testi yaptin bugün ilk defa elimde 3 tanecik kaldi bugün 12. Günüm genelde 15. Gün yumurtluyorum bu sefer yumurtlama gününü uç gün değerlendireceğim diye planliyorum o yüzden öncesinde umursamiyormus gibi yapiyorum :)

Eklentiler

• 1466065256727166066553.webp
    10 KB · Görüntüleme: 33
Kizlar ya kafam karisti simdi ben 29 günde bir adet oluyorum 15. Gün yumurtluyorum bu ay pek dikkat etmiyorum değerlendirme konusunda adetinin 10.gününü değerlendirdi sadece ama dun aksam 11.gunumdu uzayan akintim oldu biraz acaba yumurtladimmi dedim fakat ovulasyon yapmadim bugün supheye kapildim bugün yaptim boyle cikti benim bu ay ki planim çift çizgiyi görünce 3 günü değerlendireceğim dedim daha önce hic boyle denk gelmedi o yüzden bu ay dikkat edeyim dedim ve 15. Günü bekliyordum fakat dun hafif o yapiskan akinti gelince acaba yumurtlama oldu mu dedim offf yaaa dun yumurtladimmi acaba o yüzden mi siliklesiyor

Eklentiler

• 1466065605469927279228.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 31
Bide yumurtladigimi kasik agrimdan anliyorum öyle bi şey hissetmedim dun gece gelen sefaf akinti acaba 10.günü değerlendirdiğimizde için mi geldi ? Ne yapmaliyim?

Bide yumurtladigimi klasik agrimdan anliyorum öyle bi şey hissetmedim dun gece gelen sefaf akinti acaba 10.günü değerlendirdiğimizde için mi geldi ? Ne yapmaliyim?

Canim benimde oyle oldu 8.gun doktora sormustum kacirmis olabilir miyim diye olmaz dedi ki ekranda gordum kocaman yumyumlarimi :) sen teste devam et derim hem dun akintin olsa bile bugunu degerlendirebilirsin yumun omru 24 48 saat icine sinmis olur

Canim benimde oyle oldu 8.gun doktora sormustum kacirmis olabilir miyim diye olmaz dedi ki ekranda gordum kocaman yumyumlarimi :) sen teste devam et derim hem dun akintin olsa bile bugunu degerlendirebilirsin yumun omru 24 48 saat icine sinmis
Ayrica rahim agznda klan spermler dsari cikabiliyo onuda gormus olabilirsin

10.günü değerlendirdikleri 11.gün gece 23:30 gibi şeffaf akintiyi gördüm canm bende senin gibi düşündüm o yüzden ovulasyon yapmadim fakat simdi için rahat etmesi yapayim dedim boyle cikti iste kafam karisti bende hic yumurtlama günlerini doğru düzgün değerlendiren diyordum bu ay dikkat edeceğim dedim uç gün üst üste değerlendireceğim dedim ama boyle olunca korktum bira kacirmis olabilir miyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…