- 14 Nisan 2016
- 3.318
- 3.249
- 133
- 31
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
1.61 boyum 63 kilom canim yok yanlis anlamam :) 53 kilo filan olmam lazimYanlış anlamazsanız kilonuzu öğrenebilir miyim
heyecanla bat bekliyorum kaptırmıycam kendimi diyorum ama düşünmeden olmuyor 2 günüm kaldı yaklaştıkça heyecan basıyorCanlar napıyosunuz bakalım :) ben dün giremedim, eşimin tatil günüydü pek müsait olamadm.
Eşleri kafaya takmayın yaa ömür geçmez valla :)
Bende dün hic musait degildim .. Bugündetemizlik yapiyorm :) cok sıcak var .. Mevsim dönüsü diye birsey kalmadi kizlsr birden yaz geliyor yada birden kiş.. Sen napiyorsun canim ? Diger kizlar nerde :)Canlar napıyosunuz bakalım :) ben dün giremedim, eşimin tatil günüydü pek müsait olamadm.
Eşleri kafaya takmayın yaa ömür geçmez valla :)
Ayyy umutlu olmakta bi baska oluyor iste :) benim progestan degeri dusuk oldugu icin ihtimal vermiyorum zaten zayiflamadan doktora gitmeyecegim birde sogan kürü yapacagim gittigimde en azindan temiz cikti rahimheyecanla bat bekliyorum kaptırmıycam kendimi diyorum ama düşünmeden olmuyor 2 günüm kaldı yaklaştıkça heyecan basıyorbugüne kadar bişi yoktu halbuki şimdi durup durup kendimi dinliyorum geliyor mu kırmızı sancı var mı göğüslerime bastırıyorum çaktırmadan kimseye hala acıyor mu ayyy Allah ım yaa
Valla çocuk gibi yerimde duramıyorum çok bi acayip oldum bu ay ben annemde sabah aradı rüyasında beni görmüş hamileymişim patik örüyomuş bebişe sen benden mi saklıyorsun bişi var da diyor onu duydum daha bi heyecan bastıAyyy umutlu olmakta bi baska oluyor iste :) benim progestan degeri dusuk oldugu icin ihtimal vermiyorum zaten zayiflamadan doktora gitmeyecegim birde sogan kürü yapacagim gittigimde en azindan temiz cikti rahim)
Hiç umudunu kaybetme tatlım Rabbim ol desin yeter ki neler olmaz ki :))Ayyy umutlu olmakta bi baska oluyor iste :) benim progestan degeri dusuk oldugu icin ihtimal vermiyorum zaten zayiflamadan doktora gitmeyecegim birde sogan kürü yapacagim gittigimde en azindan temiz cikti rahim)
heyecanla bat bekliyorum kaptırmıycam kendimi diyorum ama düşünmeden olmuyor 2 günüm kaldı yaklaştıkça heyecan basıyorbugüne kadar bişi yoktu halbuki şimdi durup durup kendimi dinliyorum geliyor mu kırmızı sancı var mı göğüslerime bastırıyorum çaktırmadan kimseye hala acıyor mu ayyy Allah ım yaa
Beklemediğin anda gelir belki meleğin tatlım eşim hep der çocuk istemediğin de olur diye :))İlahiii tostosum :) ne güldüm kendimi gördüm sende :) geçen ay bende öyleydim, herkesn içnde çaktırmadan göğüslerime dokunmaya çalşmalar falan biri görse kim bu embesil der hahaha
Ama bu ay bendede hiç kontrol yok, düzenli ilişki olmadı, olduktan sonra çok durmadım yatakta. Bende bu ay beklemiyorum yani
Ayy benim.anneme de malum olur böyle :) acabaaaa mıııı :)Valla çocuk gibi yerimde duramıyorum çok bi acayip oldum bu ay ben annemde sabah aradı rüyasında beni görmüş hamileymişim patik örüyomuş bebişe sen benden mi saklıyorsun bişi var da diyor onu duydum daha bi heyecan bastı
Öyle bişi olursa mucize olur resmen :)Beklemediğin anda gelir belki meleğin tatlım eşim hep der çocuk istemediğin de olur diye :))
Ayy insallah Rabbim kisa zamanda o guzel haberi almayi nasip etsin.. Heyecanli olmk cok guzel .. İnsallh heyacanin bebisle taçlanir :))) oyle canim Rabbim ol diyecek ki olsn .. Rabbim dogru zamanda verir :)Valla çocuk gibi yerimde duramıyorum çok bi acayip oldum bu ay ben annemde sabah aradı rüyasında beni görmüş hamileymişim patik örüyomuş bebişe sen benden mi saklıyorsun bişi var da diyor onu duydum daha bi heyecan bastı
Benimde 6 gün kaldi bakalim ilk hangimiz oluyoruz :) insallah gecikmem olmaz fazla :) hemen adet olup yeni aya sogan kürümü yapmak istiyrm :)Öyle bişi olursa mucize olur resmen :)
İnşallah tabi rabbmden ümit kesilmez ama adet sivilcem baş gösterdi. Karnımda da sancılar var. Bata 6 gün kaldı şişliği başladı. Ümitsiz vakaaa :)
inşallah canım :) zaten olmayınca üzülmüyorum hayırlı zaman değilmiş diyorum bu heyecanıda çok seviyorum :))Ayy insallah Rabbim kisa zamanda o guzel haberi almayi nasip etsin.. Heyecanli olmk cok guzel .. İnsallh heyacanin bebisle taçlanir :))) oyle canim Rabbim ol diyecek ki olsn .. Rabbim dogru zamanda verir :)
Canim sıkma o guzel canini.. Tek seferde hamile kalanlari düşün korunurken hamile kalanlari düşün .. Hicbirsey bizim elimizde degil Rabbim ol dedikten sonra o mucize dediklerimiz nasil oluyor .. Biz sadece cok stres yapiyorz. Oluruna birak .. Ben 13.aydan sonra bunu ogrendim :)) sen ne kadar zamandir istiyorsn bilmiyrm ama sende oyle yap adet olayim diye bakiyrm suan :))Kozlar hic bir caba harcamiyorum ve hic Gun saymiyorum değerlendiriyorum da en son 10.12.14. Te kaldim yani suan bugün 20. Gunummus cabaliyorum ve olmuyor biraktim bende olmuyor elimden artik biseyde gelmiyor cok bunaldim sıkıldim
Saol canm bnm olacakmi olmayacak mi stresi herşeyi bitiriyor 5 aydir istiyorum tek basima cabalamiyorum doğru düzgün degerlendiremiyorum artik sabrimda kalmadi gücünde biraktimCanim sıkma o guzel canini.. Tek seferde hamile kalanlari düşün korunurken hamile kalanlari düşün .. Hicbirsey bizim elimizde degil Rabbim ol dedikten sonra o mucize dediklerimiz nasil oluyor .. Biz sadece cok stres yapiyorz. Oluruna birak .. Ben 13.aydan sonra bunu ogrendim :)) sen ne kadar zamandir istiyorsn bilmiyrm ama sende oyle yap adet olayim diye bakiyrm suan :))
Hayırlısı btnem akıntı geldiyse tamamdır :)Selam kizlaar takvime gore bugun yumurtlama gunum. 2 gundur o yapiskan ve uzayan yumurtlama akintisi var. Hadi hayirlisi bakalm
Yumurtlamadan sonra bitiyomu akintiHayırlısı btnem akıntı geldiyse tamamdır :)
Yumurtlama olduktan sonra tık diye kesiliyor valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?