- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Bitiyor canım evet şuan benim kremsi akıntımda yok gebelik olunca olur ya şuanda pek yok..Yumurtlamadan sonra bitiyomu akinti
Ben hep ediyorum zaten canım inşallah hayırlı zaman bu aydır miniğin gelir..Yumurtlama gununu de degerlendirdik. Yarini da degerlendirdik mi elimden geleni yapms bulunuyorum. Snra eaim gececilige sonuyi zaten yapamayz. Ama yumurtlamaya kadar gun asiri degerlendirdik. Bundan snrasi rabbimin takdiri. Okunan ezanlar hurmetine bu guzel ayin hurmetine bi bebegim olur insallah. Insallah hepimizin olur. Ilk kez bu kdr istikrarlydk. Bana da dua edin kizlar
Bende disari cikmistim eşimle .. Yarinda kalabalik misafirim var halilarim da gec geldi yedi buvuga kadar yaptm bitmedi sonra geldim bir oda daha temixledm sukur sadece kizimin odasi kaldiBenim misafirim vardi. firaat bulamadim. Siz de ne var ne yok. Gunleri yaklasan var mi
Insallah hic olmazsiniz bebisleriniz gelir:)Bende disari cikmistim eşimle .. Yarinda kalabalik misafirim var halilarim da gec geldi yedi buvuga kadar yaptm bitmedi sonra geldim bir oda daha temixledm sukur sadece kizimin odasi kaldi)) zeliha ile benim bugun itibariyle 4 gün kaldi :) hafif agrilarim basladi insallah günümde olurum :)
Bende ihtimal yok canim ya .. Catlamayan yumurta sanirimInsallah hic olmazsiniz bebisleriniz gelir:)
Bat ne zaman senin canım?? Bende de bi ıslaklık oluyor ama kremsi değil genelde kuru olur akıntım olmaz ama ben sıcaklara bağlıyorum terdir ter diyorum hahaha :)Afedersiniz kizlar ama iç camasirim baya islaniyor tabiki her dakika gelmiyor ama günde iki defa bu yoğunluğu hissesiyorum
Sende yine bayagi belirti varda canim inanasin gelmiyor artikBat ne zaman senin canım?? Bende de bi ıslaklık oluyor ama kremsi değil genelde kuru olur akıntım olmaz ama ben sıcaklara bağlıyorum terdir ter diyorum hahaha :)
Aldın mı kvden aleti :)Sende yine bayagi belirti varda canim inanasin gelmiyor artikBenimki gecikir diyorm progestan kullanMadim ya Karnim agriyor gerci insallah zamaninda gelir de yeni aya sogan kürüme ve spora baslarim :)
4 temmuz canim bat . adete yakin bende her zaman bu akinti olur kesin geliyor kirmizilarBat ne zaman senin canım?? Bende de bi ıslaklık oluyor ama kremsi değil genelde kuru olur akıntım olmaz ama ben sıcaklara bağlıyorum terdir ter diyorum hahaha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?