Biz Bize Yeteriz...

Canim ben 14unde catlatma ignesi oldum bugun test yaptim gun icindeki idrarimla boyle cikti. Bundan sonra 2 tane daha yapmistim onlarda silik çıktı. Ama igne etkisidir diye sevinemiyorum yarin tekrar test yapıcam
Bence hamilesin Cnm çünkü hayalet çizgiymiş ve netleşmeye başlamış direk kan testi versen bile çıkar yani hayırlı olur inşallah

Canim tiroidlerine baktir derim ve B 12 ne. Bunlar cok etkiliyo. Bende herseye sinirlenirim troidim varms meger
Olabilir canim baktirayim en iyisi .. Duzelemiyrm bir türlü devamli sinirliyim mutlu olamiyrm sanki sen neden kanda baktirmiyorsun gebeligine ? Cunku idrarda cikan kanda kesin cikar daha emin olursn..

Oyle deme canim. Bak istanbulda patlama olmus. allah korusun saglikliyiz cok sukur. napalim. halimize bin sukur
Cok sükür canim saglikliyiz .. O kadar patlama oluyor ki disariya cikmaya korkuyrm gercekten.. Allah yardimcilari olsun .. Benimde elimde olsa mutlu olacagim. Esim benden soguyacak diye mutlu olmaya calisiyrm bi bakmişim sinirleniyorum yine

Ah kuzucum nolmuş sana size böyle nazar mı değmiş bi okuyun evinizi kendini Rukiyeciği. Allah tez zamanda şifa versin inşallah btnem hastalık çok zor

Kizlar afedersinz ic camasirim renkliydi. Yani beyaz degildi. Ve wc ye gittigimde beyaz peynirimsi bi akinti gordum. Bu neyin nesidir? Ilk kez gordum bunu. Yapiskan degil peynir gibi pure gibi.
Benim de çok oluyordu aynı şekilde hep netten araştırdım gebelik belirtisi diye yordum ama maalesef doktora gittim enfeksiyon dedi fitil verdi.. doktor aynı zamanda gebelik belirtisi akıntı su gibi olur dedi ama şunu da unutmamak gerekir ki her gebelik kendine münhasır farklı belirt farklı süreç yani umarım olumlu bir şeydir. .

Ah kuzucum nolmuş sana size böyle nazar mı değmiş bi okuyun evinizi kendini Rukiyeciği. Allah tez zamanda şifa versin inşallah btnem hastalık çok zor
Evet canim.ya misafirler ve kizim zor oldu biraz .. Evet gercekten nazar cok kötü yapiyor insani okutmak gerek .. H Hayaller_hayatlar canim acaba bi doktora mi gitsen enfeksiyon filan varsa gerci bol bol su icmen daha iyi oluyor.. İlaclar mafediyor insani. Diger topikten kapadokyam diye bi arkadas vardi ondada enfeksiyon cikmisti bol su ve maydanoz suyu icti o ay hamile kaldi .. İnsallah cikmaz tabi ..

Enfeksiyon olsa kötü kokulu olirdu canim. Bu kokusuzdu. gebelk belirtisi icin de cok erken zaten. Bn zaten oruc tutamiyorum tansiyonum dusuyo. O yuzden bol bol su icerim ben normaldede. Yaz kis cok icerm. Bekleyelm bakalm

country btnem tebrik ederim çok sevindim Allâh kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Kızlar biz sabah 5 ten beri doğru düzgün uyumuyoruz eşimin midesi tuttu acildeydik

Doktora göstermedm eve netten baktim ama asistanini aradim o gösterip beni arayacak
Ayy ne heyecanli yaa :)))) inanki ben hamile olmus gibi seviniyrm :)) cok guzel .. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip eder insallah hayirli bir evlat olur :))) ne kadar zamandir istiyordn canim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…