Biz Bize Yeteriz...

Yumurtlama gununu de degerlendirdik. Yarini da degerlendirdik mi elimden geleni yapms bulunuyorum. Snra eaim gececilige sonuyi zaten yapamayz. Ama yumurtlamaya kadar gun asiri degerlendirdik. Bundan snrasi rabbimin takdiri. Okunan ezanlar hurmetine bu guzel ayin hurmetine bi bebegim olur insallah. Insallah hepimizin olur. Ilk kez bu kdr istikrarlydk. Bana da dua edin kizlar

Ben hep ediyorum zaten canım inşallah hayırlı zaman bu aydır miniğin gelir..

Benim misafirim vardi. firaat bulamadim. Siz de ne var ne yok. Gunleri yaklasan var mi
Bende disari cikmistim eşimle .. Yarinda kalabalik misafirim var halilarim da gec geldi yedi buvuga kadar yaptm bitmedi sonra geldim bir oda daha temixledm sukur sadece kizimin odasi kaldi )) zeliha ile benim bugun itibariyle 4 gün kaldi :) hafif agrilarim basladi insallah günümde olurum :)

Insallah hic olmazsiniz bebisleriniz gelir:)

Bende umursamıyorum açıkçası çünkü beklemiyorum üstüne düşmedim benden de bi haber olacağını sanmıyorum :) bu gurup böylece bidahaki aya sarkçak gibi :))

Kızlar benim göğüs uçlarım çok fena yaa sadece uçları yanlışlıkla elim deyiyo nasl canm yanıyo. Adet yaklaştı diye mi acaba. Geçen ay çok şişmişti içi sızlamştı şmdi hafif sert dediğim gibi uçlar fena. Perşembe günü bizim iş biter _Ravzaa_ ile

Hic belirtim yok zaten sadece 3 günü değerlendirmiştir kizlar yoğun krem gibi akintim var adet öncesi hep oluyor muhtemelen göreceğimiz kirmizilari

Afedersiniz kizlar ama iç camasirim baya islaniyor tabiki her dakika gelmiyor ama günde iki defa bu yoğunluğu hissesiyorum
Bat ne zaman senin canım?? Bende de bi ıslaklık oluyor ama kremsi değil genelde kuru olur akıntım olmaz ama ben sıcaklara bağlıyorum terdir ter diyorum hahaha :)

Bat ne zaman senin canım?? Bende de bi ıslaklık oluyor ama kremsi değil genelde kuru olur akıntım olmaz ama ben sıcaklara bağlıyorum terdir ter diyorum hahaha :)
Sende yine bayagi belirti varda canim inanasin gelmiyor artik Benimki gecikir diyorm progestan kullanMadim ya Karnim agriyor gerci insallah zamaninda gelir de yeni aya sogan kürüme ve spora baslarim :)

Sende yine bayagi belirti varda canim inanasin gelmiyor artik Benimki gecikir diyorm progestan kullanMadim ya Karnim agriyor gerci insallah zamaninda gelir de yeni aya sogan kürüme ve spora baslarim :)
Aldın mı kvden aleti :)
Yok be güzelim ben hayatta inanmam artık bu belirtilere artık bütün belirtiler bana adetin göstergesi. Ki günü şaşmaz büyük ihtimalle perşembe gelir tam misafilerimin üstüne :) cumada kadir gecesiydi halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…