Biz Bize Yeteriz...

Ayyy canm güzel haberlerini bekliyoruz

İnşallah canım hastanede sistem gitmiş şans işte bekliyorum hala isede gidicem daha ama azmettim bekliycem gerekirse gece çalışırım
Tostosum ablam çok sevindim adınaa :)
Çok mutlu oldum inan bugünde mutlu haber senden geldi :)
Bende adetim gelince baktıracağım hormonlara bugün bende Protestan a baktırmak için ama vazgeçtim bidahaki ay bütün kontrolleri yapıcam bu ay kafa dinlemece dinlenmece yapıyorum :)

Kız hamile değilim ben dur heyecan yapma tahlil için geldim :)))))

27 si bat canım sonuç çıktı çok şükür progesteron normal değerlerdeymiş bir sıkıntı yok gebelik için artık yapmamız gereken tek şey beklemek :))
Ohh iyi çok şükür ablacım ya maşallah diyelm nazar değmesin.
Az kalmış 6 güncük. Benimde 30 haziran :)
İnşallah gelmez tabi o kırmızılar :)

14.06 çıktı canım doktorum normal olduğunu söyledi sana ilaç vermedi mi doktorun progestan ilacı
Doktora gidemedim daha canim yokmus bugün yani.. Zaten normalde kullaniuordm bu ay kullanmadim. Tekrar kullansam mi acaba ? Strese girdim cok fena .. Bu progestan hapi catlamasini saglar mi ki yumurtanin (

Doktora gidemedim daha canim yokmus bugün yani.. Zaten normalde kullaniuordm bu ay kullanmadim. Tekrar kullansam mi acaba ? Strese girdim cok fena .. Bu progestan hapi catlamasini saglar mi ki yumurtanin (
Doktor yazmadan alma canım, hem polikistik içinde bi ilaç verir canım

Ay ben sıkıntıdan patlamak ile meşgulüm yaaa. Acayip daraldım kendimi dışarı atçam, atamıyorum oruçluyum sıcakta bulanıyorum. Evde de tıkıldım kaldım. Bişey yapamıyorum. Off bunaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…