- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Yaa varyaa en ciddi yerlerde öyle bi örnek veriyosun ki umudu olmayan bile umut dolar. İyiki varsın şulemCanim temizlikten olmamazlik olmaz .. Bi etkisi olacagini sanmiyorm. Ben herseyi yapiyordm agirda kaldiyordm. Hatta hamile oldugumu bazen unutup merdivenlerden atlaya atlaya iniyordum. Eltim dedi napiyorsun cocugu duserceksin diye :) olacagi varsa ne yaparsan yap oluyor. Olmayacagi varsa olmuyor iste.. Benim bi akrabam hamileyken apandisi patladi ameliyat oldu sonra cocuk yedi ayina tam girmeden dogdu ölür bu dediler ama suan 10 yasinda hicbir sorunu olmadi.. Yeterki Rabbim ol desin..
Benim icin daha erken canim. Hayirlisi olaun hakkimizdaCanım senin daha çok erken şimdiden kafana takıp boşuna belirti arama takılma da hep bi bahane bul öyle takılmıyosn mesela akıntı geldi üşüttüm de, başım ağrıyor saçımı kurutmadm de.
Ama en önemlisi bu aydan bişey bekleme. Bişey beklememek en güzeli zaman su gibi geçiyo. Bak biz beklemediğimzden bugün adet tarihimiz geldi.
Bi belirti olunca insan ister istemez acaba diyo ama belirtiler koca bi yalan benim gözümde. Hiç birine asla güvenmiyorum tabi herkeste aynı olacak diye bişey yok ama kafaya taktıkça geri tepiyo
Senn bat kaçında canmBenim icin daha erken canim. Hayirlisi olaun hakkimizda
Tesekkur ederim canim sende iyiki varsin bitanem .. Ne mutlu umut olabiliyorsam :))Yaa varyaa en ciddi yerlerde öyle bi örnek veriyosun ki umudu olmayan bile umut dolar. İyiki varsın şulem
Olmaz mısın hiç. Güzel yüreğin her yerden hissediliyor..Tesekkur ederim canim sende iyiki varsin bitanem .. Ne mutlu umut olabiliyorsam :))
etiket nasıl yapılı bırı bana bunu ogretsn lutfnSelamm hayırlı olsun canım yeni topik:) Kızlar gelememiş daha buraya :) etiketle herkesi etiketle toplansilnlar :)
bat geldi mi.bnmde bugunMerhaba kızlar bende geleyim aranıza benim de bat 30 haziran bir sene olacak daha tuttturamadık bu ay telefonuma pepapp diye bir uygulama indirdim cok güzel bu ayda ona gore yapıcaz bakalım hayırlısı
Allah razi olsun canim benim.. Utandim simdikOlmaz mısın hiç. Güzel yüreğin her yerden hissediliyor..
Aaa erken mi geldi canim .. Benimde bugün zelihaninda bakalim ne olcak ilk kim olacak :) bu ay ne kadar cabuk gecti :) insallah seninki sadece kahverenginde kalir yerlesme oluyordur :)Günay din kizlar kirmizilari gideceğim galiba simdi fark ettim cok acil kahve leken gelmiştibat 4 temmuzdu erken geliyor
Bekliyorum daha gelen giden yok yabat geldi mi.bnmde bugun
ne zamndıBekliyorum daha gelen giden yok ya
ay tm bugundu kafam allak bulak oldu yaaa bugun evi temixledim simdi otrdm yorumdm adetide bekliyom sankı bı ıslakımsı var gıbı gıdıom bakıom bısı yokne zamndı
Selam btnem, seninki eğer Tamamen gelmediyse bence yerleşme olabilir. Bu kadar erken gelmesinin imkanı yok bence erken yumurtlamadıysan.Günay din kizlar kirmizilari gideceğim galiba simdi fark ettim cok acil kahve leken gelmiştibat 4 temmuzdu erken geliyor
Aa olmaz katılım şartSlm kizlar nasilsiniz. Bütün yazdiklarinizi okuyorum. Ama yazamiyorum ramazan derken kizimin altini actim onunla ugrasmaktan pek giremiyorum
Kac yaşindaydi canim. ? Bende ögretiyorum simdi .. Gec kalinca daha zor oluyor diye basladim ama zorlandim açikcasi .. Hele iki gündür kalabalik misafirim vardi tuvalete git gel perisan oldm :)) ama sende yaz yineSlm kizlar nasilsiniz. Bütün yazdiklarinizi okuyorum. Ama yazamiyorum ramazan derken kizimin altini actim onunla ugrasmaktan pek giremiyorum
İnsallah tam tersi cikar canimmKızlar bu arada hayr olsun rüyamda regl olduğumu gördüm. Heh işte geldi diyodum açık renkli pembe geliyodu. Anlamı tam tersiymiş :) hayr olsun bakalım.
Burdayim canim geldim. Ee kizlar gelen giden var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?