Biz Bize Yeteriz...

Amin canim bu arada az kalmis bata. Hayirlisi diyoruz dua ediyoruz ya nasip diyoruz ama gamsiz olamiyoruz napalim.

Amin canim bu arada az kalmis bata. Hayirlisi diyoruz dua ediyoruz ya nasip diyoruz ama gamsiz olamiyoruz napalim.
Öyle canım aklımızda hep deli sorular. Yaa ilişkiden sonra ağrı yaşıyo musunuz inceden. Ben bikaç gündür yaşıyorum yaa ve bütün gün sürüyo hafif hafif. Genelde gerilince falan batar giriyo sanki. Üşüttüm mü bende acaba

Benim yumurtlama gunum gelmedi daha ama anlamadigim bi sizi oluyo iliski sonrasi. Gun icinde de igne batmasi gibi hafif bi sizi oluyo ama bu aralar temzlk de yaptm hc dikkat etmedm kndime. Belki de dedigin gbi usuttum bilmiyorum. su an bile sag kasigim batiyo nefes alip verirken. Hatta tam kasik da dedil. Kasigin biraz daha ustu. Ama daha yumurtlama gelmedi diye pek umursamiyorum. tabi bilmiyorum erken yumurtlama olduysa bilemem.

Kizlar benimde tam rahimde oluyor agrim. Otururken bile agriyor aciyor karnim . doktor üşütmüşsün dedi. Acaba üşüttümde eski dikiş yerlerim mi agriyor ki olabilir mi ?, agir kaldirinca da agriyor direk rahmim sonra bekle ki gecsin benim dogumdan sonra saglik durumum bir duzelmedi yaa

Dogum yerleri agri yaparms usutunce canim. Da bizim agrilar ne agrisi bilmiyorum. herkesin bi agriai varmia ama belirtileri o kdr soyledk ki gecen ay bu ay agzini acmaya korkuyorum.

Dogum yerleri agri yaparms usutunce canim. Da bizim agrilar ne agrisi bilmiyorum. herkesin bi agriai varmia ama belirtileri o kdr soyledk ki gecen ay bu ay agzini acmaya korkuyorum.
Yok ya belirti hic aramayin bence .. Ben imkansiz gibi bakiyrm artik. Rabbim ne zaman verirse.. Zaten akintim da azaldi hamilelik olsa akinti devam ediyormus. En azindan bu ay akintm oldu gecen ay hic olmamisti yumurtlama günümde bile.. Ay yumurtam oldu diye ne sevinmistim ya :)))

Canim nereye gitti bu yumurta. Hani gormuatu doktor catlamistir o belki de olur. Nasil akinti devam ediyo canim.

Canlar benm geçen ay ağrım olmamıştı uzun süreli. Hatta yumurtladığmda ne alıntı nede anlamam için bi ağrı oldu. Sadece önceki gün karnım ağrıdı. Ama şuan yumurtlama günümden beri geçmeyen bi sızı var karnımda. Bi sağda oluyo bi solda. Afedersinz tuvaletmi yaparken bile sızlıyo. Ama ona yormuyorm hiç büyük ihtimalle ilişkiden kaynaklı.
Benim akıntı şeklinde değilde ıslaklık şeklinde devam ediyo akıntı. Bütün gün sıcak ve ıslak hissediyorum.
Bende belirti söylemek değil, aramak bile istemiyorum. Biliyosnz en çok belirti yaşayan bendim. Ve gerçekten hepsini yaşadım koku dahil ama sonuç hüsran. Belirtilere aslaaaaa kanmam artık.

Denemeler basarisiz tatlim

Canm bnm moralini bozma bak hepimiz ayni durumdayiz benim eşim hic ne muhabbetini yapiyor bebisin ne caba harciyor doğru zamanki bekliyordur hersey

Yumurtlaman gecti mi canim?oructan da olabilir.
Gecti tatmin 10.12.14.günleri değerlendirdi 15.16. Gün cok önemliydi ama degerlendiremedim.bugün 17.günüm bugün oruç tutamadim canm baya kötüyüm birazdn disari cikacagim otobüse bindiğinde bayiliyorum o yüzden tutamadim 1.5 iki saat yolculuk yapacagim

Canim nereye gitti bu yumurta. Hani gormuatu doktor catlamistir o belki de olur. Nasil akinti devam ediyo canim.
Catlama zamaninda kasigimda sizlama hafif agri ve akintm.oldu.. Ama catlamamis sanirim. Progestan sonucum 2.84 cikti. 10 olmasi gerekiyormus catlamasi icin. Sanirim kiste dönüştü ve adet oluncada gidecek. Karar verdim sogan kürü yapicam

Bende disari cikacaksam tutamiyorum. Mesela bugun cok fena temizlk yapiyorum .tansiyonum dusuyo bnm hemen. Ondan tutamadm bnde bugun. ama bu kdr agir temzlikte bu ay bebek gelecegini pek sanmiyorm

Hicbisi biIm istememizle olmuyo. Rabbim ol dicek ki olcak. Ortadan ikiye de catlasak olmayinca olmuyo

Kızlar hastanedeyim sabah kan verdim progesteron için muayene oldum hiç bir sorunum yokmuş çok şükür rahminyumurtalıkların çok sağlıklı tertemiz dediağrılarım var dedim normal sürekli bir hazırlık faaliyet var orda çok takılma dinleme kendini bebek düşünmesen belki farkında bileolmayacaksın ağrının dedi rahim duvarım çok kalınlaşmış adet belirtisi de olabilir gebelikte şu an bunu anlamak için çok erken dedi şimditahlil sonucumu bekliyorum inşaAllah yüksek çıkar 10 ve üstü olması gerekiyormuş :) çokheyecanlıyım :))

Ama mecbur yaptim yani. Koltuklari falan cektim. esim yapiyodu normalde ama o da vardiyali zaten ramazanda kolay olmuyo hicbisi. Bayagi yordm kndmi bugun.
Bişi olmaz Allah ın izniyle canım korkma adet gecikmeden yapılan hiçbişi içilen ilaçlar bebişi etkilemez tutunmasını da etkilemez ama ben burdayım dedikten sonra dikkat etcen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…