- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
10.günü değerlendirdikleri 11.gün gece 23:30 gibi şeffaf akintiyi gördüm canm bende senin gibi düşündüm o yüzden ovulasyon yapmadim fakat simdi için rahat etmesi yapayim dedim boyle cikti iste kafam karisti bende hic yumurtlama günlerini doğru düzgün değerlendiren diyordum bu ay dikkat edeceğim dedim uç gün üst üste değerlendireceğim dedim ama boyle olunca korktum bira kacirmis olabilir miyim diye
Ay inş. Canim sence ovulasyon testim nasil yumurtlama yakin olduğundan mi böyledir?Daha yumurtlamamissindir canim.
Yok hic takmiyorum sadece bu ay ilk defa yumurtlamaya yakalayinca uç gün değerlendireceğim diye kendi kendime plan kuruyordum onu kacirmis olmaktan korkuyorumBende 16.gun flan yumluyorumm canım daha var aniden koyulasir gunde 2ye çıkarabilirsin testi ve stres yumu baskiliyo sakin kfana tkma (desemde burdaki herkes takiyo biliyorum)
Planla olsa zaten coktan olmustu. Ramazanda cok zOr oluyo ama belli mi olur rabbim isterse hersey olirBide şöyle bi şey var eşim yoğun calisiyo bende bu ay biraz geri durayim yumurtlama gününe agirlik vereyim dedim çünkü cok düzenli değil iliskimiz korunmaya biraktim fakat eşim hic bebek için caba göstermiyordu ben gizli gizli denk getirmeye calisiyorum oda denk gelmiyor planladigim gibi olmuyor
Cift koyu cizgi olmusmuydu canim. Sadece bu olduysa yumurtlaman daha olmamistir.Ay inş. Canim sence ovulasyon testim nasil yumurtlama yakin olduğundan mi böyledir?
Planla olmuyor evet kadar ben hic yumurtlama günlerini doğru düzgün değerlendiren diyordum bu ay kendimi buna odaklamistim o yüzden öncesinde çokta onemsemedim değerlendirmeyi dediğin gibi ramazanda dahada zor oluyor sadece bir günü degerlendirebildimPlanla olsa zaten coktan olmustu. Ramazanda cok zOr oluyo ama belli mi olur rabbim isterse hersey olir
İlk defa bugün yaptim canim ovulasyonu o yüzden bilmiyorum.kafami karistiran dun gece gelen akintim oldu acaba yumurtladimmi dedim o yüzden bugün test yaptim ve boyle cikti koyuya yakin ciktiCift koyu cizgi olmusmuydu canim. Sadece bu olduysa yumurtlaman daha olmamistir.
En iyisi testi yarin tekrarlamak eğer yumurtlama bittiyse daha silik cikacaktir yoksa da koyulasacaktir canmİlk defa bugün yaptim canim ovulasyonu o yüzden bilmiyorum.kafami karistiran dun gece gelen akintim oldu acaba yumurtladimmi dedim o yüzden bugün test yaptim ve boyle cikti koyuya yakin cikti
Canim yumurtlamamissindir bence ya. O akinti iliski sonralarinda da oluyo 1 2 gun. hem cift cizgi degilmis. Eger 2. Cizgi koyuya yakin olsaydi yeni catlamis olma ihtimali vardi. Ama silik yani.En iyisi testi yarin tekrarlamak eğer yumurtlama bittiyse daha silik cikacaktir yoksa da koyulasacaktir canm
Tesk.ediyorum canmCanim yumurtlamamissindir bence ya. O akinti iliski sonralarinda da oluyo 1 2 gun. hem cift cizgi degilmis. Eger 2. Cizgi koyuya yakin olsaydi yeni catlamis olma ihtimali vardi. Ama silik yani.
Canim bugünü değerlendirmeye calis yumurtlama döneminde olabilirsinAyy o akıntı bugün daha yoğun gelmiş.. İdrarımda çok koyuu nerdeyse turuncu yani. O su içmediğimden oldu dicem de benim genelde akıntım olmaz. Buda neyin nesi
Yok canim sılik cikmis yumurtlama olmamis henuzKızlar bende dayanamadım akıntıyı görünce bi bakaym dedm ne durumda yumurta mı gelişti çatladı mı diye. Sanırım yeni çatlamış bu. Biraz koyu ama hafif açık. Bu gece değerlendirmeli :)
Sen çift çizgiyi gorduysrn ozamn yumurtanın catldigindan siliktir canm çift çizgiyi gormediysen yumurtlama henüz olmamisKızlar bende dayanamadım akıntıyı görünce bi bakaym dedm ne durumda yumurta mı gelişti çatladı mı diye. Sanırım yeni çatlamış bu. Biraz koyu ama hafif açık. Bu gece değerlendirmeli :)
Yumurtlama günüm geçmiş olabilir canım bugün adetin 16. Günü. Geçen ay 14. Günde yumurtladım. Büyük ihtimalle dün yada gece yumurtladım ondan böyle çıktı. Yarın bi kez daha yapacağım silik çıkarss yumurtladım demektir. Koyulaşrsa dhaa yumurtlucam. Ama bence yumurtladım çnkü dün akşam o yapışkan sıvı geldi ve şuan bile ıslak hissediyorum canım. Bu gece değerlendircem. Söz vermiştim kendime yapmıcaktım ama akıntı gelince dayanamadm sonra yne takmıcam gerçi beklemiyorum bu ay çnkü diyetteymm.Sen çift çizgiyi gorduysrn ozamn yumurtanın catldigindan siliktir canm çift çizgiyi gormediysen yumurtlama henüz olmamis
Kuzucum jel gibi bi akıntın geldi mi hiç? Bende hiç akıntı olmaz bu akıntı neyn nesi anlamadmDoktor da bana solda bir yumurtan gelişmiş demisti. Benim takvimime görede bugün yumurtlamis olacagim. Ve sol kasigimda sanci var . acaba catlamis olabilir mi kizlar ? Ben hic denk getiremiyrm. Bu ayda umutlu degilim ama yine de yumurtladiysam boş gecmesin :) psikolojik olabilir mi sanci yoksa catladi mi))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?