- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Canım o düşüğün nedenine bağlı olarak bi tedavi oluyor. Kan pıhtılaşması varsa gebelikte iğne falan vurulması gerekiyor tabi düşük önleyici hap falan verirmi bilmiyorum canım. Evet eşimiz anlayışlı geçen ay ikimizde çok üzüldük bu ay temkinliyiz zaten beklemiyoruz :)Benimde dün aşiri midem bulaniyordu. Eşimde acaba hamile misin diyor yok be dedim daha yumurta catladi mi catlamadi mi belli degil dedim. Oda bekliyor ama Allahtan eşlerimiz anlayişli. :) en kisa zamanda kop koyu cift cizgiyi goruruz insallah.. Benim teyzem de dusuk yapmisti tekrar dusuk olmamasi icin gebelik dusundugunde tedavi olmalisin demisti doktor ama dusunmedigi icin hic gitmedi.
İnş.canm güzel haberleri aliriz artikEşinde yorgun oluyordur illaki ama sadece kendin icin degil kiondan fazla üzlme :) en azindan 16.güne kadar devam et sen .. Zaten stres yumurtanin catlamasini engelliyormus. Kadinlar beyinleriyle yumurtlarmis ya :)),biz mutluyuz no stres :)))
Valla dine kadar rahattim canm ben ama akintimi görünce yumurtladim diye heyecan yaptimKızlar öyle mi böylemi fazla takmayın. Oluruna bırakın canınız ne zaman isterse o zaman değerlendirin :) gün aşırımı her gün mü derdiniz olmasın inan gerçekten çok etliliyo. Hatta ne zaman yumurtlucağımızın bile peşine düşmemek lazm çünkü illaha değerlendirmeye çalışıyoruz. Zaten rabbim göndermek isterse o sizin birleşmenizi yapar :) içinize istek verir..
Bende doktor yumurtan gelismis deyince :))) hayirlisi olsn ya bakalim ne oluyor ama yinede umutlu degilim takmiyrm . adet olunca doktora gidecegim ona odaklandim :))Valla dine kadar rahattim canm ben ama akintimi görünce yumurtladim diye heyecan yaptim
Gün asiri yapman daha sağlıklı sperm zaten 2 3 gun yasiyo gun asiri olunca spermler daha kaliteli oluyor gün asiri yap gerisini Allaha birakValla dine kadar rahattim canm ben ama akintimi görünce yumurtladim diye heyecan yaptim
Öyle mi yapayim canm kafam karisti valla inş.bu ay olur şuan sol kasikta minik agrim var genelde yumurtlamadan bir iki gün önce hissederim bunu ama akintim kafayi karistirdiGün asiri yapman daha sağlıklı sperm zaten 2 3 gun yasiyo gun asiri olunca spermler daha kaliteli oluyor gün asiri yap gerisini Allaha birak
Valla bnm ki cok düzenli değil bazen bir hafta bile olmaz yani cok nadirdir günlük o yüzden belki de hamis kalamiyorum bu ay o yüzden dikkat edeceğim dedim ama uç gün nazil olacak diye kara kara düşünüyorum vallaKızlar gün aşırı nasıl yapıyosunuz yaa ben eşime bişey diyemiyorum hevesini kırmak istemiyorum bizde genelde gün aşırı olmuyo :) ve ben hergün olarak hamile kalmıştım
Bende gün aşırı nasl olur diye düşünüyorum amann hiç düşünemicem şuanda yaa gerçekten ne zaman olursa artık ister her gün ister gün aşırı :) bebek için yapınca inan olmuyo yaaValla bnm ki cok düzenli değil bazen bir hafta bile olmaz yani cok nadirdir günlük o yüzden belki de hamis kalamiyorum bu ay o yüzden dikkat edeceğim dedim ama uç gün nazil olacak diye kara kara düşünüyorum valla
Haklisin zaman geleceği zaman bellidir aslinda Rabbim hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsinBende gün aşırı nasl olur diye düşünüyorum amann hiç düşünemicem şuanda yaa gerçekten ne zaman olursa artık ister her gün ister gün aşırı :) bebek için yapınca inan olmuyo yaa
Aynen canm bnmde 13. Günüm ama bu ay bunyem saati ya dun gece yoğun akintim oldu o şeffaf olan yumurtladimmi acaba dedim bugün ovulasyon yaptim ikinci çizgi köyü ya yakin ama tam koyu değildi ve sol kasikta hafif agrim var genelde yumurtlamadan bir iki gün önce olur ama bilemedimBugun 11. Gunum. Zaman gecmiyo
Canim tam koyulasmams ama. Catlamamstr. Catlamadan onceki 1 2 gun de geliyo o akinti. Bende boyle olur hep yada bende hic olmaz deme. Psikokojik olarak her ay farkli seylerle karsilasiyorz.Aynen canm bnmde 13. Günüm ama bu ay bunyem saati ya dun gece yoğun akintim oldu o şeffaf olan yumurtladimmi acaba dedim bugün ovulasyon yaptim ikinci çizgi köyü ya yakin ama tam koyu değildi ve sol kasikta hafif agrim var genelde yumurtlamadan bir iki gün önce olur ama bilemedim
Onceki geceden kalan spermlerde olabiliyo. Ayirt edemiyorum kiiKızlar akıntı hakkında az çok bilgi sahibi oldum sanırım araştırıp okudum kendimde olanı gördüm ve ;
Yumurtlama akıntısı = şeffaf(yumurta akı), uzayan, sarımtrak ve toplu şekilde gelen bi akıntı.
Gebelik akıntısı = kremsi, yoğun, kuruyan, beyaz renkli, bazen çökelek tarzında.
Sizinde eklemek istediğiniz birşey varsa ekleyebilirsiniz :)
Bu öyle değil işte btnem :)Onceki geceden kalan spermlerde olabiliyo. Ayirt edemiyorum kii
Ben onca senedir adet olurum hic oyle bi akinti hatorlamiyorum yaBu öyle değil işte btnem :)
Peçeteye sildiğinde peçetede boyutlu duruyo su gibi değil dur foto bulcam netten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?