- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Ben zaten pek olcak gözüyle bakmıyorum canm olmazsa üzülmücem o kadar çok :)Ahh insallah. Ama yine olmucak gibi bi his var icimde
Ilk kez duzenli iliski yasiyoruz. 10 dk ayaklarimi dikip 1 saatte kalkmadan yatiyorum. Eskiden iliskiden snra 10 dk yatip kalkar dus alirdim. Ve spermlerin aktigini gorurdm. Smdi ertesi gun akiyo. Yani daha cok icerde kaliyo. ama bilmiyorum ya.
Evet canim tabiki olcagi varsa bi sekilde olur. Ama umut dunyasi işteCanim hemen kalkmaman tabiki avantaj ama olcagi varsa hemen wc yede gitsen oluyo spiralle bile hamile kalanlar var dimi vajinadan bi miktar cikmasi normal illakide cikar ama ileri hareketliler coktan kendi yollarinda ilerliyolar uzulme :)
Bence 16 18 19 daha mantıklı canım. Tam 18 de sperm birikmiş olur.Kizlar hani gun asiri iliski dedik ya. Smdi 14. Gun 16. Gun 18. Gun iliski olcak ya . Benim takvim uygulamasi 18. Gun gosteriyo yumurtlamayi. Smdi ben 14 16 18 20 mi yapicam? Yoksa 14 16 17 18 19 mu yapayim? Ya da 14 16 18 19 mu yapayim napaym bilemedm.
Zelihada temmuz canim :) benim eşimde temmuz :))17 temmuz canim:) sen de mi
Bende dwgerlendiremedim ve degerlendiremeyecegim canim cok fena agrm var. Doktor üşütmüş olabilirsin dedi ;(Gunaydin kizlar dünü degerlendiremedim
Uzulme canim yaa. Bi bebegin var hic olmazsa. Ben daha anneligi tadamadim. Oyle dusunme sen.Kizlaaarrrrr ben pess ettim hamile kalamiyorm( doktor yine pkolusun dedii ( gecen sefer gordugu yumurtayi bu kez gorememis catlamis da olabilir ama zor hamile kalman dedi ( yoruldum ciktigimdan beri agliyrm. ((
Ay geçmiş olsun canm dikkat et valla dun testin siliklesmisti değerlendirse iyi olacakti ama kocaman sinir oldum :) bugün kesin ama :)Bende dwgerlendiremedim ve degerlendiremeyecegim canim cok fena agrm var. Doktor üşütmüş olabilirsin dedi ;(
Canm düzensiz adet görme yani yumurtlama her ay olmuyor alto ayda uç ayda bir felan oda doğal olarak hamile kalmayi engelliyorKizlar pko nedir ya
Yani her ay adet goren biri pko lu degilim diyebilir mi? Sonucta dollenmeye yumurta sonucu adet oluyoruz ya. Bn her ay muhakkak olurmCanm düzensiz adet görme yani yumurtlama her ay olmuyor alto ayda uç ayda bir felan oda doğal olarak hamile kalmayi engelliyor
Valla canm ben int baktim düzensiz adet görme felan yazıyordu ayrintisini bilemeyecegimYani her ay adet goren biri pko lu degilim diyebilir mi? Sonucta dollenmeye yumurta sonucu adet oluyoruz ya. Bn her ay muhakkak olurm
Bizde de öyle canm Rabbimin dilemesi gerekiyor vardır bir hayir.bol bol dua edelim burada hepimiz seninle ayni durumdayiz düzenli adet görüyorum yumurtlama günlerini hesaplayabiliyorum fakat bebeğim gelmiyor bu süreç beni de cok uzuyor simdi bayramda memlekete gideceğim herkeste bebek muhabbetiYa anlamiyorum. Bnm butun sulalem streslidir. stres genetik bizde. Herkes ince fikirlidir . O yuzden ileri yaslarda herkes kalp hastasi olur. ama bi tane bile cocugu olmayan yok. hemde herkes hemen hamile kaliyo. Ikincileri bile hemen oldu. Esim tarafinda da cocugu olmayan yok. Niye olmuyo anlamiyorum gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?