- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Valla canmnramazanlik olduğundan aksam iftardaydik gece geç geliniyor malum inş.zarar olmuyordurAyy masallah dun aksam bayağı deprem olmusyola devam kizlar S Sessiz_sedasiz hemen dus yapmak iyi degil en az bi saat kalman lazim
Catlamis canim degerlendirebilirsen degerlendirKizlar nerelerdesiniz??? Bizim tipik çökmüşovulasyon testi yaptim siliklesmis son testin bu arada. Acaba bugunudemi degerlendirsem ovulasyonla hamile kalanlarin yazdiklarini okuduğum kadarıyla çift çizgiyi gördükten sonra ya iki günü yada uç günü arka arkaya değerlendirmişler
Çatladıktan sonrasıda çok önemli canım değerlendirmelisin inşaAllahKizlar nerelerdesiniz??? Bizim tipik çökmüşovulasyon testi yaptim siliklesmis son testin bu arada. Acaba bugunudemi degerlendirsem ovulasyonla hamile kalanlarin yazdiklarini okuduğum kadarıyla çift çizgiyi gördükten sonra ya iki günü yada uç günü arka arkaya değerlendirmişler
Gunasiri daha iyi diyorlar ama canm bence de değerlendirelim sansa birakmayayimÇatladıktan sonrasıda çok önemli canım değerlendirmelisin inşaAllah
Gün aşırı daha iyi evet ama çatladıktan sonrasıda çok önemli canım bi kere üstüste olsun sonra yine gün aşırıya dönersinizGunasiri daha iyi diyorlar ama canm bence de değerlendirelim sansa birakmayayim
Ay inş.canm aksama umarim bir firsat dogarCatlamis canim degerlendirebilirsen degerlendir
Dimi bence de canm inş hayirlisiyla olsun artik yaGün aşırı daha iyi evet ama çatladıktan sonrasıda çok önemli canım bi kere üstüste olsun sonra yine gün aşırıya dönersiniz
Ben uyuyoduuummmKizlar nerelerdesiniz??? Bizim tipik çökmüşovulasyon testi yaptim siliklesmis son testin bu arada. Acaba bugunudemi degerlendirsem ovulasyonla hamile kalanlarin yazdiklarini okuduğum kadarıyla çift çizgiyi gördükten sonra ya iki günü yada uç günü arka arkaya değerlendirmişler
Valla bilmiyorum canim umarim degerlendirebilirimBen uyuyoduuummm
Yumurtan çatlamış canım bu gece, yarın gece mutlaka değerlendir. Bide hemen kalkmaman gerekli en az yarım saat yatman lazım.
Benim ağrı hala devam ediyor dünden beri sol daha çok ağrıyor ben sola yatıyorum genelde ondan mı acaba
İnşallah canımValla bilmiyorum canim umarim degerlendirebilirim
Yaaa aynen buruk icim benimKızlar toplanın bakem kimler burda?
Herkes babalar gününü mü kutluyo yoksa :)
Sizinde içiniz eşinizi hala baba yapamadığınız için buruk muuuu
İnsallah canim :),sen de mi temmuzda dogdun :) kacinda ? İnsallah hayirlisiyla bu topigimizde de tek tek.hepimiz ayni zamanda hamile kaliriz :)Yaaa aynen buruk icim benimama napalim. Bzde anneler gununde oyleydik. Benim gelecek ay dogumgunum. Belki hediyem olur bebegim
17 temmuz canim:) sen de miİnsallah canim :),sen de mi temmuzda dogdun :) kacinda ? İnsallah hayirlisiyla bu topigimizde de tek tek.hepimiz ayni zamanda hamile kaliriz :)
Ahh insallah. Ama yine olmucak gibi bi his var icimdeBende bende temmuzcuyum :) benimde 24 Temmuz doğm günüm inşallah meleklerimizle gireriz yeni yaşımıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?