Biz Bize Yeteriz...

Böyle bi akıntı canım kıvamlı yani :) zorla buldum yaa midem bulandı resmlerden :)
Benim evlenmeden önce aşırı olurdu. Hatta korunmamaya başladıktan sonra kupkuru oldum resmen.
Ayy bu ne hiç ömrümde böyle akıntım olmadı hamile kaldığındamı oluyomuş oğluma hamileyken de olmadı çok şükür

Ayy bu ne hiç ömrümde böyle akıntım olmadı hamile kaldığındamı oluyomuş oğluma hamileyken de olmadı çok şükür
Bu yumurtlama akıntısı canım :) bendeki böyle.oldu geçen ay olmamıştı bu ay oldu böyle.
Gebe kaldığım ay dikkat etmemiştim hiç akıntıma ama gebe kaldıktan sonra hiç akıntım olmadı

Bu yumurtlama akıntısı canım :) bendeki böyle.oldu geçen ay olmamıştı bu ay oldu böyle.
Gebe kaldığım ay dikkat etmemiştim hiç akıntıma ama gebe kaldıktan sonra hiç akıntım olmadı
Aaa yumurtlama akıntısımı benimki şeffaf beyaz ve akışkan oluyor bu pelte gibi herkesinki böyleyse bende bi sorun mu var acaba ya

Yaa kızlar çok alakasız olcak ama bişi sorcam size istenmeyen tüylerinizi nasıl alıyorsunuz ben bi türlü çözüm bulamıyorum tüy dökücü krem kullanıyordum rahattım korunmayı bıraktığımdan beri korkuyorum kullanmaya ya bebek varsa zarar verirse diye ağda yaptırayım dedim olmadı neden demeyin dini mesele burda tartışma olmasın jilet kullanıyorum 4 aydır mahvoldum ben hamam otu diye bişi duydum kullananınız var mı yada başka bişi

Canım ağdadan sonra yapılan bikaç şey biliyorum. Ama hiç uygulamadım.
1. Si sir veya ağdadan sonra karınca yumurtası yağı sürersen kıl kökleri açık olduğundan oraya girip kılları yok.ediyormş. Kv kullanıyodu gerçekten hiç kalmadı.demişti.
2. Si kayatuzu sabunu canım onuda burda bi topikte okudum. Köpürtüp bekliyomışsun yıkamadan bidahaki duşa kadar.

Canim hamam otu yaparsan ev kokudan gecilmez bilgine . Ben lazer yapmistim yoktu ama kizimdan sonra hormonlardan kaynakli az biraz oldu onuda eldiven ile hallediyorum

Öyle mi yapayim canm kafam karisti valla inş.bu ay olur şuan sol kasikta minik agrim var genelde yumurtlamadan bir iki gün önce hissederim bunu ama akintim kafayi karistirdi
Canim akinti sonrasi hemen catlamiyor yumurta bir iki gune anca oluyor gun asiri iliskiyi mutlaka dene 3 gun ust uste zor olur 12. Ve 22. Gune kadar gun asiri ve mumkunse ciftli gunleri degerlendir buda bir kucuk ayrinti

Benim akıntı iki üç gün öncesinde başladı şuan hala devam ediyo bugün ovulasyon kopkoyu çıktı bugün yarın yumurtlucam O Oykucan ın dediği doğru canım bikaç gün sonra yumurtlama oluyo

Canim söyledigin akinti bende iki gündür var .. Acaba catlamis olabilir mi ? Agridan ve akintidan sonra mi catliyor acaba .. Pazartesi progestan tahlilim catlayip catlamadigina bakiliyor yazmislar sitede .. İcime bi korku girdi simdi kotü cikarsa diye .. Stres yapmamaya calisiyrm ama

Bende dünü bos gecirdim canim o kadar üzüldüm ki tam yumurtlama zamanimda gün aşiri olmuyor. Misafirlige filan gidiyorsn saatlerde oyle hizli ilerliyor ki :)
Aynen canm anliyorum bnm kesimde iftar yemeğindeydi bos geçirince ertesi gün aksama kadar 48 saat geçiyor yumurtlama akintisini gördüm dünü bos geçirdim bugün olsa bile üzerinden 48 saat geçmiş olacak off ne sormuş yasa bu isler

Kizlaarrrr ovulasyon testim çift cizgiiii 10.günü 12. Günü değerlendirdim bugün 14. Günüm değerlendirmem gerekiyorrr:) heyecan yaptim valla

Eklentiler

• 1466243899127-684196090.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 39
Aynen yaa o akinti bende iki gündür var. Agrimda vardi. Acaba agri ve akinti olunca mi catliyor agri ve akintidan sonra ki gün mü catliyor ?

Aynen yaa o akinti bende iki gündür var. Agrimda vardi. Acaba agri ve akinti olunca mi catliyor agri ve akintidan sonra ki gün mü catliyor ?
Valla canm sana şöyle söyleyeyim bu aya kadar bende önce o akintim gelir ovulasyon yaparim çift çizgiyi görürüm sonraki günlerde siliklesir catladigini anlarim ama bu ay garip bi şey oldu :) iki gün önce akintim geldi ve testin köyü ya yakin ama tam koyu değil veee bugün çift çizgiyi gördüm ve akintim yok

Bende dünü bos gecirdim canim o kadar üzüldüm ki tam yumurtlama zamanimda gün aşiri olmuyor. Misafirlige filan gidiyorsn saatlerde oyle hizli ilerliyor ki :)
Bugünü değerlendirme canm yumurtlama gününden sonraki iki günde önemli ovulasyon kullandiysan yada o akintin geldikten 24-36 saat sonra çatlama oluyormus

Bugünü değerlendirme canm yumurtlama gününden sonraki iki günde önemli ovulasyon kullandiysan yada o akintin geldikten 24-36 saat sonra çatlama oluyormus
Ben hic ovulasyon kullanmadim canim. Adetliyken siparis veririm dedim sonra bir turlu nasip olmadi. Pazartesi progestan hormonuma bakacak doktor o zaman anlasiliyormus catlayip catlamadigi o zamana kadar degerlendireyim diyorm :)

Ben hic ovulasyon kullanmadim canim. Adetliyken siparis veririm dedim sonra bir turlu nasip olmadi. Pazartesi progestan hormonuma bakacak doktor o zaman anlasiliyormus catlayip catlamadigi o zamana kadar degerlendireyim diyorm :)
Aynen canm değerlendirme sen NEOLUR nolmaz :) çatlama problemi olanlarda genelde kist problemi oluyormuş öyle okumuştum canm umarim herşey yolunda olur senin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…