- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Ayyy canm güzel haberlerini bekliyoruzKızlar hastanedeyim sabah kan verdim progesteron için muayene oldum hiç bir sorunum yokmuş çok şükür rahminyumurtalıkların çok sağlıklı tertemiz dediağrılarım var dedim normal sürekli bir hazırlık faaliyet var orda çok takılma dinleme kendini bebek düşünmesen belki farkında bileolmayacaksın ağrının dedi rahim duvarım çok kalınlaşmış adet belirtisi de olabilir gebelikte şu an bunu anlamak için çok erken dedi şimditahlil sonucumu bekliyorum inşaAllah yüksek çıkar 10 ve üstü olması gerekiyormuş :) çokheyecanlıyım :))
İnşallah canım hastanede sistem gitmiş şans işte bekliyorum hala isede gidicem daha ama azmettim bekliycem gerekirse gece çalışırımAyyy canm güzel haberlerini bekliyoruz
Hicbisi biIm istememizle olmuyo. Rabbim ol dicek ki olcak. Ortadan ikiye de catlasak olmayinca olmuyo
Tostosum ablam çok sevindim adınaa :)İnşallah canım hastanede sistem gitmiş şans işte bekliyorum hala isede gidicem daha ama azmettim bekliycem gerekirse gece çalışırım
Kız hamile değilim ben dur heyecan yapma tahlil için geldim :)))))Tostosum ablam çok sevindim adınaa :)
Çok mutlu oldum inan bugünde mutlu haber senden geldi :)
Bende adetim gelince baktıracağım hormonlara bugün bende Protestan a baktırmak için ama vazgeçtim bidahaki ay bütün kontrolleri yapıcam bu ay kafa dinlemece dinlenmece yapıyorum :)
Olsun ben zaten bebiş için demedim ablacm yaa tahlillerin için dedm :)Kız hamile değilim ben dur heyecan yapma tahlil için geldim :)))))
Ayyy kusura bakma canım :)) Allah razı olsun tatlım inşaAllah progesteron da iyi çıkar çok yüksek çıkarsa hamile olma ihtimali varmış çok heyecan yaptım :))Olsun ben zaten bebiş için demedim ablacm yaa tahlillerin için dedm :)
Adedine ne kadar var ki ablacm. İnşallah hadi bakalım :) mutlaka haber ver bekliyoruzz :)Ayyy kusura bakma canım :)) Allah razı olsun tatlım inşaAllah progesteron da iyi çıkar çok yüksek çıkarsa hamile olma ihtimali varmış çok heyecan yaptım :))
27 si bat canım sonuç çıktı çok şükür progesteron normal değerlerdeymiş bir sıkıntı yok gebelik için artık yapmamız gereken tek şey beklemek :))Adedine ne kadar var ki ablacm. İnşallah hadi bakalım :) mutlaka haber ver bekliyoruzz :)
Ohh iyi çok şükür ablacım ya maşallah diyelm nazar değmesin.27 si bat canım sonuç çıktı çok şükür progesteron normal değerlerdeymiş bir sıkıntı yok gebelik için artık yapmamız gereken tek şey beklemek :))
Aminn canım inşaAllah :)Ohh iyi çok şükür ablacım ya maşallah diyelm nazar değmesin.
Az kalmış 6 güncük. Benimde 30 haziran :)
İnşallah gelmez tabi o kırmızılar :)
Kac cikti sonucun ablacim ? Benimki 2.84 burda okudugum kadariyla kotu. Senin deger kac27 si bat canım sonuç çıktı çok şükür progesteron normal değerlerdeymiş bir sıkıntı yok gebelik için artık yapmamız gereken tek şey beklemek :))
14.06 çıktı canım doktorum normal olduğunu söyledi sana ilaç vermedi mi doktorun progestan ilacıKac cikti sonucun ablacim ? Benimki 2.84 burda okudugum kadariyla kotu. Senin deger kac
Doktora gidemedim daha canim yokmus bugün yani.. Zaten normalde kullaniuordm bu ay kullanmadim. Tekrar kullansam mi acaba ? Strese girdim cok fena .. Bu progestan hapi catlamasini saglar mi ki yumurtanin14.06 çıktı canım doktorum normal olduğunu söyledi sana ilaç vermedi mi doktorun progestan ilacı
Doktor yazmadan alma canım, hem polikistik içinde bi ilaç verir canımDoktora gidemedim daha canim yokmus bugün yani.. Zaten normalde kullaniuordm bu ay kullanmadim. Tekrar kullansam mi acaba ? Strese girdim cok fena .. Bu progestan hapi catlamasini saglar mi ki yumurtanin(
sağol canım Allah razı olsun :)
Bu 7. Ay canimne kadar süredir bebek istiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?