Biz Bize Yeteriz...

Bende burda tanıştığım ve çok sevdiğim bi arkadaştan hamilelik habrri aldım ve gerçekten çok mutlu oldum. Aynı günde adey bekliyoduk ben oldum o olmamıştı :) hayırlısı olsn inşallah ama bende de aklıma gelmedi nedense..
Takmamak güzelmiş gerçekten

Benim de bi tane çıkar bu sefer 4 tane çıktı erken gelecek diye korkuyorum

Kizlar afedersinz ic camasirim renkliydi. Yani beyaz degildi. Ve wc ye gittigimde beyaz peynirimsi bi akinti gordum. Bu neyin nesidir? Ilk kez gordum bunu. Yapiskan degil peynir gibi pure gibi.

Kizlar yaa hayatimda daha once boyle bir aksam gecirmedim. Ruh halim hic iyi degil oturup hickira hickira aglamak istiyrm. Aksama yaptigim ana yemegimi pisirmeyi unuttum sonra kizim hasta olmus tuvaletten cikamadik ustune birde acayip kustu misafirlerde icerde oturuyor ( ne yapacagimi bilemedim ;((? Misafirlerin yaninda da aglayacaktim az daha

Kizlar afedersinz ic camasirim renkliydi. Yani beyaz degildi. Ve wc ye gittigimde beyaz peynirimsi bi akinti gordum. Bu neyin nesidir? Ilk kez gordum bunu. Yapiskan degil peynir gibi pure gibi.
Hic gormedim canim oyle yumurtlamadan sonra akinti.. İnsallah yerlesme filandir..

Ayy kiyamam canim yaa. Oluyo oyle seyler bazen. Sakin olmaya calis. misafirler gidince de bi agla acilirsin. Aglamak cok iyo geliyo insana. Duygu birikimleri cikiyo

Yumurtlama geceli 4 gun oluyo. Yumurtlamadan anra akintim kesildi. Bugunde boyle peynirimsi bisi gelmis. Camasir renkli olunca bariz belliydi beyaz cunku. Hani nasil diyim af buyrun pure gibi. Nedir bu anlamadm. Yok mu bilen

Bendende ilk kez geldi bu ay korktum ama kokladigimda kotu kokmuyordu afedersin eline aldığında et parcasi gbi ama ovusturunca sumuk gbi uzayan cinstendi. Benim gebe olma ihtimalim var catlatma ignesi oldum klomen kullandim belkide onlardandir dedim

Cok zor kusmak canim ya .. Gecende ben bile mafolmustum onu düsünemiyrm bile ben neden boyleyim yaa herseye sinirleniyrm hemen herseye duygulanip agliyorm kendimden sogudum resmen (

Canim tiroidlerine baktir derim ve B 12 ne. Bunlar cok etkiliyo. Bende herseye sinirlenirim troidim varms meger

Evet canim sumuk gibi pure gibi. Krem gibi de ayni zamanda. Kokusu oyle kötü bi kokusu yok. Ama peynir gbi anlamadm. Bn bisi kullanmadm da iyi degerlendirdim bu ay. ihtimal var midir yani. Senin bat kac

Evet canim sumuk gibi pure gibi. Krem gibi de ayni zamanda. Kokusu oyle kötü bi kokusu yok. Ama peynir gbi anlamadm. Bn bisi kullanmadm da iyi degerlendirdim bu ay. ihtimal var midir yani. Senin bat kac

Canim ben 14unde catlatma ignesi oldum bugun test yaptim gun icindeki idrarimla boyle cikti. Bundan sonra 2 tane daha yapmistim onlarda silik çıktı. Ama igne etkisidir diye sevinemiyorum yarin tekrar test yapıcam

Eklentiler

• PhotoGrid_1467130268126.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…