Biz Bize Yeteriz...

Bide şöyle bi şey var eşim yoğun calisiyo bende bu ay biraz geri durayim yumurtlama gününe agirlik vereyim dedim çünkü cok düzenli değil iliskimiz korunmaya biraktim fakat eşim hic bebek için caba göstermiyordu ben gizli gizli denk getirmeye calisiyorum oda denk gelmiyor planladigim gibi olmuyor

Bende 16.gun flan yumluyorumm canım daha var aniden koyulasir gunde 2ye çıkarabilirsin testi ve stres yumu baskiliyo sakin kfana tkma (desemde burdaki herkes takiyo biliyorum)

Bende 16.gun flan yumluyorumm canım daha var aniden koyulasir gunde 2ye çıkarabilirsin testi ve stres yumu baskiliyo sakin kfana tkma (desemde burdaki herkes takiyo biliyorum)
Yok hic takmiyorum sadece bu ay ilk defa yumurtlamaya yakalayinca uç gün değerlendireceğim diye kendi kendime plan kuruyordum onu kacirmis olmaktan korkuyorum

Planla olsa zaten coktan olmustu. Ramazanda cok zOr oluyo ama belli mi olur rabbim isterse hersey olir

Planla olsa zaten coktan olmustu. Ramazanda cok zOr oluyo ama belli mi olur rabbim isterse hersey olir
Planla olmuyor evet kadar ben hic yumurtlama günlerini doğru düzgün değerlendiren diyordum bu ay kendimi buna odaklamistim o yüzden öncesinde çokta onemsemedim değerlendirmeyi dediğin gibi ramazanda dahada zor oluyor sadece bir günü degerlendirebildim

Benimde dün o dediğin uzayan akıntıdan geldi. Ama yumurtlama günümddü takvimim.uygulamasına göre. Sanırım yumurtladım ama değerlendiremedim. Bugün değerlendiririm inşallah kaçırmış olmam.

Ayy o akıntı bugün daha yoğun gelmiş.. İdrarımda çok koyuu nerdeyse turuncu yani. O su içmediğimden oldu dicem de benim genelde akıntım olmaz. Buda neyin nesi

Kızlar bende dayanamadım akıntıyı görünce bi bakaym dedm ne durumda yumurta mı gelişti çatladı mı diye. Sanırım yeni çatlamış bu. Biraz koyu ama hafif açık. Bu gece değerlendirmeli :)

Eklentiler

• DSC_0007.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar bende dayanamadım akıntıyı görünce bi bakaym dedm ne durumda yumurta mı gelişti çatladı mı diye. Sanırım yeni çatlamış bu. Biraz koyu ama hafif açık. Bu gece değerlendirmeli :)
Sen çift çizgiyi gorduysrn ozamn yumurtanın catldigindan siliktir canm çift çizgiyi gormediysen yumurtlama henüz olmamis

Doktor da bana solda bir yumurtan gelişmiş demisti. Benim takvimime görede bugün yumurtlamis olacagim. Ve sol kasigimda sanci var . acaba catlamis olabilir mi kizlar ? Ben hic denk getiremiyrm. Bu ayda umutlu degilim ama yine de yumurtladiysam boş gecmesin :) psikolojik olabilir mi sanci yoksa catladi mi ))

Sen çift çizgiyi gorduysrn ozamn yumurtanın catldigindan siliktir canm çift çizgiyi gormediysen yumurtlama henüz olmamis
Yumurtlama günüm geçmiş olabilir canım bugün adetin 16. Günü. Geçen ay 14. Günde yumurtladım. Büyük ihtimalle dün yada gece yumurtladım ondan böyle çıktı. Yarın bi kez daha yapacağım silik çıkarss yumurtladım demektir. Koyulaşrsa dhaa yumurtlucam. Ama bence yumurtladım çnkü dün akşam o yapışkan sıvı geldi ve şuan bile ıslak hissediyorum canım. Bu gece değerlendircem. Söz vermiştim kendime yapmıcaktım ama akıntı gelince dayanamadm sonra yne takmıcam gerçi beklemiyorum bu ay çnkü diyetteymm.

Kuzucum jel gibi bi akıntın geldi mi hiç? Bende hiç akıntı olmaz bu akıntı neyn nesi anlamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…