- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Ben de adet bittiginden beri gun asiri devam ediyorum. Bugun 12. Gun. Cift gunlerde yapiyorum. Senin kacinci gunGün asiriya karar verdim canm dünü bos geçirdim inş. Bugün 10.12.14.16.18. Olarak devam edeyim
Gün aşiri iki gunde bir kez mi? Yani birgun iliski birgun boş mu canim ? Hergün iliski yorucu olsada daha iyi benceBen de adet bittiginden beri gun asiri devam ediyorum. Bugun 12. Gun. Cift gunlerde yapiyorum. Senin kacinci gun
Canim degerlendireyim mi degerlendirmeyeyim mi :)) dün aksam bos gecti zaten .. Ay insallah catlamis olurAynen canm değerlendirme sen NEOLUR nolmaz :) çatlama problemi olanlarda genelde kist problemi oluyormuş öyle okumuştum canm umarim herşey yolunda olur senin icin
Bi gun yapip bigun yapmamaya gun asiri deniyo. Canim hergun de yorucu oluyo boyle daha iyi diyolar bmde bilmiyorm bide boyle deneyelm dedkGün aşiri iki gunde bir kez mi? Yani birgun iliski birgun boş mu canim ? Hergün iliski yorucu olsada daha iyi benceben kizima oyle hamile kalmistim ilk ayda hemde ama simdi ahh ahhh :)))
Ben 18. Gun yumurtluyorum. Tahminen. Bugun 12. Gun. Yumurtlamaya daha var galiba.Valla kızlar doktorlar gün aşırı dese de yumurtlama zamanında riske atmamak gerekiyor o günlerde hergün olması gerekiyor akıntı varsa hergün devam edin bence. Bende hergün yaparak hamile kalmıştım kime sorsam oda öyle kalmış. Bence hergün olmalı.
Bak bunu bilmiyodum:)Bide yumurtlama zamanı ağrınız ne taraftaysa o tarafa dönük yatın :) ben hep soluma yatmıştım bilmeden hatta hep solum ağrıyordu
Ne taraf agriyorsa o tarafta oluyor yumurta canim o yuzden. :) peki kizlar size birsey sormak istiyorm . sag tarafa yatarsak erkek oluyormus ya ama onu biz belirleyemeyiz ki bizde ne olursa olsun xx kromazomu oluyor. Yani sagda veya solda olmasi cinsiyeti nasil etkiler ki ?Bak bunu bilmiyodum:)
Benim dün ve önceki gün akintim vardi off dün degerlendiremedim ya insallah hayirlisi olur yaa..Valla kızlar doktorlar gün aşırı dese de yumurtlama zamanında riske atmamak gerekiyor o günlerde hergün olması gerekiyor akıntı varsa hergün devam edin bence. Bende hergün yaparak hamile kalmıştım kime sorsam oda öyle kalmış. Bence hergün olmalı.
Simdi erkek spermler sicagi seviyor sag tarafta sicak oluyo sicakta dayanabiliuorlar sola yatinca hrmen oluyorlar kızlar soğuk boyle diyorlarNe taraf agriyorsa o tarafta oluyor yumurta canim o yuzden. :) peki kizlar size birsey sormak istiyorm . sag tarafa yatarsak erkek oluyormus ya ama onu biz belirleyemeyiz ki bizde ne olursa olsun xx kromazomu oluyor. Yani sagda veya solda olmasi cinsiyeti nasil etkiler ki ?
Hic canim zaten adetliyim yapmayacam ama ara vermeyi düşünüyorumTesk.ediyorum kuzum bende dünü değerlendirmedim bugünü artik.sen napiyisun
Öyle de tek başına yapılmıyor ki bu işValla kızlar doktorlar gün aşırı dese de yumurtlama zamanında riske atmamak gerekiyor o günlerde hergün olması gerekiyor akıntı varsa hergün devam edin bence. Bende hergün yaparak hamile kalmıştım kime sorsam oda öyle kalmış. Bence hergün olmalı.
Geçsin canm birşey olmaz sen bugünü mutlaka degerlendirCanim degerlendireyim mi degerlendirmeyeyim mi :)) dün aksam bos gecti zaten .. Ay insallah catlamis olur
Benim 14.günüm canim ovulasyon yaptim bugün çift çizgiyi gördüm bende çift günleri değerlendiriyorum 10.12.14.boyle devam yaniBen de adet bittiginden beri gun asiri devam ediyorum. Bugun 12. Gun. Cift gunlerde yapiyorum. Senin kacinci gun
Anladim canim.Benim soldayumurtam gelismis mesela hamile kalsam erkek olmaz mi ? Benim annem hep abimin solda oldugunu soyluyordu. Sol kasigi cok agrimis ve hafif şişmiş .Simdi erkek spermler sicagi seviyor sag tarafta sicak oluyo sicakta dayanabiliuorlar sola yatinca hrmen oluyorlar kızlar soğuk boyle diyorlar
Sende uyandırr hadi gel deÖyle de tek başına yapılmıyor ki bu işeşimin işi yorucu eve çok yorgun perişan halde geliyor gün aşırı zor yapıyoz biz o da 2 aydır önceleri hep kaçırdık yumurtlama gününü koltukta otururken uyuyakalıyo
Ayy insallah gec saatte eve gelmeyizde degerlendiririm :)Geçsin canm birşey olmaz sen bugünü mutlaka degerlendir
Canim zaten erkek yorgunsa hergun de yaparsak verimli olmaz bence. Hem erkeklere de cok zarari olurmus hergun yapmanin. Yipranip erken yaslanirlarms. Bi yerde okumustum.Öyle de tek başına yapılmıyor ki bu işeşimin işi yorucu eve çok yorgun perişan halde geliyor gün aşırı zor yapıyoz biz o da 2 aydır önceleri hep kaçırdık yumurtlama gününü koltukta otururken uyuyakalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?