- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Noldu canim benimKızlar çok moralim bozuk.
Hayirdir canimKızlar çok moralim bozuk.
Ahh canim melegini allah almis.cok kotu bi durum. Insallah kucagin dolar en kisa surede de unutturur sana bu acilariBi ara aklıma kaybettiğim bebeğimle grçen zamanlarım geldi o hisler geldi kaybettiğim gün geldi her gece uykumdan uyanıp ağlayışlarım geldi canımın ne kadar yandığını hissettim aslında üstünden geçti unutmuşumdur diye düşünüyodum aklıma getirmemeye çalışıyodum ama birden geldi çok kötü hissettim
İnşallah canım tabikide rabbim emanetini aldı ama çok acı bişey rabbm kmseye yaşatmasın evlat acısıAhh canim melegini allah almis.cok kotu bi durum. Insallah kucagin dolar en kisa surede de unutturur sana bu acilari
Amin canimİnşallah canım tabikide rabbim emanetini aldı ama çok acı bişey rabbm kmseye yaşatmasın evlat acısı
Bu 7. Ay canim
Sağol canım. Düzeldim biraz daha iyiyim canım. Sabah tutularak.uyandım sırtım ağrıyor birazGecmis olsun canim. Duzeldin mi
Neden istemiyorum dedimi sana hiç canım?Kizlar ben cok umutsuz vakayim ya ne değerlendirme biliyorum nede olacagina dair bi şey hissediyorum bugün bir arkadaştan bebek haberi aldik ikinciyi doğurmuş. Müstakbel eşim telefonda siz dördüncüydü yaparsiniz biz daha dusunemeyiz dedi sinirlerin bozuldu ya adamin hic umrunda değil
Demedi ama hic sormuyor hic ilgilenmiyor beni sinir ediyor sadece ocak ayinda artik hap kullanma dedi ama bu süreçte ne birkez sordu nede cabaladi bu ayda tamamen umutsuz vakayiz moralin altüst bide üstüne bu telefon konusmasini duyunca iyice gerildim ayda iki uç defa değerlendirmeyle olmuyor iste çocukları cok seviyor başka sinin çocuğuna gösterdiği sevgiyi görüyorum ama bize gelince boyleNeden istemiyorum dedimi sana hiç canım?
Hiç konuştun mu canım neden ilgilenmiyorsun tek başıma yapamam herhalde falan demedn mi? Bişeylere bahane bulmaklada olmaz ki bu iş. Sen nereye kadar çabalıcaksın. Önemli element onda bikere. Sende biraz ısrarcı ol daha fazla düş üstüne. Belki o telefonda konuşrken sana gönderme yapıyordur. Belki senden gel hadi demeni bekliyordur. Dedin mi hiç mesela bugün önemli bi gün olması lazım diye?Demedi ama hic sormuyor hic ilgilenmiyor beni sinir ediyor sadece ocak ayinda artik hap kullanma dedi ama bu süreçte ne birkez sordu nede cabaladi bu ayda tamamen umutsuz vakayiz moralin altüst bide üstüne bu telefon konusmasini duyunca iyice gerildim ayda iki uç defa değerlendirmeyle olmuyor iste çocukları cok seviyor başka sinin çocuğuna gösterdiği sevgiyi görüyorum ama bize gelince boyle
Kendi konusmyinca bende konuşuyorum canm hic bilmez ne zaman yumurtluyorum ne zaman hastalaniyorum varsa yoksa iş. Eve gelir hemen pcyi acar ben gider uyurun gece 2ye 3e kadar calisir sert tepkileri var üzerime bazen cok geliyor bende onlari duymamak için konuşuyorum ama hic heyecan heves yok çabalama yok bu şekilde cok zor tek basima kendimi yiyorum yansitmiyorum çünkü beni anlamiyor cok zor bir kişiliğe sahipHiç konuştun mu canım neden ilgilenmiyorsun tek başıma yapamam herhalde falan demedn mi? Bişeylere bahane bulmaklada olmaz ki bu iş. Sen nereye kadar çabalıcaksın. Önemli element onda bikere. Sende biraz ısrarcı ol daha fazla düş üstüne. Belki o telefonda konuşrken sana gönderme yapıyordur. Belki senden gel hadi demeni bekliyordur. Dedin mi hiç mesela bugün önemli bi gün olması lazım diye?
Bence en kısa zamanda oturup etraflıca konuşman lazım. Kaç yıllık evlisinz ve yaşlarınız kaç canım?Kendi konusmyinca bende konuşuyorum canm hic bilmez ne zaman yumurtluyorum ne zaman hastalaniyorum varsa yoksa iş. Eve gelir hemen pcyi acar ben gider uyurun gece 2ye 3e kadar calisir sert tepkileri var üzerime bazen cok geliyor bende onlari duymamak için konuşuyorum ama hic heyecan heves yok çabalama yok bu şekilde cok zor tek basima kendimi yiyorum yansitmiyorum çünkü beni anlamiyor cok zor bir kişiliğe sahip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?