- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Benim de bi tane çıkar bu sefer 4 tane çıktı erken gelecek diye korkuyorumGünaydin kizlar girip yorumlarinizi okuyorum burdayim yani. Ama umut olmadigi için birşeyler yazmiyorum. Degerlndimiyorumda hic ama hic belirtim de yok geliyor kirmizilar adete yakin mutlaka bi tane sivilcem cikar oda cikti inş sizlerden güzel haberleribaliriz
Benim cildim yagli zaten . herzaman cikar sivilce. Yumurtlamadan once de cikmisti. Onfan sivilceyle anlayamiyorumBenim de bi tane çıkar bu sefer 4 tane çıktı erken gelecek diye korkuyorum
Hic gormedim canim oyle yumurtlamadan sonra akinti.. İnsallah yerlesme filandir..Kizlar afedersinz ic camasirim renkliydi. Yani beyaz degildi. Ve wc ye gittigimde beyaz peynirimsi bi akinti gordum. Bu neyin nesidir? Ilk kez gordum bunu. Yapiskan degil peynir gibi pure gibi.
Ayy kiyamam canim yaa. Oluyo oyle seyler bazen. Sakin olmaya calis. misafirler gidince de bi agla acilirsin. Aglamak cok iyo geliyo insana. Duygu birikimleri cikiyoKizlar yaa hayatimda daha once boyle bir aksam gecirmedim. Ruh halim hic iyi degil oturup hickira hickira aglamak istiyrm. Aksama yaptigim ana yemegimi pisirmeyi unuttum sonra kizim hasta olmus tuvaletten cikamadik ustune birde acayip kustu misafirlerde icerde oturuyor( ne yapacagimi bilemedim ;((? Misafirlerin yaninda da aglayacaktim az daha
Yumurtlama geceli 4 gun oluyo. Yumurtlamadan anra akintim kesildi. Bugunde boyle peynirimsi bisi gelmis. Camasir renkli olunca bariz belliydi beyaz cunku. Hani nasil diyim af buyrun pure gibi. Nedir bu anlamadm. Yok mu bilenHic gormedim canim oyle yumurtlamadan sonra akinti.. İnsallah yerlesme filandir..
Kizimla ugrasmaktan aglayamiyorm bile .. Gitti herkes .. Kizim durup durup kusuyor..Ayy kiyamam canim yaa. Oluyo oyle seyler bazen. Sakin olmaya calis. misafirler gidince de bi agla acilirsin. Aglamak cok iyo geliyo insana. Duygu birikimleri cikiyo
Ayy kiyamamKizimla ugrasmaktan aglayamiyorm bile .. Gitti herkes .. Kizim durup durup kusuyor..
Cok zor kusmak canim ya .. Gecende ben bile mafolmustum onu düsünemiyrm bileAyy kiyamam
Oyle deme canim. Bak istanbulda patlama olmus. allah korusun saglikliyiz cok sukur. napalim. halimize bin sukurCok zor kusmak canim ya .. Gecende ben bile mafolmustum onu düsünemiyrm bileben neden boyleyim yaa herseye sinirleniyrm hemen herseye duygulanip agliyorm kendimden sogudum resmen (
Yumurtlama geceli 4 gun oluyo. Yumurtlamadan anra akintim kesildi. Bugunde boyle peynirimsi bisi gelmis. Camasir renkli olunca bariz belliydi beyaz cunku. Hani nasil diyim af buyrun pure gibi. Nedir bu anlamadm. Yok mu bilen
Cok zor kusmak canim ya .. Gecende ben bile mafolmustum onu düsünemiyrm bileben neden boyleyim yaa herseye sinirleniyrm hemen herseye duygulanip agliyorm kendimden sogudum resmen (
Evet canim sumuk gibi pure gibi. Krem gibi de ayni zamanda. Kokusu oyle kötü bi kokusu yok. Ama peynir gbi anlamadm. Bn bisi kullanmadm da iyi degerlendirdim bu ay. ihtimal var midir yani. Senin bat kacBendende ilk kez geldi bu ay korktum ama kokladigimda kotu kokmuyordu afedersin eline aldığında et parcasi gbi ama ovusturunca sumuk gbi uzayan cinstendi. Benim gebe olma ihtimalim var catlatma ignesi oldum klomen kullandim belkide onlardandir dedim
Evet canim sumuk gibi pure gibi. Krem gibi de ayni zamanda. Kokusu oyle kötü bi kokusu yok. Ama peynir gbi anlamadm. Bn bisi kullanmadm da iyi degerlendirdim bu ay. ihtimal var midir yani. Senin bat kac
Senin bat yakin ama. Insallah vardir bisiler. Benim bat 8 temmuz. Bu akinti nedir anlamadmCanim ben 14unde catlatma ignesi oldum bugun test yaptim gun icindeki idrarimla boyle cikti. Bundan sonra 2 tane daha yapmistim onlarda silik çıktı. Ama igne etkisidir diye sevinemiyorum yarin tekrar test yapıcam
Senin bat yakin ama. Insallah vardir bisiler. Benim bat 8 temmuz. Bu akinti nedir anlamadm
Evet sicaktan da olabilir. Bana kivami garip geldi sadeceBen birazda havalara veriyorum sicakta daha cok akinti olur cunku bayanlarda. Ki kokusuzsa iyi derler vajinanin ici temizlenirmis böylelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?