- 14 Nisan 2016
- 3.318
- 3.249
- 133
- 31
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Yok canim bayramdan sonra alacagim :) kimseye demiyorum birsey cikmasin diye :))) insallah gelmez sizin kirmizilar kizlar :))Aldın mı kvden aleti :)
Yok be güzelim ben hayatta inanmam artık bu belirtilere artık bütün belirtiler bana adetin göstergesi. Ki günü şaşmaz büyük ihtimalle perşembe gelir tam misafilerimin üstüne :) cumada kadir gecesiydi halbuki
Sen yine devamli degerlendir canim belli mi olur son zamanlarda hamile kalabilirsin :) bizim yine batlar geldi zaman ne cabuk geciyor :)Hadi hayirlisi kizlar bnm yumurtlama gecti ama daha var bata. Sizn yakin.
Aman deme deme biri çıkıntılık yapmasın aradan sırayla bu iş dersin sende :)Yok canim bayramdan sonra alacagim :) kimseye demiyorum birsey cikmasin diye :))) insallah gelmez sizin kirmizilar kizlar :))
Hadi ya brnimde agrilarim basladiAman deme deme biri çıkıntılık yapmasın aradan sırayla bu iş dersin sende :)
Benim bat kesin gibi görünüyor hep olmadan önce ishal olurum yine olmuşm maalesef
Artik degerlendiremiyorum malesef esim gececilige dondu. Artk olmuyoSen yine devamli degerlendir canim belli mi olur son zamanlarda hamile kalabilirsin :) bizim yine batlar geldi zaman ne cabuk geciyor :)
Yumurtlamadan bi gün önce, yumurtlama günü ve ondan sonraki günü değerlendirdim canım ama çok üstünde durmadım beklemedim çok mesela en fazla yarım.saat sonra kalktm duş aldım sonrada çok takmadım canm ne zaman isterse yaptım genelde bi dolu bi boş oldu. 17 sinde yumurtladım 10 gün olmuş işte yumurtlayalı perşembe adetim gelcek. Büyük ihtimalle gelcek yaniZelGN canim sen yumurtlama zamanini degerlendirememismiydin
Niye umutsuzsun ki. Belirtiler ayni adet gbi oluyo diyolar.degerlendirmissin iste. olcagi varsa oluyo bi sekilde.Yumurtlamadan bi gün önce, yumurtlama günü ve ondan sonraki günü değerlendirdim canım ama çok üstünde durmadım beklemedim çok mesela en fazla yarım.saat sonra kalktm duş aldım sonrada çok takmadım canm ne zaman isterse yaptım genelde bi dolu bi boş oldu. 17 sinde yumurtladım 10 gün olmuş işte yumurtlayalı perşembe adetim gelcek. Büyük ihtimalle gelcek yani
Aynen katiliyorm sana canim yalandan umutsuzlaniyor.. Benim pko cugum olmasa umutluydum hep ama artik zayiflamadan pek umudum yok. Zayiflayip cok hamile kalani okudm burda :)Niye umutsuzsun ki. Belirtiler ayni adet gbi oluyo diyolar.degerlendirmissin iste. olcagi varsa oluyo bi sekilde.
En azindan sonuclarin cok iyi ablacim sorun yok .. Yumurtalarin catliyor .. Vaktini bekliyor sadece ..Pazar günü kırmızı kart yedim canım şu an 2. Günüm perşembe eşim gidecek doktora inşaAllah iyi haberlerle gelirde uğraşmayız çok
Valla ne yalan soyleyim ben umutluyum. Herzamankinden fazla duzenli yaptk ve 1 saat hc kalkmadm. 15dk ayaklarimi diktim. Smdi umutsuzum diyemem yani yalan olur. Aslnda cok temzlk yaptm agir kaldirdim falan ama. Olacagi varsa olur bnce. Olmazsa da rabbim yazmamistir demekki ama umutluyum ben. Rabbimden umut kesilmezAynen katiliyorm sana canim yalandan umutsuzlaniyor.. Benim pko cugum olmasa umutluydum hep ama artik zayiflamadan pek umudum yok. Zayiflayip cok hamile kalani okudm burda :)
Oyle canim dogru soyluyorsun Rabbimden umut kesilmez ama catlamayan yumurta da dôllenmez heralde o yuzden bu aydan degil de sogan kuru ve sekiz kilodan sonra umut edebilirm. Hic kiloma takan biri degildm hic aklima gelmezdi hamile kalmak icin zayiflayacagm :) Ama bencede yani Rabbim buyuk dua dan baska cikis yolu yok..Valla ne yalan soyleyim ben umutluyum. Herzamankinden fazla duzenli yaptk ve 1 saat hc kalkmadm. 15dk ayaklarimi diktim. Smdi umutsuzum diyemem yani yalan olur. Aslnda cok temzlk yaptm agir kaldirdim falan ama. Olacagi varsa olur bnce. Olmazsa da rabbim yazmamistir demekki ama umutluyum ben. Rabbimden umut kesilmez
Ben geçen ay aynı senin gibiydim biliyosun en fazla umut bendeydi. sonra noldu hooop kırmızılar geldi ben şok. Fazla bağlama kendini canm.aşırı çok üzülüyo insan sonra takmamaya başlıyorsun :) bende bu yüzden takmıyorum hiç bir sürü belirti olsada inanmıyorum nedense olabileceğine. Olursa sürpriz olsn istiyorm sonra üstüne düştükçe günler geçmiyor ama şmdi o kadar çabk geçmiş ki 3 gün kalmş :) yarın misafirim var öbürgün dinlencem perşembe yine misafirim.var :) arefeye kadar gelmezse test yaparım anca :)Valla ne yalan soyleyim ben umutluyum. Herzamankinden fazla duzenli yaptk ve 1 saat hc kalkmadm. 15dk ayaklarimi diktim. Smdi umutsuzum diyemem yani yalan olur. Aslnda cok temzlk yaptm agir kaldirdim falan ama. Olacagi varsa olur bnce. Olmazsa da rabbim yazmamistir demekki ama umutluyum ben. Rabbimden umut kesilmez
Aaa üzüldüm ablacm ama nasip değilmiş napalım. Sen temizsin inşallah eşinde sorunsuz çıkar ablacmPazar günü kırmızı kart yedim canım şu an 2. Günüm perşembe eşim gidecek doktora inşaAllah iyi haberlerle gelirde uğraşmayız çok
Amin canım inşaAllahAaa üzüldüm ablacm ama nasip değilmiş napalım. Sen temizsin inşallah eşinde sorunsuz çıkar ablacm
Olsun canim ya bende kesin hastalancam burasi dertlesmek icin bosver gitsin hamileligi :))) bakalim birbirimizi tanidiktan kac ay sonra kimler hamile kaliyor. Ben yine hamile haberi aldim :) sevindim bu kez hep icim bi tuhaf olurdu. Simdi zayiflamaya odaklaninca cok ta takmiyorm. Sanki siparis verdim üc ay sonra cocuk gelecek :))))Günaydin kizlar girip yorumlarinizi okuyorum burdayim yani. Ama umut olmadigi için birşeyler yazmiyorum. Degerlndimiyorumda hic ama hic belirtim de yok geliyor kirmizilar adete yakin mutlaka bi tane sivilcem cikar oda cikti inş sizlerden güzel haberleribaliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?