- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Biz 40 yaşındayız tatlım o dediğin 20 li yaşlarda oluyo da bu yaşta masaj yaptınmı hiç kalkamıyon yerindenSende uyandırr hadi gel de
Eee istiyorsanız accuk fedakarlık yapacaksınız yavrucum napalm :) benim eşimin de yorucu gece 12 de aşırı yorgun geliyo ama bi masaja bakar :)))
Ayyy zelihaa öldürcen bir gün beni yaaa :))Sende uyandırr hadi gel de
Eee istiyorsanız accuk fedakarlık yapacaksınız yavrucum napalm :) benim eşimin de yorucu gece 12 de aşırı yorgun geliyo ama bi masaja bakar :)))
Evet canım öyle yorgun olunca tadı olmuyor zaten görev icabı gibi oluyor onuda ben sevmiyorum zaten yiyecek ekmeği varsa gelir kuzum :)Canim zaten erkek yorgunsa hergun de yaparsak verimli olmaz bence. Hem erkeklere de cok zarari olurmus hergun yapmanin. Yipranip erken yaslanirlarms. Bi yerde okumustum.
Ayyy kızlar çok alemsiniz öpüyorum siziAyyy zelihaa öldürcen bir gün beni yaaa :))sende bu cilve varken nasil hamile kalmadin anlamadim :)) ayni bende senin gibiydim. Hamileligimin son gunune kadar evde suslenip gezerdim. Cocuktan sonra pek firsat olmuyor :) bebekken yine ayni suslenirdm simdi kizim uyumuyor
Canım o her ay değişebilir. Benim geçen ay 14. Gündeydi bu ay 18. Günde yumurtladm. Dün çok koyuydu yani ovulasyon nerdeyse diğer çizgiden bile koyuydu. Ben bidaha yapmıcam ne zaman çatlarsa çatlasın. Sende bu günlerde üstüne yoğunlaş bence her gün daha iyi ve ilişkiden önce.eşlere acı kahve içirmek sprmleri hızlandırıyomş sanırımBen 18. Gun yumurtluyorum. Tahminen. Bugun 12. Gun. Yumurtlamaya daha var galiba.
Ayy canim yaa burda muhabbet edince icime bir mutluluk geliyor :)) cok gülüyorm.Benim de bugun 12. Gun degerlendirme gunu. Bu aksam hepimiz is basindayiz
Ayy kızz utandırma beniAyyy zelihaa öldürcen bir gün beni yaaa :))sende bu cilve varken nasil hamile kalmadin anlamadim :)) ayni bende senin gibiydim. Hamileligimin son gunune kadar evde suslenip gezerdim. Cocuktan sonra pek firsat olmuyor :) bebekken yine ayni suslenirdm simdi kizim uyumuyor
Ayy o zaman abla diyim ben arada 20 yaş varmışBiz 40 yaşındayız tatlım o dediğin 20 li yaşlarda oluyo da bu yaşta masaj yaptınmı hiç kalkamıyon yerindenbi oğlumuz var zaten 2. De hayırlı bi zamanda gelir inşaAllah :))
insallah melegin gelecek canim benim teyzesi yer onu :)Ayy kızz utandırma benibende öyleyim süslenir püslenir gezerim :) var valla icraatta var ama melekim gelmedi daha gelir inşallah teyzesi
Oyy inşallah yer yer tabi olsunda bi :)insallah melegin gelecek canim benim teyzesi yer onu :)
Canım oda olabilir ama o ağrı bende de var oturunca bıçak saplanıyor gibi. Her ay aynı olmayabilir yumurtlama tarihin bu senin stresine yediğin şeylere herşeye bağlı. Sen ne olur ne olmaz değerlendir boş geçmeYa kizlar benim aslnda 15. Gun catlardi hep. Korunmayi biraktigimdan beri 17 18 de catliyo. Ama bugun 12. Gun ve kasiklarim agriyo adet olcam gibi. Halbuki cok erken. Anlamadm bugun temzlik yapiyorum ondan mi agridi. Yoksa ben 2 kez mi yumurtluyorum ondan mi anlamadm ben smdi.
Bizde iftardayiz belki tatili misafir de olabilir bugün puffffAyy insallah gec saatte eve gelmeyizde degerlendiririm :)
Zaten degerlendiriyorum adet bittiginden beri. Erken de yumurtlasam tutma ihtimali var gun asiri oldugu icin. Belki temizlikten diyorum. amaaaan neyse. Valla tavuk gibi hissediyorum kndimi. Esime ilk yumurtluyomusum ben falan dedigimde cok gulmustuCanım oda olabilir ama o ağrı bende de var oturunca bıçak saplanıyor gibi. Her ay aynı olmayabilir yumurtlama tarihin bu senin stresine yediğin şeylere herşeye bağlı. Sen ne olur ne olmaz değerlendir boş geçme
Hahahahaah :) bende çok şaşırmıştım ilk öğrendiğimde hahah.:)) eşimde aynı seninki gibi tepki vermiştiZaten degerlendiriyorum adet bittiginden beri. Erken de yumurtlasam tutma ihtimali var gun asiri oldugu icin. Belki temizlikten diyorum. amaaaan neyse. Valla tavuk gibi hissediyorum kndimi. Esime ilk yumurtluyomusum ben falan dedigimde cok gulmustunapiyomussun bidaha soyle diye dalga geciyodu cift sarilimi falan
Canım ben de 16 günde yumurtluyordum bu ay 12. Gün oldu ağrıdan anladım test yaptım pozitif bazen olabiliyorYa kizlar benim aslnda 15. Gun catlardi hep. Korunmayi biraktigimdan beri 17 18 de catliyo. Ama bugun 12. Gu1212n ve kasiklarim agriyo adet olcam gibi. Halbuki cok erken. Anlamadm bugun temzlik yapiyorum ondan mi agridi. Yoksa ben 2 kez mi yumurtluyorum ondan mi anlamadm ben smdi.
Test yapmicam bu ay dedim isler iyice karisti:) oyle batma olmadi da adet olcam gibi kasiklarimCanım ben de 16 günde yumurtluyordum bu ay 12. Gün oldu ağrıdan anladım test yaptım pozitif bazen olabiliyor
Gün aşırı ilişki varmış zaten tatlım boşver yapma test bu ayda oluruna bırak canımTest yapmicam bu ay dedim isler iyice karisti:) oyle batma olmadi da adet olcam gibi kasiklarim
Ben evdeyim bu aksam ohhBizde iftardayiz belki tatili misafir de olabilir bugün puffffher ay birşey cikiyo ya
Aynen güya biz takmiyorduk degil miTest yapmicam bu ay dedim isler iyice karisti:) oyle batma olmadi da adet olcam gibi kasiklarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?