Biz Bize Yeteriz...

Ayy bi kursa gittim muhabbetleri kacirmisim. ZelGN tatlim 2. CiGi cok silik. Bence catlamamis olabilir. Yeni catlamis olsa 2. Cizgi ilkinden bi tik daha silik okur ama koyu olur. Senin baya silik. Dolayisiyla catlamadi diye tahmin ediyorum.
S Sessiz_sedasiz canim degerlendir umutsuz olma. Insallah bu mubarek ayda tutturcaz hepimiz.

Ya biz ne enteresaniz. hem ovulasyon kullanmicaz stres yapmicaz akisina birakcaz dedik . Hem de ovulasyon gelince catladimi catlamadimi diyoruz. Biliyorum bende yumurtlamam geldiginde boyle yapcam:))

Ya biz ne enteresaniz. hem ovulasyon kullanmicaz stres yapmicaz akisina birakcaz dedik . Hem de ovulasyon gelince catladimi catlamadimi diyoruz. Biliyorum bende yumurtlamam geldiginde boyle yapcam:))
Oyle canim. Ben hamile olmus kadar sevindim. Pkolu gibi gozukmuyorsun bir tane yumurtan gelismis dedi. Ondan heyecanim. Hamilelik olmasada olur takmiyrm ama catladimi merak ediyrm

Ya ben takmıcam diyorm bişi oluyo kafamı kurcalıyor biliyosun bikaç gün boş geçti. Bari çok geçmeden değerlendirem dedim napayım. Akıntı merakımdan yaptım ovulasyon, çatlayınca yumurta böyle bi akıntı mı gelyo merak ettim hem sizi bilgilendireym diye. Geçen ay kupkuru geçti mesela hiç bişi olmadı adet geldi. Bu ay sırıl sıklamamım hiç.böyle olmazdım. Hayırlısı be gülüm diyoruz kafamızdan atıyoruz takmak için çok erken :)

Ayy kizlar bana cevap verecek misiniz :)
Kuzum şöyle söyleyeyim benim geçen ay yumurtlamadan bi gün önce çok şiddetli bel karın ve baş ağrısı çektm. Kıvranıyordum resmen ağlattı beni. En sonunda ateşte eklenince eşim bu böyle olmaz dedi hastaneye gittk doktor parol verdi grip başlangıcı dedi ama grip olmadm. Büyük ihtimalle yumurta çatlıyordu ondan oldu. Zaten ertesi gün silik çıktı çizgi seninde muhtemelen öyledir

Yarın anlıcaz yavrum ne iş :) tekrar yapçam daha koyulaşırsa yumurtlamadım silikse çok geç :) spermler iki gün mü yaşıyordu ya :)

Tatlim gunaydin dun gece o bahsettiğim akinti cok yoğun geldi muhtemelen yumurtladim ve tabiki değerlendirdi bu iki günüde değerlendirmeli yim bugün rüyamda bir ses duyuyorum hamile olduğumu ve oğlum olacagini söylüyorlardı psikolojik biliyorum ama ayyy inş dedim

Tesekkur ederim canim benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…