- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Ayy bu ne hiç ömrümde böyle akıntım olmadı hamile kaldığındamı oluyomuş oğluma hamileyken de olmadı çok şükürBöyle bi akıntı canım kıvamlı yani :) zorla buldum yaa midem bulandı resmlerden :)
Benim evlenmeden önce aşırı olurdu. Hatta korunmamaya başladıktan sonra kupkuru oldum resmen.
Bu yumurtlama akıntısı canım :) bendeki böyle.oldu geçen ay olmamıştı bu ay oldu böyle.Ayy bu ne hiç ömrümde böyle akıntım olmadı hamile kaldığındamı oluyomuş oğluma hamileyken de olmadı çok şükür
Aaa yumurtlama akıntısımı benimki şeffaf beyaz ve akışkan oluyor bu pelte gibi herkesinki böyleyse bende bi sorun mu var acaba yaBu yumurtlama akıntısı canım :) bendeki böyle.oldu geçen ay olmamıştı bu ay oldu böyle.
Gebe kaldığım ay dikkat etmemiştim hiç akıntıma ama gebe kaldıktan sonra hiç akıntım olmadı
Canım ağdadan sonra yapılan bikaç şey biliyorum. Ama hiç uygulamadım.Yaa kızlar çok alakasız olcak ama bişi sorcam size istenmeyen tüylerinizi nasıl alıyorsunuz ben bi türlü çözüm bulamıyorum tüy dökücü krem kullanıyordum rahattım korunmayı bıraktığımdan beri korkuyorum kullanmaya ya bebek varsa zarar verirse diye ağda yaptırayım dedim olmadı neden demeyin dini mesele burda tartışma olmasın jilet kullanıyorum 4 aydır mahvoldum ben hamam otu diye bişi duydum kullananınız var mı yada başka bişi
Canim hamam otu yaparsan ev kokudan gecilmez bilgine . Ben lazer yapmistim yoktu ama kizimdan sonra hormonlardan kaynakli az biraz oldu onuda eldiven ile hallediyorumYaa kızlar çok alakasız olcak ama bişi sorcam size istenmeyen tüylerinizi nasıl alıyorsunuz ben bi türlü çözüm bulamıyorum tüy dökücü krem kullanıyordum rahattım korunmayı bıraktığımdan beri korkuyorum kullanmaya ya bebek varsa zarar verirse diye ağda yaptırayım dedim olmadı neden demeyin dini mesele burda tartışma olmasın jilet kullanıyorum 4 aydır mahvoldum ben hamam otu diye bişi duydum kullananınız var mı yada başka bişi
Canim akinti sonrasi hemen catlamiyor yumurta bir iki gune anca oluyor gun asiri iliskiyi mutlaka dene 3 gun ust uste zor olur 12. Ve 22. Gune kadar gun asiri ve mumkunse ciftli gunleri degerlendir buda bir kucuk ayrintiÖyle mi yapayim canm kafam karisti valla inş.bu ay olur şuan sol kasikta minik agrim var genelde yumurtlamadan bir iki gün önce hissederim bunu ama akintim kafayi karistirdi
Tesk.ediyorum kuzum bende dünü değerlendirmedim bugünü artik.sen napiyisunCanim akinti sonrasi hemen catlamiyor yumurta bir iki gune anca oluyor gun asiri iliskiyi mutlaka dene 3 gun ust uste zor olur 12. Ve 22. Gune kadar gun asiri ve mumkunse ciftli gunleri degerlendir buda bir kucuk ayrinti
Gün asiriya karar verdim canm dünü bos geçirdim inş. Bugün 10.12.14.16.18. Olarak devam edeyimCanim tam koyulasmams ama. Catlamamstr. Catlamadan onceki 1 2 gun de geliyo o akinti. Bende boyle olur hep yada bende hic olmaz deme. Psikokojik olarak her ay farkli seylerle karsilasiyorz.
Canim söyledigin akinti bende iki gündür var .. Acaba catlamis olabilir mi ? Agridan ve akintidan sonra mi catliyor acaba .. Pazartesi progestan tahlilim catlayip catlamadigina bakiliyor yazmislar sitede .. İcime bi korku girdi simdi kotü cikarsa diye .. Stres yapmamaya calisiyrm ama
Bende dünü bos gecirdim canim o kadar üzüldüm kiGün asiriya karar verdim canm dünü bos geçirdim inş. Bugün 10.12.14.16.18. Olarak devam edeyim
Aynen canm anliyorum bnm kesimde iftar yemeğindeydi bos geçirince ertesi gün aksama kadar 48 saat geçiyor yumurtlama akintisini gördüm dünü bos geçirdim bugün olsa bile üzerinden 48 saat geçmiş olacakBende dünü bos gecirdim canim o kadar üzüldüm kitam yumurtlama zamanimda gün aşiri olmuyor. Misafirlige filan gidiyorsn saatlerde oyle hizli ilerliyor ki :)
Aynen yaaAynen canm anliyorum bnm kesimde iftar yemeğindeydi bos geçirince ertesi gün aksama kadar 48 saat geçiyor yumurtlama akintisini gördüm dünü bos geçirdim bugün olsa bile üzerinden 48 saat geçmiş olacakoff ne sormuş yasa bu isler
Valla canm sana şöyle söyleyeyim bu aya kadar bende önce o akintim gelir ovulasyon yaparim çift çizgiyi görürüm sonraki günlerde siliklesir catladigini anlarim ama bu ay garip bi şey oldu :) iki gün önce akintim geldi ve testin köyü ya yakin ama tam koyu değil veee bugün çift çizgiyi gördüm ve akintim yokAynen yaao akinti bende iki gündür var. Agrimda vardi. Acaba agri ve akinti olunca mi catliyor agri ve akintidan sonra ki gün mü catliyor ?
Bugünü değerlendirme canm yumurtlama gününden sonraki iki günde önemli ovulasyon kullandiysan yada o akintin geldikten 24-36 saat sonra çatlama oluyormusBende dünü bos gecirdim canim o kadar üzüldüm kitam yumurtlama zamanimda gün aşiri olmuyor. Misafirlige filan gidiyorsn saatlerde oyle hizli ilerliyor ki :)
Ben hic ovulasyon kullanmadim canim. Adetliyken siparis veririm dedim sonra bir turlu nasip olmadi. Pazartesi progestan hormonuma bakacak doktor o zaman anlasiliyormus catlayip catlamadigi o zamana kadar degerlendireyim diyorm :)Bugünü değerlendirme canm yumurtlama gününden sonraki iki günde önemli ovulasyon kullandiysan yada o akintin geldikten 24-36 saat sonra çatlama oluyormus
Aynen canm değerlendirme sen NEOLUR nolmaz :) çatlama problemi olanlarda genelde kist problemi oluyormuş öyle okumuştum canm umarim herşey yolunda olur senin icinBen hic ovulasyon kullanmadim canim. Adetliyken siparis veririm dedim sonra bir turlu nasip olmadi. Pazartesi progestan hormonuma bakacak doktor o zaman anlasiliyormus catlayip catlamadigi o zamana kadar degerlendireyim diyorm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?