Biz Bize Yeteriz...

Ilk kez duzenli iliski yasiyoruz. 10 dk ayaklarimi dikip 1 saatte kalkmadan yatiyorum. Eskiden iliskiden snra 10 dk yatip kalkar dus alirdim. Ve spermlerin aktigini gorurdm. Smdi ertesi gun akiyo. Yani daha cok icerde kaliyo. ama bilmiyorum ya.

Ilk kez duzenli iliski yasiyoruz. 10 dk ayaklarimi dikip 1 saatte kalkmadan yatiyorum. Eskiden iliskiden snra 10 dk yatip kalkar dus alirdim. Ve spermlerin aktigini gorurdm. Smdi ertesi gun akiyo. Yani daha cok icerde kaliyo. ama bilmiyorum ya.

Canim hemen kalkmaman tabiki avantaj ama olcagi varsa hemen wc yede gitsen oluyo spiralle bile hamile kalanlar var dimi vajinadan bi miktar cikmasi normal illakide cikar ama ileri hareketliler coktan kendi yollarinda ilerliyolar uzulme :)

Canim hemen kalkmaman tabiki avantaj ama olcagi varsa hemen wc yede gitsen oluyo spiralle bile hamile kalanlar var dimi vajinadan bi miktar cikmasi normal illakide cikar ama ileri hareketliler coktan kendi yollarinda ilerliyolar uzulme :)
Evet canim tabiki olcagi varsa bi sekilde olur. Ama umut dunyasi işte

Kizlar hani gun asiri iliski dedik ya. Smdi 14. Gun 16. Gun 18. Gun iliski olcak ya . Benim takvim uygulamasi 18. Gun gosteriyo yumurtlamayi. Smdi ben 14 16 18 20 mi yapicam? Yoksa 14 16 17 18 19 mu yapayim? Ya da 14 16 18 19 mu yapayim napaym bilemedm.

Bence 16 18 19 daha mantıklı canım. Tam 18 de sperm birikmiş olur.
Counrty nin dediği gibi o saniyede olan bişey ama biz riske atmak istemiyoruz. Bide o bi seferde hamile kalanların aklında bebek düşüncesi olmadığından stres yok yumurta sağlam hoop oluveriuyo hemen. Bizde aşırı stresten yumurta düzgün gelişmiyo birkere.

Kizlaaarrrrr ben pess ettim hamile kalamiyorm ( doktor yine pkolusun dedii ( gecen sefer gordugu yumurtayi bu kez gorememis catlamis da olabilir ama zor hamile kalman dedi ( yoruldum ciktigimdan beri agliyrm. ((

Kizlaaarrrrr ben pess ettim hamile kalamiyorm ( doktor yine pkolusun dedii ( gecen sefer gordugu yumurtayi bu kez gorememis catlamis da olabilir ama zor hamile kalman dedi ( yoruldum ciktigimdan beri agliyrm. ((
Uzulme canim yaa. Bi bebegin var hic olmazsa. Ben daha anneligi tadamadim. Oyle dusunme sen.

Ya anlamiyorum. Bnm butun sulalem streslidir. stres genetik bizde. Herkes ince fikirlidir . O yuzden ileri yaslarda herkes kalp hastasi olur. ama bi tane bile cocugu olmayan yok. hemde herkes hemen hamile kaliyo. Ikincileri bile hemen oldu. Esim tarafinda da cocugu olmayan yok. Niye olmuyo anlamiyorum gercekten.

Bizde de öyle canm Rabbimin dilemesi gerekiyor vardır bir hayir.bol bol dua edelim burada hepimiz seninle ayni durumdayiz düzenli adet görüyorum yumurtlama günlerini hesaplayabiliyorum fakat bebeğim gelmiyor bu süreç beni de cok uzuyor simdi bayramda memlekete gideceğim herkeste bebek muhabbeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…