Biz Bize Yeteriz...

Canım o düşüğün nedenine bağlı olarak bi tedavi oluyor. Kan pıhtılaşması varsa gebelikte iğne falan vurulması gerekiyor tabi düşük önleyici hap falan verirmi bilmiyorum canım. Evet eşimiz anlayışlı geçen ay ikimizde çok üzüldük bu ay temkinliyiz zaten beklemiyoruz :)

Kızlar öyle mi böylemi fazla takmayın. Oluruna bırakın canınız ne zaman isterse o zaman değerlendirin :) gün aşırımı her gün mü derdiniz olmasın inan gerçekten çok etliliyo. Hatta ne zaman yumurtlucağımızın bile peşine düşmemek lazm çünkü illaha değerlendirmeye çalışıyoruz. Zaten rabbim göndermek isterse o sizin birleşmenizi yapar :) içinize istek verir..

Valla dine kadar rahattim canm ben ama akintimi görünce yumurtladim diye heyecan yaptim

Kızlar gün aşırı nasıl yapıyosunuz yaa ben eşime bişey diyemiyorum hevesini kırmak istemiyorum bizde genelde gün aşırı olmuyo :) ve ben hergün olarak hamile kalmıştım

Gün asiri yapman daha sağlıklı sperm zaten 2 3 gun yasiyo gun asiri olunca spermler daha kaliteli oluyor gün asiri yap gerisini Allaha birak
Öyle mi yapayim canm kafam karisti valla inş.bu ay olur şuan sol kasikta minik agrim var genelde yumurtlamadan bir iki gün önce hissederim bunu ama akintim kafayi karistirdi

Kızlar gün aşırı nasıl yapıyosunuz yaa ben eşime bişey diyemiyorum hevesini kırmak istemiyorum bizde genelde gün aşırı olmuyo :) ve ben hergün olarak hamile kalmıştım
Valla bnm ki cok düzenli değil bazen bir hafta bile olmaz yani cok nadirdir günlük o yüzden belki de hamis kalamiyorum bu ay o yüzden dikkat edeceğim dedim ama uç gün nazil olacak diye kara kara düşünüyorum valla

Bende gün aşırı nasl olur diye düşünüyorum amann hiç düşünemicem şuanda yaa gerçekten ne zaman olursa artık ister her gün ister gün aşırı :) bebek için yapınca inan olmuyo yaa

Bugun 11. Gunum. Zaman gecmiyo
Aynen canm bnmde 13. Günüm ama bu ay bunyem saati ya dun gece yoğun akintim oldu o şeffaf olan yumurtladimmi acaba dedim bugün ovulasyon yaptim ikinci çizgi köyü ya yakin ama tam koyu değildi ve sol kasikta hafif agrim var genelde yumurtlamadan bir iki gün önce olur ama bilemedim

Canim tam koyulasmams ama. Catlamamstr. Catlamadan onceki 1 2 gun de geliyo o akinti. Bende boyle olur hep yada bende hic olmaz deme. Psikokojik olarak her ay farkli seylerle karsilasiyorz.

Kızlar akıntı hakkında az çok bilgi sahibi oldum sanırım araştırıp okudum kendimde olanı gördüm ve ;
Yumurtlama akıntısı = şeffaf(yumurta akı), uzayan, sarımtrak ve toplu şekilde gelen bi akıntı.
Gebelik akıntısı = kremsi, yoğun, kuruyan, beyaz renkli, bazen çökelek tarzında.

Sizinde eklemek istediğiniz birşey varsa ekleyebilirsiniz :)

Onceki geceden kalan spermlerde olabiliyo. Ayirt edemiyorum kii

Böyle bi akıntı canım kıvamlı yani :) zorla buldum yaa midem bulandı resmlerden :)
Benim evlenmeden önce aşırı olurdu. Hatta korunmamaya başladıktan sonra kupkuru oldum resmen.

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-17-21-29-25.webp
    5 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…