- 14 Nisan 2016
- 3.318
- 3.249
- 133
- 31
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Dikkat etmedim ki canim hic .. Agridan anlasilmaz mi acaba ? İliski sonrasi da akinti oldugu icn pek anlamiyrm :)Kuzucum jel gibi bi akıntın geldi mi hiç? Bende hiç akıntı olmaz bu akıntı neyn nesi anlamadm
Akintim da var canim :) catlamis olabilir mi ya :)Canım bu o akıntı gibi değil topak şeklinde bi akıntı
Burdayim canim ramazan malum misafirlikler falan okuyorum ama yazdiklarinizi canim koparmiyim sizden
Ramazan vurdu hepimizi. degerlendiremiyoruz derken tutturcaz insallah:) ben de gunasiri devam.Burdayim canim ramazan malum misafirlikler falan okuyorum ama yazdiklarinizi canim koparmiyim sizden
Oyle canim. Ben hamile olmus kadar sevindim. Pkolu gibi gozukmuyorsun bir tane yumurtan gelismis dedi. Ondan heyecanim. Hamilelik olmasada olur takmiyrmYa biz ne enteresaniz. hem ovulasyon kullanmicaz stres yapmicaz akisina birakcaz dedik . Hem de ovulasyon gelince catladimi catlamadimi diyoruz. Biliyorum bende yumurtlamam geldiginde boyle yapcam:))
Süper hadi insallahhhRamazan vurdu hepimizi. degerlendiremiyoruz derken tutturcaz insallah:) ben de gunasiri devam.
Ya ben takmıcam diyorm bişi oluyo kafamı kurcalıyor biliyosun bikaç gün boş geçti. Bari çok geçmeden değerlendirem dedim napayım. Akıntı merakımdan yaptım ovulasyon, çatlayınca yumurta böyle bi akıntı mı gelyo merak ettim hem sizi bilgilendireym diye. Geçen ay kupkuru geçti mesela hiç bişi olmadı adet geldi. Bu ay sırıl sıklamamım hiç.böyle olmazdım. Hayırlısı be gülüm diyoruz kafamızdan atıyoruz takmak için çok erken :)Ya biz ne enteresaniz. hem ovulasyon kullanmicaz stres yapmicaz akisina birakcaz dedik . Hem de ovulasyon gelince catladimi catlamadimi diyoruz. Biliyorum bende yumurtlamam geldiginde boyle yapcam:))
Öykücanım arada katıl bize müsait olunca bi nörüüyonuz dee sesini duyalım :))Burdayim canim ramazan malum misafirlikler falan okuyorum ama yazdiklarinizi canim koparmiyim sizden
Kuzum şöyle söyleyeyim benim geçen ay yumurtlamadan bi gün önce çok şiddetli bel karın ve baş ağrısı çektm. Kıvranıyordum resmen ağlattı beni. En sonunda ateşte eklenince eşim bu böyle olmaz dedi hastaneye gittk doktor parol verdi grip başlangıcı dedi ama grip olmadm. Büyük ihtimalle yumurta çatlıyordu ondan oldu. Zaten ertesi gün silik çıktı çizgi seninde muhtemelen öyledirAyy kizlar bana cevap verecek misiniz :)
Yarın anlıcaz yavrum ne iş :) tekrar yapçam daha koyulaşırsa yumurtlamadım silikse çok geç :) spermler iki gün mü yaşıyordu ya :)Ayy bi kursa gittim muhabbetleri kacirmisim.ZelGN tatlim 2. CiGi cok silik. Bence catlamamis olabilir. Yeni catlamis olsa 2. Cizgi ilkinden bi tik daha silik okur ama koyu olur. Senin baya silik. Dolayisiyla catlamadi diye tahmin ediyorum.
S Sessiz_sedasiz canim degerlendir umutsuz olma. Insallah bu mubarek ayda tutturcaz hepimiz.
3 4 gun bile yasayan var diye biliyorum .Yarın anlıcaz yavrum ne iş :) tekrar yapçam daha koyulaşırsa yumurtlamadım silikse çok geç :) spermler iki gün mü yaşıyordu ya :)
İyiymiş çatlamışsa bile inşallah ulaşmıştır :)3 4 gun bile yasayan var diye biliyorum .
Tatlim gunaydin dun gece o bahsettiğim akinti cok yoğun geldi muhtemelen yumurtladim ve tabiki değerlendirdi bu iki günüde değerlendirmeli yim bugün rüyamda bir ses duyuyorum hamile olduğumu ve oğlum olacagini söylüyorlardı psikolojik biliyorum ama ayyy inş dedimAyy bi kursa gittim muhabbetleri kacirmisim.ZelGN tatlim 2. CiGi cok silik. Bence catlamamis olabilir. Yeni catlamis olsa 2. Cizgi ilkinden bi tik daha silik okur ama koyu olur. Senin baya silik. Dolayisiyla catlamadi diye tahmin ediyorum.
S Sessiz_sedasiz canim degerlendir umutsuz olma. Insallah bu mubarek ayda tutturcaz hepimiz.
Ramazan vurdu hepimizi. degerlendiremiyoruz derken tutturcaz insallah:) ben de gunasiri devam.
Tesekkur ederim canim benim :)Kuzum şöyle söyleyeyim benim geçen ay yumurtlamadan bi gün önce çok şiddetli bel karın ve baş ağrısı çektm. Kıvranıyordum resmen ağlattı beni. En sonunda ateşte eklenince eşim bu böyle olmaz dedi hastaneye gittk doktor parol verdi grip başlangıcı dedi ama grip olmadm. Büyük ihtimalle yumurta çatlıyordu ondan oldu. Zaten ertesi gün silik çıktı çizgi seninde muhtemelen öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?