- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Burcu ne canım bide.Sürekli kavgaci tavir
Bu kadar kasma cnm. Canın ne zaman istioda o zaman yap :) her günde de tutuyo unutmaKizlar istikrarli bi sekilde bigun yapip bigun bekliyodk .bugun misafirimz vardi gec gitti. Sonra da esim mideainden rahatsiLandi. Yumurtlama cuma gozukuyo takvimde. Cuma cumartesi yapariz diyodum. Ama carsamba da onemliydi. Smdi pzt oldu. Sali bos . Carsamba olcakti olmadi. Persembe yapsak cuma cumartesi de yapsak 3 gun ustuste olcak. Verimli olur mu ki ya napcam benn
Ayy inanmiyorum. Esim uyucakti agrisi gecti birden ve degerlendirdik.Bu kadar kasma cnm. Canın ne zaman istioda o zaman yap :) her günde de tutuyo unutma
Ah hadi bakalım iyi denk gelmiş gözün aydın :)Ayy inanmiyorum. Esim uyucakti agrisi gecti birden ve degerlendirdik.
Insallab bu bi mucize olsun. yumurtlama akintim gelmeye basladi cunku. Catlamasi yakindirAh hadi bakalım iyi denk gelmiş gözün aydın :)
Yani imkanin varsa hergün daha mantikli geliyor bana :) ama cok kasma yani :) ben üç ay zayiflama arasi veriyorm :) ne olursa olsun artik ..Acaba gun asiri devam mi etsem hergun mu olsa. Ne dersinz.
Şulemide çektim yanıma oohh kafalarımız rahat artık bizimYani imkanin varsa hergün daha mantikli geliyor bana :) ama cok kasma yani :) ben üç ay zayiflama arasi veriyorm :) ne olursa olsun artik ..
Aslan canmBurcu ne canım bide.
İstediği gibi konuşsun. Bu konuda senin bi suçun yok istediğin kadar konuşabilirsin. Bırak ne söylerse söylesin. Duyma cevap verme git yat
Ayy bnm abim aslan. Hic anlasamayoz oldum olasi. Cok zor bi karakter. Sadece onun dedigi dogrudur diger herkesinki yanlistir. ters bisi soyleyince hemen kavgaua cevirir. Herseyi o bilir. Seninki de oyle miAslan canm
Ahh canim kiyamam yaa. Bazen boyle gereksiz insanlari goruyoruz ruyalarimizda.Kızlar bi rüya gördüm rüya değil kabustu resmen. Hayır olsun inşallah
Eşim benle evliyken başka bi kadınla daha evleniyordu. Kadınıda tanıyorum eskiden eşimden hoşlanırmş ama şmdi oda evli. O kadar ağlıyordum ki anlatamam ay gerçek gibiydi. Zorla uyandırdım kendimi. Uyanıyorum uyuyorum aynı rüya offf çok kötü
Ay sorma ya. Çok kötüydü hala etkisindeyimAhh canim kiyamam yaa. Bazen boyle gereksiz insanlari goruyoruz ruyalarimizda.
Aynen canm öyle bazen de tam tersi hep suyuna git men lazim. Yine beni sinir etti acmis telefonu yigeninin fotosuna bakip duruyor acil acil bakiyor beni deli ediyor. Seninde olabilir dedim zamanki varmis kafasi rahatlamaliymis beni iki gündür resmen sinir ediyor ya mevlam duysun sesimi o istemiyor ya ikiz olur inş.en yakin zamandaAyy bnm abim aslan. Hic anlasamayoz oldum olasi. Cok zor bi karakter. Sadece onun dedigi dogrudur diger herkesinki yanlistir. ters bisi soyleyince hemen kavgaua cevirir. Herseyi o bilir. Seninki de oyle mi
Amin canm amin sürekli alttan aliyorum sürekli idare ediyorum valla suyuna gitmeye calisiyorum dediğim dedik inatciUv aslan erkekleri pek illet olur Allah yardımcın olsun
Aynen canim hayat bize guzel :)) tabi eltilerim koşu bandini almama laf etmezlerse :)))Şulemide çektim yanıma oohh kafalarımız rahat artık bizim
Ayy canim o burçtan degil o karakter biraz. Benim kova ama anlattiginin aynisi.. Hele evlendikten sonra ben onlari dusunerek iyi birsey bile soylesem kavgaya donusur.. En iyisi uzak durmakAyy bnm abim aslan. Hic anlasamayoz oldum olasi. Cok zor bi karakter. Sadece onun dedigi dogrudur diger herkesinki yanlistir. ters bisi soyleyince hemen kavgaua cevirir. Herseyi o bilir. Seninki de oyle mi
Yanlış anlamazsanız kilonuzu öğrenebilir miyimAynen canim hayat bize guzel :)) tabi eltilerim koşu bandini almama laf etmezlerse :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?