- 16 Mart 2014
- 437
- 322
- 303
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Bence hamilesin Cnm çünkü hayalet çizgiymiş ve netleşmeye başlamış direk kan testi versen bile çıkar yani hayırlı olur inşallahCanim ben 14unde catlatma ignesi oldum bugun test yaptim gun icindeki idrarimla boyle cikti. Bundan sonra 2 tane daha yapmistim onlarda silik çıktı. Ama igne etkisidir diye sevinemiyorum yarin tekrar test yapıcam
Olabilir canim baktirayim en iyisi .. Duzelemiyrm bir türlü devamli sinirliyim mutlu olamiyrm sankiCanim tiroidlerine baktir derim ve B 12 ne. Bunlar cok etkiliyo. Bende herseye sinirlenirim troidim varms meger
Cok sükür canim saglikliyiz .. O kadar patlama oluyor ki disariya cikmaya korkuyrm gercekten.. Allah yardimcilari olsun .. Benimde elimde olsa mutlu olacagim. Esim benden soguyacak diye mutlu olmaya calisiyrm bi bakmişim sinirleniyorum yineOyle deme canim. Bak istanbulda patlama olmus. allah korusun saglikliyiz cok sukur. napalim. halimize bin sukur
Olabilir canim baktirayim en iyisi .. Duzelemiyrm bir türlü devamli sinirliyim mutlu olamiyrm sankisen neden kanda baktirmiyorsun gebeligine ? Cunku idrarda cikan kanda kesin cikar daha emin olursn..
Tamam canim haber verirsin bizede merak ettim simdi :) insallah pozitif cikar canim ..Yarn sbhtan baktircam canim.
Ah kuzucum nolmuş sana size böyle nazar mı değmiş bi okuyun evinizi kendini Rukiyeciği. Allah tez zamanda şifa versin inşallah btnem hastalık çok zorKizlar yaa hayatimda daha once boyle bir aksam gecirmedim. Ruh halim hic iyi degil oturup hickira hickira aglamak istiyrm. Aksama yaptigim ana yemegimi pisirmeyi unuttum sonra kizim hasta olmus tuvaletten cikamadik ustune birde acayip kustu misafirlerde icerde oturuyor( ne yapacagimi bilemedim ;((? Misafirlerin yaninda da aglayacaktim az daha
Hayırlısı olsn canım iğneden dolayı tedirginim demişsin eğer testi önceden yapmadıysan baya geçmş aradan nerdeyse 15 gün olmş bence iğneden değil gebeliktendir :) inşallah hayırlı haberlerle dönersin..Yarn sbhtan baktircam canim.
Benim de çok oluyordu aynı şekilde hep netten araştırdım gebelik belirtisi diye yordum ama maalesef doktora gittim enfeksiyon dedi fitil verdi.. doktor aynı zamanda gebelik belirtisi akıntı su gibi olur dedi ama şunu da unutmamak gerekir ki her gebelik kendine münhasır farklı belirt farklı süreç yani umarım olumlu bir şeydir. .Kizlar afedersinz ic camasirim renkliydi. Yani beyaz degildi. Ve wc ye gittigimde beyaz peynirimsi bi akinti gordum. Bu neyin nesidir? Ilk kez gordum bunu. Yapiskan degil peynir gibi pure gibi.
Evet canim.ya misafirler ve kizim zor oldu biraz .. Evet gercekten nazar cok kötü yapiyor insani okutmak gerek .. H Hayaller_hayatlar canim acaba bi doktora mi gitsen enfeksiyon filan varsa gerci bol bol su icmen daha iyi oluyor.. İlaclar mafediyor insani. Diger topikten kapadokyam diye bi arkadas vardi ondada enfeksiyon cikmisti bol su ve maydanoz suyu icti o ay hamile kaldi .. İnsallah cikmaz tabi ..Ah kuzucum nolmuş sana size böyle nazar mı değmiş bi okuyun evinizi kendini Rukiyeciği. Allah tez zamanda şifa versin inşallah btnem hastalık çok zor
Verdin mi kan canim ?Yarn sbhtan baktircam canim.
Verdin mi kan canim ?
Nasil gercek mi canim hamile cikmissin ne guzel yaaa :))) doktor ne dedi ? Cok kuçük sanirim65 cikti sonucum canim gercekmi bu
Enfeksiyon olsa kötü kokulu olirdu canim. Bu kokusuzdu. gebelk belirtisi icin de cok erken zaten. Bn zaten oruc tutamiyorum tansiyonum dusuyo. O yuzden bol bol su icerim ben normaldede. Yaz kis cok icerm. Bekleyelm bakalmEvet canim.ya misafirler ve kizim zor oldu biraz .. Evet gercekten nazar cok kötü yapiyor insani okutmak gerek .. H Hayaller_hayatlar canim acaba bi doktora mi gitsen enfeksiyon filan varsa gerci bol bol su icmen daha iyi oluyor.. İlaclar mafediyor insani. Diger topikten kapadokyam diye bi arkadas vardi ondada enfeksiyon cikmisti bol su ve maydanoz suyu icti o ay hamile kaldi .. İnsallah cikmaz tabi ..
Ayy tebrik ederim canim rabbim kucagina almayi da nasip etsin:) darisi basimiza65 cikti sonucum canim gercekmi bu
Nasil gercek mi canim hamile cikmissin ne guzel yaaa :))) doktor ne dedi ? Cok kuçük sanirim
country btnem tebrik ederim çok sevindim Allâh kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Kızlar biz sabah 5 ten beri doğru düzgün uyumuyoruz eşimin midesi tuttu acildeydik
Gecmis olsun canimcountry btnem tebrik ederim çok sevindim Allâh kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Kızlar biz sabah 5 ten beri doğru düzgün uyumuyoruz eşimin midesi tuttu acildeydik
Ayy ne heyecanli yaa :)))) inanki ben hamile olmus gibi seviniyrm :)) cok guzel .. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip eder insallah hayirli bir evlat olur :))) ne kadar zamandir istiyordn canim ?Doktora göstermedm eve netten baktim ama asistanini aradim o gösterip beni arayacak
Gecmis olsun can.benim yaa .. Rabbim şifa versin ..country btnem tebrik ederim çok sevindim Allâh kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?