Biz Bize Yeteriz...

Yaa varyaa en ciddi yerlerde öyle bi örnek veriyosun ki umudu olmayan bile umut dolar. İyiki varsın şulem

Benim icin daha erken canim. Hayirlisi olaun hakkimizda

Günay din kizlar kirmizilari gideceğim galiba simdi fark ettim cok acil kahve leken gelmişti bat 4 temmuzdu erken geliyor
Aaa erken mi geldi canim .. Benimde bugün zelihaninda bakalim ne olcak ilk kim olacak :) bu ay ne kadar cabuk gecti :) insallah seninki sadece kahverenginde kalir yerlesme oluyordur :)

Slm kizlar nasilsiniz. Bütün yazdiklarinizi okuyorum. Ama yazamiyorum ramazan derken kizimin altini actim onunla ugrasmaktan pek giremiyorum

Kızlar bu arada hayr olsun rüyamda regl olduğumu gördüm. Heh işte geldi diyodum açık renkli pembe geliyodu. Anlamı tam tersiymiş :) hayr olsun bakalım.

Slm kizlar nasilsiniz. Bütün yazdiklarinizi okuyorum. Ama yazamiyorum ramazan derken kizimin altini actim onunla ugrasmaktan pek giremiyorum
Kac yaşindaydi canim. ? Bende ögretiyorum simdi .. Gec kalinca daha zor oluyor diye basladim ama zorlandim açikcasi .. Hele iki gündür kalabalik misafirim vardi tuvalete git gel perisan oldm :)) ama sende yaz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…