Biz Bize Yeteriz...

Kasik agrim vardi ve değerlendirdim:) kasik agrim bugün yok galiba :) 10.12.14. Gunleri değerlendirmiş bulunuyorum ilk defa bu kadar istikrarlı ilerliyorum :) durmak yok yola devam dusa hemen girmek zorunda olduğumdan inş.engel olmuyordur. Elimde bitanecik ovulasyon testi kaldi bugün yapacagim bakalim çizgi ne alemde inş.hepimiz bu ay kavusuruz bebislere

Son düzenleme:
Kizlar nerelerdesiniz??? Bizim tipik çökmüş ovulasyon testi yaptim siliklesmis son testin bu arada. Acaba bugunudemi degerlendirsem ovulasyonla hamile kalanlarin yazdiklarini okuduğum kadarıyla çift çizgiyi gördükten sonra ya iki günü yada uç günü arka arkaya değerlendirmişler

Eklentiler

• 1466330278117-684196090.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 21
Catlamis canim degerlendirebilirsen degerlendir

Çatladıktan sonrasıda çok önemli canım değerlendirmelisin inşaAllah

Ben uyuyoduuummm
Yumurtan çatlamış canım bu gece, yarın gece mutlaka değerlendir. Bide hemen kalkmaman gerekli en az yarım saat yatman lazım.
Benim ağrı hala devam ediyor dünden beri sol daha çok ağrıyor ben sola yatıyorum genelde ondan mı acaba

Bu arada ne zamandır yazcam yazcam unutuyorum kızlar.
Ben ilişkiden sonra elimle kalbime doğru karnıma masaj yapıyorum çok bastırmadan tabi. İnternette okumuştum elimiz sıcak olduğundan spermler sıcağı hissediyomuş daha hızlı hareket ediyolarmış sanırım bide annesini hissediyo herhalde
Ben bunu yaptığım ay gerçekten hamile kalmıştım belki etkisi vardır, denemeye değer dedim.

Kızlar toplanın bakem kimler burda?
Herkes babalar gününü mü kutluyo yoksa :)
Sizinde içiniz eşinizi hala baba yapamadığınız için buruk muuuu

Yaaa aynen buruk icim benim ama napalim. Bzde anneler gununde oyleydik. Benim gelecek ay dogumgunum. Belki hediyem olur bebegim
İnsallah canim :),sen de mi temmuzda dogdun :) kacinda ? İnsallah hayirlisiyla bu topigimizde de tek tek.hepimiz ayni zamanda hamile kaliriz :)

Bende bende temmuzcuyum :) benimde 24 Temmuz doğm günüm inşallah meleklerimizle gireriz yeni yaşımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…