- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Ayy sorma her gittigimz yerde bebek konusu acilcak. Hadi daha yokmu. Hadi kirada degilsinz borcunuz yok neyi bekliyonz. yapin siz nolcak. Ayyyy el opmeye gidiyoz gunaha sokuyolar daha cok insani.Bizde de öyle canm Rabbimin dilemesi gerekiyor vardır bir hayir.bol bol dua edelim burada hepimiz seninle ayni durumdayiz düzenli adet görüyorum yumurtlama günlerini hesaplayabiliyorum fakat bebeğim gelmiyor bu süreç beni de cok uzuyor simdi bayramda memlekete gideceğim herkeste bebek muhabbeti
Ayyyy icim karardi.
Aynen canm zaman ini bekliyor demek ki ben 10.12.14. Günleri değerlendirdi dun 15. Gunumdu değerlendirebilen cok iyi olacaktı ovulasyon testin siliklesmisti.inş.bugün degerlendrebilirim gerisi artik rabbine kalmis üstelik tam bayrama geliyor hastaligim 4 temmuzAyy sorma her gittigimz yerde bebek konusu acilcak. Hadi daha yokmu. Hadi kirada degilsinz borcunuz yok neyi bekliyonz. yapin siz nolcak. Ayyyy el opmeye gidiyoz gunaha sokuyolar daha cok insani.
Bnm 8 temmuz adet tarihi. Bayram snrasi. Canim uzulme. Belki de tutar oncesnden. Sonucta spermlr canli kaliyo ya icerde bi muddet. Bnm de bugun 14. Gun. Aksam iftara gitcez. Esim de gunduzcu bu hafta sabah 5bucukta gidiyo oglen 3 bucukta geliyo. cok uykusuz olcak yani aksama. Insallah degerlendiririzAynen canm zaman ini bekliyor demek ki ben 10.12.14. Günleri değerlendirdi dun 15. Gunumdu değerlendirebilen cok iyi olacaktı ovulasyon testin siliklesmisti.inş.bugün degerlendrebilirim gerisi artik rabbine kalmis üstelik tam bayrama geliyor hastaligim 4 temmuz
İnş.canm eslerede birşey diyemiyoruz yoğun calisiyorlar bencillik yapmak istemiyorum ben ama ayda bir iki günüde kacirmak istemiyorumBnm 8 temmuz adet tarihi. Bayram snrasi. Canim uzulme. Belki de tutar oncesnden. Sonucta spermlr canli kaliyo ya icerde bi muddet. Bnm de bugun 14. Gun. Aksam iftara gitcez. Esim de gunduzcu bu hafta sabah 5bucukta gidiyo oglen 3 bucukta geliyo. cok uykusuz olcak yani aksama. Insallah degerlendiririz
benim kayınvalidemde 7 ay sonra hamile kalmış.Allaha ssukur bir kizim var. Ama ust uste hastalik olunca ve polikistlik olunca moralim bozuluyor. Gecen gittigimde temiz ve yumurtan gelismis dedi simdi yumurta yok hamile kalamazsn diyo sonradan da belki catlamistir ama bakalim sonucta ne cikiyr dedi. Sonuca bakamiyorm sinir krizi gecircem simdi._Ravzaa_ canim uzulme. Bnm kv 2 3 ayda bi adet olurmus hep. 7 aylik evliyken hamile kalms esime. Olur yani rabbim ol dedikten sonra
Takilma canm o doktor birşey bilmiyor içinin rahatlaması için başka bir doktora gidersinbenim kayınvalidemde 7 ay sonra hamile kalmış.Allaha ssukur bir kizim var. Ama ust uste hastalik olunca ve polikistlik olunca moralim bozuluyor. Gecen gittigimde temiz ve yumurtan gelismis dedi simdi yumurta yok hamile kalamazsn diyo sonradan da belki catlamistir ama bakalim sonucta ne cikiyr dedi. Sonuca bakamiyorm sinir krizi gecircem simdi.
Ayy kuzucum sende dağıt aklını farklı yöne çek ne bilim unutturmaya çalış bebek fikrini söyle bi bebişimiz olsaydı onu görünce herşeyi unuturdn hiç bişeyi umursamazdın falan de masaj yap dibindn ayrılma parfüm sık kokunu alsın, parfüm çok etkilidir bak dikkat et ona :) pes etmek yokkk aynenn devamm bende dün gece değerlendiremedim evde değildik sahuru dışarda yaptıkKizlar kociş eve geldi moral bozuk biri arabaya vurmuşbizim bugünde boş
Neden kendine bunu yapıyosun? Sadece kendini değil eşini de etkiliyosun farkında mısın? Eşinde üzülüyodur sen üzülüyosun diye bi kat daha üzülüyodur. Herkesin hemen çocuğu olacak diye bişey yok görüyoruz. Benim etrafımda herkes ya doğurdu ya hamile hatta benden 2 ay önce hamile kalan bi kuzenim doğurdu. Ben kürtaj oldum. Nasip yni bu iş. Böyle yaparak anca kendine ailene yuvana zarar verir, bebeğinin gelmesini ertelersin. Kendine ve eşine şu soruyu sor.Kizlar. Ben degerlendirdim bugunu de. Ama moralm bozuldu cok . Bi akraba vardi arkadas ayni zamanda. Bnden 1 yil o ce evlenmisti. Hamile degildi daha. Nette bi paylasm yapms hamile olduguna dair. Kucukler bide benden. Onun adina seviniyorum ama kndm icin ck uzuluyorum. Iliskide aglicaktm nerdeyse.benim bebegim yok olmuyo . Umitsizlik tavan. esim takma diyo ama yapamiyorum. Gerckten au an cok kotuyum
Inan cok cabaliyorum takmamak icin. Ama olmuyo. Cok tuhaf bi durumNeden kendine bunu yapıyosun? Sadece kendini değil eşini de etkiliyosun farkında mısın? Eşinde üzülüyodur sen üzülüyosun diye bi kat daha üzülüyodur. Herkesin hemen çocuğu olacak diye bişey yok görüyoruz. Benim etrafımda herkes ya doğurdu ya hamile hatta benden 2 ay önce hamile kalan bi kuzenim doğurdu. Ben kürtaj oldum. Nasip yni bu iş. Böyle yaparak anca kendine ailene yuvana zarar verir, bebeğinin gelmesini ertelersin. Kendine ve eşine şu soruyu sor.
Bi çocuğumuz olmazsa, ben, biz her zaman mutlu olabilir miyiz? Cevabına göre hareket et canım.
Aynen canim benim bi kizim var ama olmama psikolojisi ayni. Kizimdan sonra esimin kucaginda ilk defa bebek gordm ve o kadar uzuldm ki ... Anlatamam. Devamli hastayim stresten mi bilmiyrm. Artik utaniyrm eşime hastayim midem bulaniyor filan demeye. Gercekten zor cok zor ..Inan cok cabaliyorum takmamak icin. Ama olmuyo. Cok tuhaf bi durum
Artik bi hastalik gibi oldu takinti. Aslnda abimler var 2 tane. Biri 4 yillik evli daha yeni dusunmeye basladilar bebek. Biri 7 aylik evli bu yaz dusunmeye baslicaklarms.bi abim 34 yasinda. Biri 31 bn 25.onlar benden daha buyuk . Bn 24te evlendm. Onlar 31de. 1 yillik evliyim takiyorum kafaya. Halbuki esimle yasitiz. Ama onlarin umrunda degil. Eminim onlarin bnden once olucak. Bn kac aydir ugrasiyorum olmadi. Onlar takmadigi icin hemen oluverirAynen canim benim bi kizim var ama olmama psikolojisi ayni. Kizimdan sonra esimin kucaginda ilk defa bebek gordm ve o kadar uzuldm ki ... Anlatamam. Devamli hastayim stresten mi bilmiyrm. Artik utaniyrm eşime hastayim midem bulaniyor filan demeye. Gercekten zor cok zor ..takmamak nasil olur ki nasil aklimdan atarim bilmiyrm. Bakmayacagim birseylere diyrm bi bakmisim yine arastiriyrm.
Aynen oyle canim hastalik gibi oldu .. Oysa bebek istemezken her ay duzenli adet goruyordm :) simdi bakalim olaxak miyim gunumde. Bugun benden lucuk bir arkadasi gordm.hastanede hayirdir dedim ne rahatsizligin var hamileyim dort aylik dedi ben sok oldum . benden sonra evlendi benim kizimdan kucuk bebegi ve istemeyerek oldu calismaya baslayacaktm dedi. Adetleri duzensiz diye takmamis basta sonra bi bakmis ki hamile .. Bende neden boyle olmuyor anlamiyorm. İstemeyenim cocugu olur isteyenin olmaz .Artik bi hastalik gibi oldu takinti. Aslnda abimler var 2 tane. Biri 4 yillik evli daha yeni dusunmeye basladilar bebek. Biri 7 aylik evli bu yaz dusunmeye baslicaklarms.bi abim 34 yasinda. Biri 31 bn 25.onlar benden daha buyuk . Bn 24te evlendm. Onlar 31de. 1 yillik evliyim takiyorum kafaya. Halbuki esimle yasitiz. Ama onlarin umrunda degil. Eminim onlarin bnden once olucak. Bn kac aydir ugrasiyorum olmadi. Onlar takmadigi icin hemen oluverir
Nasip tabiki ama. Aslinda tum sorularimiIn cevabinda bebegin gelme vakti degil demekki var. Yani olcagi varsa bisekilde oluyo. Bz sabirsizlaniyoruz. Tamam . Bunlri biliyoruz hatta herkesten iyi biliyoruz. Ama napalim. Takmadan durulmuyoAynen oyle canim hastalik gibi oldu .. Oysa bebek istemezken her ay duzenli adet goruyordm :) simdi bakalim olaxak miyim gunumde. Bugun benden lucuk bir arkadasi gordm.hastanede hayirdir dedim ne rahatsizligin var hamileyim dort aylik dedi ben sok oldum . benden sonra evlendi benim kizimdan kucuk bebegi ve istemeyerek oldu calismaya baslayacaktm dedi. Adetleri duzensiz diye takmamis basta sonra bi bakmis ki hamile .. Bende neden boyle olmuyor anlamiyorm. İstemeyenim cocugu olur isteyenin olmaz .
Burdanda anlıyoruz ki bu nazlı bebişler biz istediğimiz zaman değil, onlar istediği zaman geliyorlar. Olmasa da olur dediğimiz an bi bakıcaz pozitifler sırıtıyo olacak bize.Aynen oyle canim hastalik gibi oldu .. Oysa bebek istemezken her ay duzenli adet goruyordm :) simdi bakalim olaxak miyim gunumde. Bugun benden lucuk bir arkadasi gordm.hastanede hayirdir dedim ne rahatsizligin var hamileyim dort aylik dedi ben sok oldum . benden sonra evlendi benim kizimdan kucuk bebegi ve istemeyerek oldu calismaya baslayacaktm dedi. Adetleri duzensiz diye takmamis basta sonra bi bakmis ki hamile .. Bende neden boyle olmuyor anlamiyorm. İstemeyenim cocugu olur isteyenin olmaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?