Biz Bize Yeteriz...

Adetliyken takmıcam demek kolay valla benim 12 güncük kaldı adetime ne çabuk geçmiş zaman anlamadım :)
Ben akıntıyı açıklamak için test yaptım zaten ilişkiye devam ediyorum sıkıntı yok amaa bu aydan benimde ümidim yok adetin 3. Günü hormon baktırmaya gitçem nasip olursa..

Kızlar hacamatı bilen var mı???
Burda bi arkadaş paylaşmış hacamat yaptırdıktan sonra hamile kalmış. Rahimdeki yumurtalıklardaki intihabı çıkarıyomş hacamat.
Ben sadece hamilelik için değilde pis kanı atmak içinde düşünmüyo değilim.

Duydum. Tüylerimi urperten bi uygulama. Gercek diyolar. Ama ben de o cesaret yok. Dusuncesi bile korkutuyo beni

Duydum. Tüylerimi urperten bi uygulama. Gercek diyolar. Ama ben de o cesaret yok. Dusuncesi bile korkutuyo beni
Başta bende korktum canım hatta eşim ben yaptırcam dediğinde olmaz ben seni kesmelerine dayanamam ya bişey olursa demiştim kendime düşünmeden önce :)
Ama faydası çok fazla. Bütün herşeye iyi geliyo.
Ama hijyenik ortamda, bilen birinin yapması lazım. Bide ağzında Allâh kelamı olan biri.. Yoksa güvenemem ben.

Benim kuzenim cok hastalandi gecen yil. Emes hastaligi olabilir dediler. Ama o kdr tahlil emar hicbiai cikmiyodu. Iatanbul ankara izmit bisuru doktora gitti tahliller. Emesten suphelendi hepsi. Bi hacamat yaptirdi sonra doktora gitti hicbisi kalmadi. Gecti hastalik. Yani doğru muhtemelen. Efendimizin de yaptirdigini soyluyolar. Ama cesaret edemiyorum bn

Ayy Allâhm şifasını vermiş inşallah daha da nasip etmez bir daha. Evet bende bunun gibi bir sürü örnek duymuştum ama gebeliğe etkisini yeni gördüm. En son çare mi desek :)

Ayy Allâhm şifasını vermiş inşallah daha da nasip etmez bir daha. Evet bende bunun gibi bir sürü örnek duymuştum ama gebeliğe etkisini yeni gördüm. En son çare mi desek :)
Ayy bende biliyorum onu ve korkuyorm. O andan degilde hemen gecmiyor acisi ondan korkuyorm :))) yoksa benim düşüncem dogum ypan bir kadin butun zorluklari aşar gibi geliyor .. Dogum sancisi gibi birsey ben hayatimda gormedim :))))

Bu arada kizlar akintim olduguna bu kadar sevinecegim aklima hic aklima gelmezdi :)) gecen ay adet olana kadar kupkurupdu. Bu ay üç üncü gün bugün akintim var tamda yumurtlama akintisi insallah catlamistir :))

Bende duydum canm bazilari kanli hacamat yapiyo bazilari sadece bardak vurduruyor ama yapan kişi iyi olmali kanli olan bence riskli bilen biri yapmali

Ayy bende biliyorum onu ve korkuyorm. O andan degilde hemen gecmiyor acisi ondan korkuyorm :))) yoksa benim düşüncem dogum ypan bir kadin butun zorluklari aşar gibi geliyor .. Dogum sancisi gibi birsey ben hayatimda gormedim :))))
Bende düşük sancısı gibi bişey hiç görmedim canım koptu sanki kalbim söküldü bayılcak gibiydim her an. Bencede katlanılacak bişey sonunda da bi melek varsa :)

Bende duydum canm bazilari kanli hacamat yapiyo bazilari sadece bardak vurduruyor ama yapan kişi iyi olmali kanli olan bence riskli bilen biri yapmali
Canım önemli olan kanlı olan zaten hacamat kanlı olana deniyor. Kansız olana kupa tutma deniliyor :)
İyice araştırıp yaptırmak lazım zaten canım öyle her yaparım diyene değil :)

Bu arada kizlar akintim olduguna bu kadar sevinecegim aklima hic aklima gelmezdi :)) gecen ay adet olana kadar kupkurupdu. Bu ay üç üncü gün bugün akintim var tamda yumurtlama akintisi insallah catlamistir :))
Ayy kuzum kıyamam ben sana hiç :) senle biz aynıyız resmen btnem yaa. Geçen ay bende kupkuruydum bu ay uzun gelen regl ve akıntı bende de oldu :)

Kizlar baya belirgin klasik agrim var yürürken otururken ilk defa bu kadar fazla hissediyorum bugünü degerlendirmeliyim ama zor görünüyor
Canm sanırım o çatlarken oluyo bende hissediyorum birden oturunca falan bıçak batıyomuş gibi falan. Değerlendirmeye çalış canm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…