- 7 Nisan 2014
- 3.739
- 4.028
- 83
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
1.5 yildir istiyodum ama 1 yildir kafama takmistim canimAyy ne heyecanli yaa :)))) inanki ben hamile olmus gibi seviniyrm :)) cok guzel .. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip eder insallah hayirli bir evlat olur :))) ne kadar zamandir istiyordn canim ?
Sorun neydi peki ? Pko filan var mi ?1.5 yildir istiyodum ama 1 yildir kafama takmistim canim
Sorun neydi peki ? Pko filan var mi ?
Bize belirtilerinden bahsedermisin canimSebep yoktu canım pko falan hcbsie demedi doktorlar hersey normal diyolardi. Sebep oldu işte vakti buymus
Bize belirtilerinden bahsedermisin canim
Adet agrisi derken kasiktan gelen yada rahimden gelen bi agri gibimi canim? Yomsa hani icten ice bi his olur adet olcak gbi oyle mi.Yazayim canim igneden once agrim oldu yumurtalar buyuyormus hissettim ultrasonu koydugu yerdeymis anlamstm. Sonrasinda az az oldu agrim. Ama su gune yakin bel ve bacak agrisi oldu cok fazla. Gogus uclarim cok acidi sonra söndü gecti. Ve en cok ta dun gece adet agrisi gibi agri çektim. Ben normalde adet olurum 3 4 saat sonra sancim baslar hemen majezk icerim duramam. Simdi oağrının azi surekli oldu kivrandim. Bide 2 3 gün once soltarafima biri oturdu sanki yatarken karnm geriliyodu bunlar belirtiymis meger
Adet agrisi derken kasiktan gelen yada rahimden gelen bi agri gibimi canim? Yomsa hani icten ice bi his olur adet olcak gbi oyle mi.
Çok sevindim. Gözün aydın. Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin yavrucak.65 cikti sonucum canim gercekmi bu
Ayy zeliha ne kdr yaklasmis sizinndeee. Var mi belirtinSağolun canlarım, ayy ne güzel çok heyecanlı valla :) bizimde bat yarın bekleyin Dönücez :)
Şuanda belirtilere güvenmiyorum canım bikaç var ama adet gelecek diye tahmin ediyorm. Olumlu sonuç alırsam yazarm hepsini :) şuanda sadece şunu diyim normalde hiç akıntım olmaz, su gibi bazen sarı bazen şeffaf akıntım oluyo. Ama kesn oda adet habercisidir. Bi sivilcem daha çktı 5 oldu :)Ayy zeliha ne kdr yaklasmis sizinndeee. Var mi belirtin
Sende aynı benim gibisin canım yaa brnim de yarın bat akıntım 3. 4gündür var her peçeteye silmem de var kasıklarımda batma var ne bileyim yaa olmuyo bi senedir mübarek deli olcam bu ay fazla takıntı yapmadan beraber olduk ama olmuyo işteŞuanda belirtilere güvenmiyorum canım bikaç var ama adet gelecek diye tahmin ediyorm. Olumlu sonuç alırsam yazarm hepsini :) şuanda sadece şunu diyim normalde hiç akıntım olmaz, su gibi bazen sarı bazen şeffaf akıntım oluyo. Ama kesn oda adet habercisidir. Bi sivilcem daha çktı 5 oldu :)
Ben gerçekten takmadım desem yeri. Beklemiyorum resmen ben. Bizde öyle ama beklicez görcez diyelim :)Sende aynı benim gibisin canım yaa brnim de yarın bat akıntım 3. 4gündür var her peçeteye silmem de var kasıklarımda batma var ne bileyim yaa olmuyo bi senedir mübarek deli olcam bu ay fazla takıntı yapmadan beraber olduk ama olmuyo işte
Ne zaman test yapicaksin canimBen gerçekten takmadım desem yeri. Beklemiyorum resmen ben. Bizde öyle ama beklicez görcez diyelim :)
Bi geciksin de canım ama ağrım şiddetlendi bu akşam çok keyifsizim hiç halim yokNe zaman test yapicaksin canim
Hayirlisi canim. Bn de belirti yok. Daha erken zaten. Degerlendirdim ama agir temizliklerden pek umitlu değilim. Ama yine de acaba mi diyorumBi geciksin de canım ama ağrım şiddetlendi bu akşam çok keyifsizim hiç halim yok
Bişey yapmaya olurum yarın büyük ihtimalle.. Olmazsam arefe günü yaparım herhalde
Canim temizlikten olmamazlik olmaz .. Bi etkisi olacagini sanmiyorm. Ben herseyi yapiyordm agirda kaldiyordm. Hatta hamile oldugumu bazen unutup merdivenlerden atlaya atlaya iniyordum. Eltim dedi napiyorsun cocugu duserceksin diye :) olacagi varsa ne yaparsan yap oluyor. Olmayacagi varsa olmuyor iste.. Benim bi akrabam hamileyken apandisi patladi ameliyat oldu sonra cocuk yedi ayina tam girmeden dogdu ölür bu dediler ama suan 10 yasinda hicbir sorunu olmadi.. Yeterki Rabbim ol desin..Hayirlisi canim. Bn de belirti yok. Daha erken zaten. Degerlendirdim ama agir temizliklerden pek umitlu değilim. Ama yine de acaba mi diyorum
Canım senin daha çok erken şimdiden kafana takıp boşuna belirti arama takılma da hep bi bahane bul öyle takılmıyosn mesela akıntı geldi üşüttüm de, başım ağrıyor saçımı kurutmadm de.Hayirlisi canim. Bn de belirti yok. Daha erken zaten. Degerlendirdim ama agir temizliklerden pek umitlu değilim. Ama yine de acaba mi diyorum
Tabi canim. Eakiden saatlerce camasir yikarlarmis legende. Yine de bisi olmazms. Olcagi varsa olur tabiki. Rabbim ne derse o olur.Canim temizlikten olmamazlik olmaz .. Bi etkisi olacagini sanmiyorm. Ben herseyi yapiyordm agirda kaldiyordm. Hatta hamile oldugumu bazen unutup merdivenlerden atlaya atlaya iniyordum. Eltim dedi napiyorsun cocugu duserceksin diye :) olacagi varsa ne yaparsan yap oluyor. Olmayacagi varsa olmuyor iste.. Benim bi akrabam hamileyken apandisi patladi ameliyat oldu sonra cocuk yedi ayina tam girmeden dogdu ölür bu dediler ama suan 10 yasinda hicbir sorunu olmadi.. Yeterki Rabbim ol desin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?