- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Amin canim bu arada az kalmis bata. Hayirlisi diyoruz dua ediyoruz ya nasip diyoruz ama gamsiz olamiyoruz napalim.Burdanda anlıyoruz ki bu nazlı bebişler biz istediğimiz zaman değil, onlar istediği zaman geliyorlar. Olmasa da olur dediğimiz an bi bakıcaz pozitifler sırıtıyo olacak bize.
Ümid etmesek bile beynimizin bi yerinde hep acabalar dolaşıyor. Sinir bozucu ama napalım.. Anca beynimizi çok meşgul edecek bi.durum olması lazım ki ben bu ay diyete taktım kafayı :) inan 9 gün kalmş regle daha dün baktım gördüm. Akıntılar, ağrılar sancılar hep var tabi..
Bazen benide ümitsizlik kaplıyor. Olmayacak galiba diye. Sonra olmazsa olmaz vardır rabbimin bi bildiği diyorum. Sonuçta Allâhtan istediğimiz bütün dualar birgün kabul olurmuş, bu dünyada olmasa da ahirette. O yüzden çokta dert etmemek gerek.. İnşallah olmasa bile sabrederiz rabbim mükafatını ahirette verir. İnşallah evlatlarımız ile olmaz imtihanımız..
Öyle canım aklımızda hep deli sorular. Yaa ilişkiden sonra ağrı yaşıyo musunuz inceden. Ben bikaç gündür yaşıyorum yaa ve bütün gün sürüyo hafif hafif. Genelde gerilince falan batar giriyo sanki. Üşüttüm mü bende acabaAmin canim bu arada az kalmis bata. Hayirlisi diyoruz dua ediyoruz ya nasip diyoruz ama gamsiz olamiyoruz napalim.
Benim yumurtlama gunum gelmedi daha ama anlamadigim bi sizi oluyo iliski sonrasi. Gun icinde de igne batmasi gibi hafif bi sizi oluyo ama bu aralar temzlk de yaptm hc dikkat etmedm kndime. Belki de dedigin gbi usuttum bilmiyorum. su an bile sag kasigim batiyo nefes alip verirken. Hatta tam kasik da dedil. Kasigin biraz daha ustu. Ama daha yumurtlama gelmedi diye pek umursamiyorum. tabi bilmiyorum erken yumurtlama olduysa bilemem.Öyle canım aklımızda hep deli sorular. Yaa ilişkiden sonra ağrı yaşıyo musunuz inceden. Ben bikaç gündür yaşıyorum yaa ve bütün gün sürüyo hafif hafif. Genelde gerilince falan batar giriyo sanki. Üşüttüm mü bende acaba
Kizlar benimde tam rahimde oluyor agrim. Otururken bile agriyor aciyor karnim . doktor üşütmüşsün dedi. Acaba üşüttümde eski dikiş yerlerim mi agriyor ki olabilir mi ?, agir kaldirinca da agriyor direk rahmim sonra bekle ki gecsinBenim yumurtlama gunum gelmedi daha ama anlamadigim bi sizi oluyo iliski sonrasi. Gun icinde de igne batmasi gibi hafif bi sizi oluyo ama bu aralar temzlk de yaptm hc dikkat etmedm kndime. Belki de dedigin gbi usuttum bilmiyorum. su an bile sag kasigim batiyo nefes alip verirken. Hatta tam kasik da dedil. Kasigin biraz daha ustu. Ama daha yumurtlama gelmedi diye pek umursamiyorum. tabi bilmiyorum erken yumurtlama olduysa bilemem.
Dogum yerleri agri yaparms usutunce canim. Da bizim agrilar ne agrisi bilmiyorum. herkesin bi agriai varmia ama belirtileri o kdr soyledk ki gecen ay bu ay agzini acmaya korkuyorum.Kizlar benimde tam rahimde oluyor agrim. Otururken bile agriyor aciyor karnim . doktor üşütmüşsün dedi. Acaba üşüttümde eski dikiş yerlerim mi agriyor ki olabilir mi ?, agir kaldirinca da agriyor direk rahmim sonra bekle ki gecsinbenim dogumdan sonra saglik durumum bir duzelmedi yaa
Yok ya belirti hic aramayin bence .. Ben imkansiz gibi bakiyrm artik. Rabbim ne zaman verirse.. Zaten akintim da azaldi hamilelik olsa akinti devam ediyormus. En azindan bu ay akintm oldu gecen ay hic olmamisti yumurtlama günümde bile.. Ay yumurtam oldu diye ne sevinmistim ya :)))Dogum yerleri agri yaparms usutunce canim. Da bizim agrilar ne agrisi bilmiyorum. herkesin bi agriai varmia ama belirtileri o kdr soyledk ki gecen ay bu ay agzini acmaya korkuyorum.
Canim nereye gitti bu yumurta. Hani gormuatu doktor catlamistir o belki de olur. Nasil akinti devam ediyo canim.Yok ya belirti hic aramayin bence .. Ben imkansiz gibi bakiyrm artik. Rabbim ne zaman verirse.. Zaten akintim da azaldi hamilelik olsa akinti devam ediyormus. En azindan bu ay akintm oldu gecen ay hic olmamisti yumurtlama günümde bile.. Ay yumurtam oldu diye ne sevinmistim ya :)))
Denemeler basarisiz tatlimAyy kuzucum sende dağıt aklını farklı yöne çek ne bilim unutturmaya çalış bebek fikrini söyle bi bebişimiz olsaydı onu görünce herşeyi unuturdn hiç bişeyi umursamazdın falan de masaj yap dibindn ayrılma parfüm sık kokunu alsın, parfüm çok etkilidir bak dikkat et ona :) pes etmek yokkk aynenn devamm bende dün gece değerlendiremedim evde değildik sahuru dışarda yaptıkbu gece inşallah değerlendirmeyi düşünüyorum
Canm bnm moralini bozma bak hepimiz ayni durumdayiz benim eşim hic ne muhabbetini yapiyor bebisin ne caba harciyor doğru zamanki bekliyordur herseyKizlar. Ben degerlendirdim bugunu de. Ama moralm bozuldu cok . Bi akraba vardi arkadas ayni zamanda. Bnden 1 yil o ce evlenmisti. Hamile degildi daha. Nette bi paylasm yapms hamile olduguna dair. Kucukler bide benden. Onun adina seviniyorum ama kndm icin ck uzuluyorum. Iliskide aglicaktm nerdeyse.benim bebegim yok olmuyo . Umitsizlik tavan. esim takma diyo ama yapamiyorum. Gerckten au an cok kotuyum
Yumurtlaman gecti mi canim?oructan da olabilir.Kizlar benimde bu ara hep halsizlik güçsüzlük ve göz kararmasi var her ayağa kalktigimda hep gözüm karariyor
Gecti tatmin 10.12.14.günleri değerlendirdi 15.16. Gün cok önemliydi ama degerlendiremedim.bugün 17.günüm bugün oruç tutamadim canm baya kötüyüm birazdn disari cikacagim otobüse bindiğinde bayiliyorum o yüzden tutamadim 1.5 iki saat yolculuk yapacagimYumurtlaman gecti mi canim?oructan da olabilir.
Catlama zamaninda kasigimda sizlama hafif agri ve akintm.oldu.. Ama catlamamis sanirim. Progestan sonucum 2.84 cikti. 10 olmasi gerekiyormus catlamasi icin. Sanirim kiste dönüştü ve adet oluncada gidecek. Karar verdim sogan kürü yapicamCanim nereye gitti bu yumurta. Hani gormuatu doktor catlamistir o belki de olur. Nasil akinti devam ediyo canim.
Bende disari cikacaksam tutamiyorum. Mesela bugun cok fena temizlk yapiyorum .tansiyonum dusuyo bnm hemen. Ondan tutamadm bnde bugun. ama bu kdr agir temzlikte bu ay bebek gelecegini pek sanmiyormGecti tatmin 10.12.14.günleri değerlendirdi 15.16. Gün cok önemliydi ama degerlendiremedim.bugün 17.günüm bugün oruç tutamadim canm baya kötüyüm birazdn disari cikacagim otobüse bindiğinde bayiliyorum o yüzden tutamadim 1.5 iki saat yolculuk yapacagim
Hicbisi biIm istememizle olmuyo. Rabbim ol dicek ki olcak. Ortadan ikiye de catlasak olmayinca olmuyoCatlama zamaninda kasigimda sizlama hafif agri ve akintm.oldu.. Ama catlamamis sanirim. Progestan sonucum 2.84 cikti. 10 olmasi gerekiyormus catlamasi icin. Sanirim kiste dönüştü ve adet oluncada gidecek. Karar verdim sogan kürü yapicam
Benimde tansiyon problemin vat canm sen yinede dikkat et temizlik yaparken hic belli olmaz canmBende disari cikacaksam tutamiyorum. Mesela bugun cok fena temizlk yapiyorum .tansiyonum dusuyo bnm hemen. Ondan tutamadm bnde bugun. ama bu kdr agir temzlikte bu ay bebek gelecegini pek sanmiyorm
Ama mecbur yaptim yani. Koltuklari falan cektim. esim yapiyodu normalde ama o da vardiyali zaten ramazanda kolay olmuyo hicbisi. Bayagi yordm kndmi bugun.Benimde tansiyon problemin vat canm sen yinede dikkat et temizlik yaparken hic belli olmaz canm
Bişi olmaz Allah ın izniyle canım korkma adet gecikmeden yapılan hiçbişi içilen ilaçlar bebişi etkilemez tutunmasını da etkilemez ama ben burdayım dedikten sonra dikkat etcen :)Ama mecbur yaptim yani. Koltuklari falan cektim. esim yapiyodu normalde ama o da vardiyali zaten ramazanda kolay olmuyo hicbisi. Bayagi yordm kndmi bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?