Biz Bize Yeteriz...

Bize belirtilerinden bahsedermisin canim

Yazayim canim igneden once agrim oldu yumurtalar buyuyormus hissettim ultrasonu koydugu yerdeymis anlamstm. Sonrasinda az az oldu agrim. Ama su gune yakin bel ve bacak agrisi oldu cok fazla. Gogus uclarim cok acidi sonra söndü gecti. Ve en cok ta dun gece adet agrisi gibi agri çektim. Ben normalde adet olurum 3 4 saat sonra sancim baslar hemen majezk icerim duramam. Simdi oağrının azi surekli oldu kivrandim. Bide 2 3 gün once soltarafima biri oturdu sanki yatarken karnm geriliyodu bunlar belirtiymis meger

Adet agrisi derken kasiktan gelen yada rahimden gelen bi agri gibimi canim? Yomsa hani icten ice bi his olur adet olcak gbi oyle mi.

Ayy zeliha ne kdr yaklasmis sizinndeee. Var mi belirtin
Şuanda belirtilere güvenmiyorum canım bikaç var ama adet gelecek diye tahmin ediyorm. Olumlu sonuç alırsam yazarm hepsini :) şuanda sadece şunu diyim normalde hiç akıntım olmaz, su gibi bazen sarı bazen şeffaf akıntım oluyo. Ama kesn oda adet habercisidir. Bi sivilcem daha çktı 5 oldu :)

Sende aynı benim gibisin canım yaa brnim de yarın bat akıntım 3. 4gündür var her peçeteye silmem de var kasıklarımda batma var ne bileyim yaa olmuyo bi senedir mübarek deli olcam bu ay fazla takıntı yapmadan beraber olduk ama olmuyo işte

Ben gerçekten takmadım desem yeri. Beklemiyorum resmen ben. Bizde öyle ama beklicez görcez diyelim :)

Bi geciksin de canım ama ağrım şiddetlendi bu akşam çok keyifsizim hiç halim yok
Bişey yapmaya olurum yarın büyük ihtimalle.. Olmazsam arefe günü yaparım herhalde
Hayirlisi canim. Bn de belirti yok. Daha erken zaten. Degerlendirdim ama agir temizliklerden pek umitlu değilim. Ama yine de acaba mi diyorum

Hayirlisi canim. Bn de belirti yok. Daha erken zaten. Degerlendirdim ama agir temizliklerden pek umitlu değilim. Ama yine de acaba mi diyorum
Canim temizlikten olmamazlik olmaz .. Bi etkisi olacagini sanmiyorm. Ben herseyi yapiyordm agirda kaldiyordm. Hatta hamile oldugumu bazen unutup merdivenlerden atlaya atlaya iniyordum. Eltim dedi napiyorsun cocugu duserceksin diye :) olacagi varsa ne yaparsan yap oluyor. Olmayacagi varsa olmuyor iste.. Benim bi akrabam hamileyken apandisi patladi ameliyat oldu sonra cocuk yedi ayina tam girmeden dogdu ölür bu dediler ama suan 10 yasinda hicbir sorunu olmadi.. Yeterki Rabbim ol desin..

Canım senin daha çok erken şimdiden kafana takıp boşuna belirti arama takılma da hep bi bahane bul öyle takılmıyosn mesela akıntı geldi üşüttüm de, başım ağrıyor saçımı kurutmadm de.
Ama en önemlisi bu aydan bişey bekleme. Bişey beklememek en güzeli zaman su gibi geçiyo. Bak biz beklemediğimzden bugün adet tarihimiz geldi.
Bi belirti olunca insan ister istemez acaba diyo ama belirtiler koca bi yalan benim gözümde. Hiç birine asla güvenmiyorum tabi herkeste aynı olacak diye bişey yok ama kafaya taktıkça geri tepiyo

Tabi canim. Eakiden saatlerce camasir yikarlarmis legende. Yine de bisi olmazms. Olcagi varsa olur tabiki. Rabbim ne derse o olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…