Biz Bize Yeteriz...

Sende uyandırr hadi gel de
Eee istiyorsanız accuk fedakarlık yapacaksınız yavrucum napalm :) benim eşimin de yorucu gece 12 de aşırı yorgun geliyo ama bi masaja bakar :)))
Biz 40 yaşındayız tatlım o dediğin 20 li yaşlarda oluyo da bu yaşta masaj yaptınmı hiç kalkamıyon yerinden bi oğlumuz var zaten 2. De hayırlı bi zamanda gelir inşaAllah :))

Sende uyandırr hadi gel de
Eee istiyorsanız accuk fedakarlık yapacaksınız yavrucum napalm :) benim eşimin de yorucu gece 12 de aşırı yorgun geliyo ama bi masaja bakar :)))
Ayyy zelihaa öldürcen bir gün beni yaaa :)) sende bu cilve varken nasil hamile kalmadin anlamadim :)) ayni bende senin gibiydim. Hamileligimin son gunune kadar evde suslenip gezerdim. Cocuktan sonra pek firsat olmuyor :) bebekken yine ayni suslenirdm simdi kizim uyumuyor

Canim zaten erkek yorgunsa hergun de yaparsak verimli olmaz bence. Hem erkeklere de cok zarari olurmus hergun yapmanin. Yipranip erken yaslanirlarms. Bi yerde okumustum.
Evet canım öyle yorgun olunca tadı olmuyor zaten görev icabı gibi oluyor onuda ben sevmiyorum zaten yiyecek ekmeği varsa gelir kuzum :)

Ayyy kızlar çok alemsiniz öpüyorum sizi

Ben 18. Gun yumurtluyorum. Tahminen. Bugun 12. Gun. Yumurtlamaya daha var galiba.
Canım o her ay değişebilir. Benim geçen ay 14. Gündeydi bu ay 18. Günde yumurtladm. Dün çok koyuydu yani ovulasyon nerdeyse diğer çizgiden bile koyuydu. Ben bidaha yapmıcam ne zaman çatlarsa çatlasın. Sende bu günlerde üstüne yoğunlaş bence her gün daha iyi ve ilişkiden önce.eşlere acı kahve içirmek sprmleri hızlandırıyomş sanırım

Ayy kızz utandırma beni bende öyleyim süslenir püslenir gezerim :) var valla icraatta var ama melekim gelmedi daha gelir inşallah teyzesi

Biz 40 yaşındayız tatlım o dediğin 20 li yaşlarda oluyo da bu yaşta masaj yaptınmı hiç kalkamıyon yerinden bi oğlumuz var zaten 2. De hayırlı bi zamanda gelir inşaAllah :))
Ayy o zaman abla diyim ben arada 20 yaş varmış
Hahaha iyi güldüm ama yaa hiç kalkamıyo yernden
Napalım ablacım müsait zamanlarda artık

Ya kizlar benim aslnda 15. Gun catlardi hep. Korunmayi biraktigimdan beri 17 18 de catliyo. Ama bugun 12. Gun ve kasiklarim agriyo adet olcam gibi. Halbuki cok erken. Anlamadm bugun temzlik yapiyorum ondan mi agridi. Yoksa ben 2 kez mi yumurtluyorum ondan mi anlamadm ben smdi.

Canım oda olabilir ama o ağrı bende de var oturunca bıçak saplanıyor gibi. Her ay aynı olmayabilir yumurtlama tarihin bu senin stresine yediğin şeylere herşeye bağlı. Sen ne olur ne olmaz değerlendir boş geçme

Zaten degerlendiriyorum adet bittiginden beri. Erken de yumurtlasam tutma ihtimali var gun asiri oldugu icin. Belki temizlikten diyorum. amaaaan neyse. Valla tavuk gibi hissediyorum kndimi. Esime ilk yumurtluyomusum ben falan dedigimde cok gulmustu napiyomussun bidaha soyle diye dalga geciyodu cift sarilimi falan

Hahahahaah :) bende çok şaşırmıştım ilk öğrendiğimde hahah.:)) eşimde aynı seninki gibi tepki vermişti

Canım ben de 16 günde yumurtluyordum bu ay 12. Gün oldu ağrıdan anladım test yaptım pozitif bazen olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…