Biz Bize Yeteriz...

Ben de adet bittiginden beri gun asiri devam ediyorum. Bugun 12. Gun. Cift gunlerde yapiyorum. Senin kacinci gun
Gün aşiri iki gunde bir kez mi? Yani birgun iliski birgun boş mu canim ? Hergün iliski yorucu olsada daha iyi bence ben kizima oyle hamile kalmistim ilk ayda hemde ama simdi ahh ahhh :)))

Gün aşiri iki gunde bir kez mi? Yani birgun iliski birgun boş mu canim ? Hergün iliski yorucu olsada daha iyi bence ben kizima oyle hamile kalmistim ilk ayda hemde ama simdi ahh ahhh :)))
Bi gun yapip bigun yapmamaya gun asiri deniyo. Canim hergun de yorucu oluyo boyle daha iyi diyolar bmde bilmiyorm bide boyle deneyelm dedk

Valla kızlar doktorlar gün aşırı dese de yumurtlama zamanında riske atmamak gerekiyor o günlerde hergün olması gerekiyor akıntı varsa hergün devam edin bence. Bende hergün yaparak hamile kalmıştım kime sorsam oda öyle kalmış. Bence hergün olmalı.

Bide yumurtlama zamanı ağrınız ne taraftaysa o tarafa dönük yatın :) ben hep soluma yatmıştım bilmeden hatta hep solum ağrıyordu

Ben 18. Gun yumurtluyorum. Tahminen. Bugun 12. Gun. Yumurtlamaya daha var galiba.

Bak bunu bilmiyodum:)
Ne taraf agriyorsa o tarafta oluyor yumurta canim o yuzden. :) peki kizlar size birsey sormak istiyorm . sag tarafa yatarsak erkek oluyormus ya ama onu biz belirleyemeyiz ki bizde ne olursa olsun xx kromazomu oluyor. Yani sagda veya solda olmasi cinsiyeti nasil etkiler ki ?

Benim dün ve önceki gün akintim vardi off dün degerlendiremedim ya insallah hayirlisi olur yaa..

Simdi erkek spermler sicagi seviyor sag tarafta sicak oluyo sicakta dayanabiliuorlar sola yatinca hrmen oluyorlar kızlar soğuk boyle diyorlar

Öyle de tek başına yapılmıyor ki bu iş eşimin işi yorucu eve çok yorgun perişan halde geliyor gün aşırı zor yapıyoz biz o da 2 aydır önceleri hep kaçırdık yumurtlama gününü koltukta otururken uyuyakalıyo

Simdi erkek spermler sicagi seviyor sag tarafta sicak oluyo sicakta dayanabiliuorlar sola yatinca hrmen oluyorlar kızlar soğuk boyle diyorlar
Anladim canim.Benim soldayumurtam gelismis mesela hamile kalsam erkek olmaz mi ? Benim annem hep abimin solda oldugunu soyluyordu. Sol kasigi cok agrimis ve hafif şişmiş .

Sende uyandırr hadi gel de
Eee istiyorsanız accuk fedakarlık yapacaksınız yavrucum napalm :) benim eşimin de yorucu gece 12 de aşırı yorgun geliyo ama bi masaja bakar :)))

Canim zaten erkek yorgunsa hergun de yaparsak verimli olmaz bence. Hem erkeklere de cok zarari olurmus hergun yapmanin. Yipranip erken yaslanirlarms. Bi yerde okumustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…