Biz Bize Yeteriz...

Kizlar istikrarli bi sekilde bigun yapip bigun bekliyodk .bugun misafirimz vardi gec gitti. Sonra da esim mideainden rahatsiLandi. Yumurtlama cuma gozukuyo takvimde. Cuma cumartesi yapariz diyodum. Ama carsamba da onemliydi. Smdi pzt oldu. Sali bos . Carsamba olcakti olmadi. Persembe yapsak cuma cumartesi de yapsak 3 gun ustuste olcak. Verimli olur mu ki ya napcam benn

Bu kadar kasma cnm. Canın ne zaman istioda o zaman yap :) her günde de tutuyo unutma

Kızlar bi rüya gördüm rüya değil kabustu resmen. Hayır olsun inşallah
Eşim benle evliyken başka bi kadınla daha evleniyordu. Kadınıda tanıyorum eskiden eşimden hoşlanırmş ama şmdi oda evli. O kadar ağlıyordum ki anlatamam ay gerçek gibiydi. Zorla uyandırdım kendimi. Uyanıyorum uyuyorum aynı rüya offf çok kötü

Ahh canim kiyamam yaa. Bazen boyle gereksiz insanlari goruyoruz ruyalarimizda.

Ayy bnm abim aslan. Hic anlasamayoz oldum olasi. Cok zor bi karakter. Sadece onun dedigi dogrudur diger herkesinki yanlistir. ters bisi soyleyince hemen kavgaua cevirir. Herseyi o bilir. Seninki de oyle mi
Aynen canm öyle bazen de tam tersi hep suyuna git men lazim. Yine beni sinir etti acmis telefonu yigeninin fotosuna bakip duruyor acil acil bakiyor beni deli ediyor. Seninde olabilir dedim zamanki varmis kafasi rahatlamaliymis beni iki gündür resmen sinir ediyor ya mevlam duysun sesimi o istemiyor ya ikiz olur inş.en yakin zamanda

Ayy bnm abim aslan. Hic anlasamayoz oldum olasi. Cok zor bi karakter. Sadece onun dedigi dogrudur diger herkesinki yanlistir. ters bisi soyleyince hemen kavgaua cevirir. Herseyi o bilir. Seninki de oyle mi
Ayy canim o burçtan degil o karakter biraz. Benim kova ama anlattiginin aynisi.. Hele evlendikten sonra ben onlari dusunerek iyi birsey bile soylesem kavgaya donusur.. En iyisi uzak durmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…