Biz Bize Yeteriz...

Ben erken yumurtladim canm :) bende dine kadar cok rahattim takmyordum dun akintim gelince heyecan yaptim sende boyle olursun kesin :)
Sorma o akıntıyı. Bende o akıntı yüzünden ovulasyn yaptım kafama takıldı. Bende hiç olmazdı akıntı. Amaaan değerlendirrlim gerisini rabbm bilir. Artık belirtti de aramayalım bence. Çünkü gecen ay hepimiz gördük ki belirtilerde fasa fiso hiç biri tutmadı. Göğüslerimiz bile şişti yine yok. Hiiiççç bişeye güvenmem vallahi ben :)

Bende ayda bir defa gelir canm akinti yumurtladigimi ondan anlarim dun gece yoğun bir akintim geldi yumurtladim dedim degerlendirdim dun 12. Gunumdu 15.günümde yumurtlarim simdi ovulasyon yaptim foto ekte canm sol kasikta minik agri var bunu her yumurtlamadan yasarin bir iki gün yumurtladimmi yumurtlamadimmi tam anlayamıyorum testten çift çizgiyi tam göremedim dun yaptim bugün yaptim testi ama akintim geldiğinde hep çift çizgi olur En iyisi bu günü de değerlendirmek

Eklentiler

• 1466162257660-684196090.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 33
Kizlar ilk fotoyu dun yaptim ikinciyi bugün yaptim

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-17-14-22-29.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20160617_142408.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 35
Ben şok. Bu testi hiç bu kadar koyu görmemiştim. Meğersem bugün yumurtlucakmışm akıntı hala devam ediyo ve onun akıntısıymş kızlar anladım.
Senin daha silik canım akşamda tekrar et

Eklentiler

• DSC_0014.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 32
Ayy insallah gebelik testini de boyle görürüz canim yaa :)))
Ayy inşallah bu ovulasyonların gebelik olmasını çook istiyorum :)
Eşim bu konuda hiç konuşmuyor ben stres yapmayım diye ilk defa dün bikaç ay deneriz olmazsa nasıl bi yol izliceğimizi sordu bende anlattım.
Ben hiç bi ilaç kullanmadan sadece folikasitle hamile kalabildim. Vicudumda virüs olduğu için bebeğim düşmüştü. Demekki sağlıklı şekilde hamile kalabiliyo muşum. Aklıma şüphe düştü acaba diye. İnşallah doğal yolla kalabilirim.

Ama düne göre daha koyu canim aksama koyulasir belki daha cok. Sen zaten üç günde dgerlendirecegim demistin. Biz gerekeni yapalimda olcagi varsa olur zaten :)
Valla tatlim kafam baya karisti ilk defa boyle oluyor simdi dun gece o şeffaf akintim geldi erken geldi yumurtladigimi düşünerek ten degerlendirdim tabi testler cok koyu değil normalde 15. Günümde bu akinti gelir test yaparim iki çizgide koyu olur dun gece akintim gelince yapmadim test. Bide bir iki gün önce yumurtlamadan minik solda agrim olur dun ve akintim gelir. Bu sefer tam tersi oldu dun akintim geldi bugün solda minik agrilarim başladı yumurtladimmi anlayamadim yani en iyisi değerlendirmek ama umarim degerlendirebilirim umarim yanlis uç günü değerlendirmiş olmam :)

Benimde dün aşiri midem bulaniyordu. Eşimde acaba hamile misin diyor yok be dedim daha yumurta catladi mi catlamadi mi belli degil dedim. Oda bekliyor ama Allahtan eşlerimiz anlayişli. :) en kisa zamanda kop koyu cift cizgiyi goruruz insallah.. Benim teyzem de dusuk yapmisti tekrar dusuk olmamasi icin gebelik dusundugunde tedavi olmalisin demisti doktor ama dusunmedigi icin hic gitmedi.

Valla canm bu ay durumlar baya karisti :) bakalim daha neler göreceğiz benim planim yumurtladigimi görünce uç günü değerlendirmektir.bu uç gün sarsacak gibi
Amaann boşver takma bu kadar btnem yaa sen hergün değerlendir gitsin işte :) bende bidaha yapmıcam test süpriz olsun ne zaman çatlıcağı :))

Olsun canim cok dusunme sende gün aşiri devam et.. En iyisi oyle kacirmamak lazim. Zaten sayili saatler :)

Benimde korkum ya bos günlere denk gelirse ya kacirirsam diye tatlim. Verilere gore spremler 2-3 gün yasiyormus ama ne kadar doğru bilemiyorum
Eşinde yorgun oluyordur illaki ama sadece kendin icin degil ki ondan fazla üzlme :) en azindan 16.güne kadar devam et sen .. Zaten stres yumurtanin catlamasini engelliyormus. Kadinlar beyinleriyle yumurtlarmis ya :)),biz mutluyuz no stres :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…