Biz Bize Yeteriz...

Kizlar benim cok uykum geliyo. Bn normalde gec yatan gec kalkan biriyim. Ama gunduz hic uyuyamam normalde. Hastafalan olmam lazim yoksa uyuyamam. Bugunler hep uyiyorum. Annemdeyim bugunler eşim gececi. Annem de diyo noluyo sana diye. hasta falan da degilim. Neden olabilir sizce

Dün aksam teyzemler filan da oyle diyordu bende ayni senin dedigin gibiyim canim :) teyzemde uyuyorum uyuyorm bir turlu doyamiyorum diyordu :)) bende ben tuhahim heralde diyordm cunku hastalanmadan once hep boyle oluyrm baktim herkes ayni :))

Dün aksam teyzemler filan da oyle diyordu bende ayni senin dedigin gibiyim canim :) teyzemde uyuyorum uyuyorm bir turlu doyamiyorum diyordu :)) bende ben tuhahim heralde diyordm cunku hastalanmadan once hep boyle oluyrm baktim herkes ayni :))
Kayinvalidem hep anlatirdi hamileliklerimde hep uyuyodum derdi. annemde bugun diyo ki sen hamilemisin acaba kaynanana mibenzedin diyo:)) ya dedim gunum gecmedi ki daha vaar zaman. Ama niye hep halsizim. Sabah kalkamiuorum. Bi merdiven ciksam uzanmak istiyorm hemen. uykum geliyo 1 saat de olsa uyuyorum. ama daha erken degl mi belirtiye. Olabilir mi kii

Yani bana sorarsan erken bence .. Cok takma belirtiye.. Bende hamileligimi hep uyiyarak gecirdim diyebilirim ama ogrendikten sonra belirtiler baslamisti.. Senin suan cok cok erken gibi geliyor. Ama erken catlayip dollendiyse bilememde .. Belirtilere fazla kulak asma daha cok kapiliyor insan.. Benim midem bile bulaniyordu günüm gectiginde kesin demistim artik negatifi gorunce aglamistim hatta cok kötü zamanlardi o yuzden yani kaptirma diye diyorumm ... Yoksa insallah sende bu ay pozitifi görürsün..

Belki de hava degisimidir. Yazliktayz annemin. Takmamaliyim haklisin. daha cok erken. 8 gun var.

Kac yaşindaydi canim. ? Bende ögretiyorum simdi .. Gec kalinca daha zor oluyor diye basladim ama zorlandim açikcasi .. Hele iki gündür kalabalik misafirim vardi tuvalete git gel perisan oldm :)) ama sende yaz yine
28 aylik canim cok zor olmadı ama onun idrar yolu ile ilgili problemi vardı ameliyat olmustu bu yuzden doktor hic idrarini tutmamali dedi nir ayagim tuvalette bir ayağım cuzlerim birikti onu okumaya calisiyorum

28 aylik canim cok zor olmadı ama onun idrar yolu ile ilgili problemi vardı ameliyat olmustu bu yuzden doktor hic idrarini tutmamali dedi nir ayagim tuvalette bir ayağım cuzlerim birikti onu okumaya calisiyorum
Ne guzel zor olmamasi .. Evde olunca kolay ama iste yinede zorluyor.. Allah kolaylik versin :)

Heyo kızlar naber.?
Benim misafir daha gelmedi henüz canım. Normalde şaşmaz erken bile gelir ama şaşırttı bugün beni. H Hayaller_hayatlar
Aşırı yoruldum bugün, bikaç kez bayılcak gibi hissettim. Kafam döndü. Sol kasığım ve belim aşırııı ağrıyor hala. Çok zorladım bugün kendimi. Büyük ihtimalle yarın gelir. İnşaallah gelmez tabi de yarın hem ibadetimi hem orucumu tutarım

Gelmesin kiz:))

Rabbim tabikide hayırlısını bilir, zaten bekliyodum, pazartesi hormon baktıracağım Allahın izniyle. Üzüldüğüm bugün kadir gecesi birşey yapamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…