- 9 Nisan 2016
- 371
- 293
- 18
- 40
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Ben umutluydum ama daha varAyy bence de. İyice öldü bu topik. Eskiden böyle miydik??? Kimse ümitli değil bu aydan hiç seste çıkmıyo
Allah razı olsun canmSagol canim herkese hepinize dua ediyorum her zaman her namazmda
Benimde 31 haziran canm daha çoook var :)Ben umutluydum ama daha var
Batim 24 haziran
Ayy bencede yaa iyice cansızlaştık. Bi silkeleensek mi ki :)Kizlar oyle kafa dagitalim cok bebek konusu devamli taknti yapmamizi sagliyor.. Günlük konuşalim..
Hic mi degerlendirmedin canimKizlar benim çalışmalar sifir yani ramazan kotu vurdu benibu ara hamileliğin üzerine dusmeyecegim dusunmeyecegim dedim ama buda cok fena oldu yaaa
Canim adetin bittiğinden bu yana sadece bir defa o günde 10. Gunumdu.Hic mi degerlendirmedin canim
Bide yumurtladigimi klasik agrimdan anliyorum öyle bi şey hissetmedim dun gece gelen sefaf akinti acaba 10.günü değerlendirdiğimizde için mi geldi ? Ne yapmaliyim?
Bugün 12. Günüm hep 15. Günüm yumurtlama oluyor o akintiyi görmeden bir gün önce kasik agrim oluyor bu sefer öyle bi şey hissetmesi 10.günü değerlendirdi 11. Gün aksam uyumadan önce o uzayan akintim geldiHic mi degerlendirmedin canim
Bide yumurtladigimi kasik agrimdan anliyorum öyle bi şey hissetmedim dun gece gelen sefaf akinti acaba 10.günü değerlendirdiğimizde için mi geldi ? Ne yapmaliyim?
Canim benimde oyle oldu 8.gun doktora sormustum kacirmis olabilir miyim diye olmaz dedi ki ekranda gordum kocaman yumyumlarimi :) sen teste devam et derim hem dun akintin olsa bile bugunu degerlendirebilirsin yumun omru 24 48 saat icine sinmis
Ayrica rahim agznda klan spermler dsari cikabiliyo onuda gormus olabilirsin
Daha yumurtlamamissindir canim.Bide yumurtladigimi kasik agrimdan anliyorum öyle bi şey hissetmedim dun gece gelen sefaf akinti acaba 10.günü değerlendirdiğimizde için mi geldi ? Ne yapmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?